Избраха Ботев за отбор №1 на юни и юли!

5
1172

Ботев (Пловдив) получи наградите за най-добър отбор за юни и юли в анкетата на „Пресклуб България“. „Жълто-черните“ заслужиха отличието с чудесното си представяне в Лига Европа, където последователно елиминираха Партизани (Тирана) и Бейтар (Йерусалим) преди да бъдат отстранени от португалския Маритимо.

Преди по-малко от седмица „канарчетата“ вдигнаха и Суперкупата на България, побеждавайки Лудогорец след изпълнение на дузпи.Трофеите бяха приети от треньора на Ботев Николай Киров и един от основните футболисти в състава на пловдивчани – Виктор Генев.

„Всяка една награда е удовлетворение за даден труд. Доста натоварени сме откъм събития и официални срещи за нашия отбор. Радвам се, че в болшинството от тях успяхме да излезем като победители. Тези купи са заслуга най-вече на състезателите, на екипа, с който работим, и разбира се – на целия клуб“, заяви Николай Киров, цитиран от Спортал.

Специалистът добави още, че тимът вече изцяло е концентриран върху предстоящите двубои от Първа лига. Този петък (18.08) „жълто-черните“ приемат лидера в шампионата Черно море.

„Искам да благодаря от името на всички играчи в Ботев (Пловдив) за тези купи. За нас това е много важно, че хората следят нашите изяви. Аз съм сменил доста отбори. За първи път съм в отбор с такъв колектив. За първи път виждам такова нещо и съм щастлив и горд, и за мен е чест, че играя с тези момчета“, откровен бе Виктор Генев.

5 КОМЕНТАРА

  1. 2
    6

    Вижте се бе отрепки, не можете да дишате без да пишете за нас. Вместо да се радвате за успехите си само буферите са ви в устите. Комплекси насадени с години

  2. 11
    3

    Столюпеново, Шикера, Стряма-купата е на Наков до дивана!

Comments are closed.