Мартин: Срещу името на Камбуров има едни цифрички! Изписаха се много глупости

7
1267

Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров заяви, че темата Локомотив Пловдив е приключена и в момента е съсредоточил вниманието си единствено към постигането на целите на новия си тим.

“Надявам се в процеса на работа да зарадвам публиката. Мога да кажа, че получих едно нормално отношение от страна на ръководството и от страна на треньорския щаб. Приеха ме много добре тук. Тренирам съвсем от скоро, от няколко дни. Надявам се в процес на работата да се опознаем още повече и разбира се да бъда полезен на отбора”, каза Камбуров.

“Не е важно задължително да се разпиша. Важното е отбора да победи, дали ще се появя в игра само треньор знае. Върпосът е тимът да постигне успех, защото тази победа ще ни качи в горната част на таблицата”, допълни той.

“Срещнах едно нормално отношение за името Камбуров от страна на ръководството и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем полезни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив Пловдив, това интервю, когато си тръгнах може да си го пуснат и да видят за какво става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които показват какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и темата Локомотив е приключила. До май месец имам договор и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но все пак не мога да си тръгна от Локомотив, защото моето име е останало там”, каза още 36-годишният футболист.

“В Берео първата цел е челната шестица. Мисля, че отборът има голям потенциал и добри футболисти. Надявам се с моя опит да помогна на отбора. Нова обстановка е, може би ще ми трябва време за адаптация. Не мога да прогнозирам колко гола ще вкарам. Дано да се повече и отборът да си постигне целите” завърши Камбуров.

 

7 КОМЕНТАРА

 1. Този изглежда не знае на колко години е

 2. Ще си останеш само с тези цифрички. Съжалявам, че целия отбор игра за този влюбен в себе си човек и по-този начин мина истинска легенда като Бонев. Ти нямаше да имаш дори и цифрички, ако не беше отбора. И като си помисля само колкодобри играчи бяха изгонени заради тези цифрички…

 3. 1
  1

  Камбуретката не е добър инак в гранде Ботев щеше да бие дузпи…

 4. 6
  1

  Името Камбуров вече не е там. Да живее Карпузов!

 5. 8
  2

  Името „Камбуров“ е там, защото и ние феновете те издигнахме на пиедестал. Никой не е по-голям от ЛОКОМОТИВ и никога няма да бъде! Успех, „легендо“!

 6. 13
  2

  Камбурче, тези цифрички те правят единствено добър футболист или много добър футболист, но за да бъдеш легенда за каквато си се взел, трябва да даваш Добрия пример, а любовта ти към едни други цифрички, наричани финикийски знаци или Пари и готовноста ти да се продадеш и Егото ти, никога няма да ти позволят да бъдеш истинска Легенда. Бъди жив и здрав и запомни че леганда може да бъде този който е такъв в очите на хората, а не в собствените си представи.

 7. 20
  2

  И за Локомотив темата Камбуров е приключила. Да ти напомням ли как,когато сме изнемогвали, доволно хрупаше от на Гигов ръката? Локомотивец съм, но ще ти кажа. Виж Неделев и се гръмни. Цифрички… Дини…

Comments are closed.