Очевидно следващата седмица ще е седмица на трансфери в Ботев Пловдив. И очевидно основната пречка, която канарчетата ще срещнат ща бъде в лицето на агент. Този път обаче става въпрос за сделката за Стивън Петков. По информация на Меридиан Мач жълто-черните са се разбрали футболиста, но подписът се бави заради претенциите на агента Генади Вучков. Той е поискал твърде голяма сума на ръка, за да подпише клиентът му. Все пак, от Ботев разкриха, че по-скоро очакват да успеят да се разберат с Вучков и Стивън.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    Тоя преди 4 години го изгониха от футбола ни, за уреждане на мачове!
    Сега ще пасне идеално на тото отбора в жълто.

    • 9
      1

      Виж открадни още някой ник, да ти еба майката кюстендилска

      • 3
        1

        Раздвояване на личността.Ама то да си привърженик на прекръстеният Велбъжд, урода Локо,да не мислиш че е лесно?

  2. 8
    2

    Картотеката е въпрос на време, после ми трябват няколко мача да вляза в час и в десетия кръг ше дръпна такова ебане на мюмюните че ше ме помнят форевър!

    • 1
      2

      Ще дръпнете от трите най-дългото в десетия круг пумаци недоклатени!!!

  3. 25
    2

    Тоя пък баси и звездата… Мениджъри, претенции. Я марш в Монтана селски, до вчера не можеше да повярва че го искат в Ботев, сега условия ще поставят. От Монтана в носителя на купите в България е все едно да играеш в Торки и да идеш в Ман Юнайтед… Целувай крака и пали свещ че имаш възможност да играеш за най-популярния отбор в България.

    • 1
      3

      30 бона иска човека. Делянчо ще ги даде.

  4. 5
    26

    Пари нямат играчи искат!
    Де*ба и селската простотия!

    • Бандата гейове да дават наклон на Крушовия,белким плати мъничко аванс,а не да се занимават с ВЕЛИКИЯ НОСИТЕЛ НА КУПАТА И СУПЕРКУПАТА,БОТЕВ пд!!

Коментарите са затворени