2 месеца и половина! Толкова минаха от онази луда вечер на Националния стадион Васил Левски, в която Ботев Пловдив изуми цяла България и вдигна Купата на страната! Трофей, който канарчетата спечелиха със страст и вяра! Трофей, за който само единият от двата отбора бе готов да рони сълзи от щастие или мъка! В крайна сметка сълзите бяха от радост, а за Ботев Пловдив последваха 70-80 дни лятна приказка.

Днес приказката е към своя край! Последният голям мач на Лазур за тази година ще е отново срещу Лудогорец! И отново единият отбор е зареден със страст, желание, вяра…, а треньорът на другия говори за ротации в състава си и съхраняване на футболистите. Да се надяваме отново този тим, който е готов да жертва всичко, да ни предложи всичко, с което разполага, да е крайния победител и още една купа, пък макар и не толкова значима, да потегли към Пловдив.

Мачовете за Суперкупата, както в Европа, така и у нас, са срещи, в които рядко се пали война. Те са по-скоро срещи за престиж, за един добър старт на сезона. Като всичко в България и Суперкупата не ни е като Суперкупите в Европа, които по принцип дават старт на сезона. У нас вече преминаха 4 кръга от родния шампионат, но то какво ли ни е като на запад?

Ботев днес ще търси красотата, ще се уповава на вярата и ще покаже борбата! Красотата, която впечатли цяла България на 24 май! Вярата, която тогава им помогна и борбата, която ги вкара в историята!

Ще успеят ли отново?

Николай Киров се очаква да започне на вратата с Кайзер, в защита с Панов, Генев, Димов и Марин, който ще замени наказания Минев. В средата на терена ще видим триото Бризола – Балатанов – Серкан Юсеин, по крилата Киров се окачва да сложи Тасев и Неделев, а атаката да със сигурност ще бъде водена от Вернандо Вияна.

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    3

    Ботев отново на финал,
    а кюстендилските гей курви
    серът мазут

  2. 7
    14

    Уффф , пак ли порно беее?

    За мача задължително дежурен прокурoр и по-голям луноход да събере порно-тото актрисите.

  3. 4
    20

    Този път милост няма да има,ще ви сцепят жълтите трътки.САМО ЛОКО

  4. 27
    3

    Много гейове тук! Успех на носителя на купата Ботев!

    • 9
      17

      Вместо да си подкрепят отбора в Бургас , натуралните педали пишат тук.

      Пожелавам успех на Лудогорец !

      • 8
        1

        Пожелавам успех на Камбуров, а гей бандата да лапа шпека на дон Крушо

        • 2
          6

          Още в неделя ще ви сцепя жълтите трътляци ,мерси че ми пожелаваш успех !

      • Нищо не помня от снощи, обаче – БОЛИ МЕ ГЪЗА!

      • 4
        3

        И какво ще спечелиш от евентуална победа на Рязаните ??Вместо да подкрепяш Пловдивски отбор, който има шанс да донесе още една купа в Пловдив ти подкрепяш онези който сриват Ботев и Локо – Евала ! Няма смисъл да се обижда ме !Късмет на Ботев и да но спечелим отново !

  5. 32
    5

    Ей, гей лилав, не ми давай наклон.

  6. 4
    46

    Kiro Gela toq pat nqma dalavera
    Kupa nqma da im dam da hodqt da se klanqt na Delqn

    • 26
      2

      А бе,Ремзи.За купата каква му беше далаверата на Гела да им я подари на Жалтити?Питам за един приятел.

        • 21
          1

          Страшна логика,евала.Какво хубаво са видели резаците до сега от Жоао,че чак и да се отблагодаряват с купа.Не знам с нещо да е допринесъл за просперитета им.Ама от циганин каква логика да търси човек-показва си главата от казана и първата му мисъл е каква клетва да измисли за великия Ботев Пловдив.

  7. 55
    6

    Ботев ПД ще вдигне купата! Всички Ботевисти/Българи вярваме във футболистите и Киров/Кочев, че ще донесат и Суперкупата на България в родния Пловдив!

    • 35
      6

      Глупако, ти да не си от Разград? А, Кюстендил?

    • 14
      4

      Някаква банда гейове в Локото няма да ми дават наклон на оная работа Или ще слушат или ще ядат дръвцето

Коментарите са затворени