Поредната новина на PlovdivDerby.com се потвърди. Както първи ви съобщи Мартин Камбуров получи оферта от Берое. Днес стана ясно, че той я е приел и бе представен официално от старозагорци.

Днес Мартин Камбуров подписа своя договор с „Берое“ и вече е играч на старозагорци. Нападателят е привлечен като свободен агент, а за последно игра в пловдивския „Локомотив“. Мартин Камбуров заема 4 място във вечната ранглиста на голмайсторите в българския елит с фамозните 189 попадения. Днес Камбуров ще направи своята първа тренировка с новите си съотборници.

Мартин Камбуров е роден на 13 октомври 1980 г. в Свиленград. Висок е 188 см и играе като централен нападател.

Камбуров е петкратен голмайстор на „А“ група и е отбелязал 189 попадения в родния елит. В България е играл за отборите на „Локомотив“ (Пловдив), „Ботев“ (Пловдив), „Свиленград“, ЦСКА, „Локомотив“ (София) и „Спартак“ (Плевен). Нападателят е играл и за „Ал Ахли“ (Дубай), „Астерас“ (Триполис, Гърция) и „Далиен Шиде“ (Китай).

В своята кариера Камбуров е отбелязал над 230 попадения. Има 16 мача и 1 гол за националния тим на България.

В следващия кръг от шампионата е Битката за Тракия между Ботев и Берое. Тя ще се проведе в Стара Загора и това може да се окаже дебютния мач на МК11 за зелените.

 

51 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Справедлив селянин нито е имало, нито ще има. Порадвайте се, че свършва.

  2. 1
    1

    Справедлив, 50 милиона,откраднати от пенсии КОГА?

  3. 18
    2

    Сега кой ще дава заеми на комсомолеца-бизнесмен ?

  4. 16
    2

    С тази зелена фланелка от днес те кръщавал Карпузов с нула гола за никой отбор. Честито светло бъдеще, младеж!

  5. 20
    3

    Гей бандата на Камбуровия. Ай чИститУ.

  6. 18
    3

    Марто, между приятелки не боли толкова! Вкарай ни го и да се свършва с тази наша циганска агония, че от Комсомолци и партийни секретари вече мензисът ни секна!

  7. 37
    8

    Голмайстор, но нищо повече!
    Обикновен селянин, който и 500 гола да вкара, никога няма да бъде ничия легенда!

    • 2
      2

      Нали до оня ден беше жива легенда бе, мангасар!

  8. 30
    8

    Не съм гей, че да ме вълнува гей бандата! Ай, сиктир, обратни мантали няма да ми дават наклон на струята!

  9. 28
    5

    Легендата струва 40 бона.И само какви изявления даваше. А феновете побързаха да забравят приноса му,и набързо го оплюха. Сбъркана работа.

  10. 10
    28

    Не може да им се насити Мартин, пак ще ги качва на Камбуровия !

    • 24
      5

      Ебати задръстения тип си честно! Вместо да пориш тесни студентски пичорани,само коментари!

      • 5
        18

        Виж сега отворко , най-вероятно задръстения си ти , защото си си губил времето да четеш всички коментари вместо да пориш тесни студентски пички.
        Сега у лево , ако обичаш !

        • 20
          9

          На какво да се насити ,ЛОША КУЧКО ? Той защити момчета срещу КОМСОМОЛЕЦА и защити честта на Локото срещу лъжите на едно ГОВЕДАРЧЕ ????Марто игра с Кики почти две години без пари !!!А ТИ СМАРАНГЯСАН ПЕС не си никакъв локомотивец ,а долна говедарска мастия…

          • 14
            11

            Напротив ти си пълен боклук от най-голямата измет!Такъв малоумник не може да бъде фен на Локомотив!Камбуров щеше да умре при Овчата глава в Плевен,аЛоко му подаде ръка иго реанимира,та колко е играл без пари това е въпрос! Така вземаше под масата (както в Берое) пари.Когато му ги спряха,започнаха гейските номера.Ти зададе ли си въпроса ,колко пъти бяга от Локо,та го защитаваш.Като толкова държиш на него ,марш в Берое!

          • 4
            20

            Оказава се че не си гей , а обикновен педал като жълтите мъстии.
            Смисъла беше че Мартин не може да се насити да пори жълти трътки , дали е при нас или някъде другаде.

          • 13
            6

            А ве кой е защитил предаде отбора 1 час преди мача,никой капитан не прави тово.Крушарски издължи всичко както беше казал…А дали е играл без пари е съмнително,питай Рефан…

          • Камбура НИКОГА не е играл без пари…напротив той винаги е играл за много пари.Ангел Рефана му плащаше заплатата на тоя СРЕБРОЛЮБЕЦ Камбуров.

  11. 4
    25

    МК11 : ”Я елате пиленца при батко, да ви пори сладко сладко !”
    малки жълти мисрчета: ”Къде си батко, къде си батко , да ни пориш сладко , сладко !”

    • 26
      3

      ТОЙ ВЕЧЕ ГО НАПОРИ НА МАНГАЛИТЕ ОТ ЛАЙНУТА

      • 3
        18

        Той го пореше на жълтите идиоти от Столипиново иселата около Пловдив!

        • 3
          1

          Ех, цървуле! Яко ви го напори, в столипиновските анали! А ти никога няма да се научиш, на четмо и писмо! Мамка ти да еба, мангалска!

  12. 22
    6

    Хахахха тоя се изсра в устите на гей бандата!

  13. 14
    6

    Няма мое,няма твое -светът е Берое??!?!?!? Не светът,а вселената е ваша марули! Марто в Ботев щеше да си връх, в Бироето салатка ,ще ядеш!

    • 2
      11

      Вие както исКучето навремето казахте,че е неперспективен!Той само да ви го набутва в жълтите ви Анали!

  14. 25
    6

    Щом толкова лесно може да се обиди от едно смъмряне на шефа си, че чак да зареже отбора на сърцето си и да отиде в друг, тогава този човек няма тежест. Жалко, че така е свързан с историята на Локомотив-голмайстор, с повече голове от Бонев! Като човек се оказа много слаб. А и как се вързват добър спортист, с Галакси, Преслава, заведенията по курортите и др. подобни?!? Май затова в решителните мачове ни бият и у дома отбори като Дунав и се провалят цели сезони?!? Чалготеки със спорт няма как да стане комбинацията. Крушарски се оказва прав!

  15. 29
    8

    Подготвил съм зелен лубрикант за гей бандата. Време е за разплата.

  16. 26
    9

    Ще е голяма гавра като Марто шиба циганите и им мушне мощно, без да му мигне окото. Чакам с нетърпение мача с Локото в Стара Загора.

    • 3
      14

      Селски,жълтите тъпунгери,като играете с бироье,ще ви мушка!

  17. 18
    3

    Е, трудно се приема това, уж легенда пък с шалче : няма мое, няма твое-светът е Берое 1916!

  18. 36
    16

    Мартин Камбуров в моите очи никога няма да бъде легенда, а един от най-големите голмайстори в историята на Локомотив…нищо повече! Трудностите изваждат на показ истинската себестойност на човека.В момент на трудност излезнаха истинските помисли на сърцето на Мартин – мания за величие и сребролюбие! Никога една истинска легенда не може да се обиди така и да си тръгне заради това, че се почувствал обиден…егати палячото…ще изоставиш съотборниците си 1ч. преди мача и треньорския щаб в началото на първенството да се чудят сега, какво да правят…ебем ти “живата легенда”!Тоя тъпанар изгони Илиян и Едо, както и Мони Райков щото освен , че “държи съблекалнята” определя на треньора и кой да играе.За тотомашинациите и продадените мачове не искам пък въобще да говоря, щото тоя е в основата на всичко.Продаде мача на Дунав заедно с неговата шайка в отбора.Заради него проваляме трети сезон да не сме в ЕКТ.

    • 24

      То вече в България няма легенди !Дойде вкара 20 гола за един сезон отиде другаде върни са и вече е легенда нито в Ботев нито при вас ще има.За Едо той си беше слаб и да не беше го изгонил Камбуров той щеше да си тръгне сам.А Илиян пак ще кажа, че беше точния човек за вас , но хора като Кики и Камбуров му биха шута ! САМО БОТЕВ !

      • 2
        2

        Вярно!Още по-лошо ще става.Шайка бандити ръководи футбола ни,в частност Локото и Ботев.Какво може да очакваме?Да се дразним един друг.

    • 10
      6

      ЕЙ ТЪПАК Защо го казваш една сега когато Камбура не е в отбора Ти си жалко педалскоговедарско подобие МАРШ В ГОВЕДАРЦИ

  19. 31
    9

    Банда гейове нема ми дават наклон на онази работа до година локо в Б група на пук на неверни гяури ще пуснем юноши.

  20. 24
    5

    Ай,Ай,Ай,Локуту не дава пари,искам 40 бона и почвам да сготвям и старозагорските тренери….Айде по една маруля гратис на всеки …

  21. 30
    5

    Няма мое ,няма твое всичко трябва да е мое, защото нали си знаете ,че ЦСКА си е ЦСКА-Мангусти….!!!

  22. 25
    13

    Хаха успех Мартине и ти благодарим за всичко, само не знам как в Берое ще ти търпят магариите, дали и там ще командваш в съблекалнята и ще заповядваш кой играч да напусне. Както направи с Райнов, Мони Райков, Карагарен и както бе напът да направиш с Пауло Серджо и Мартинович. Честно казано съм леко щастлив че Крушарски ти сви сърмите. Господството ти в този отбор трябваше да приключи 🙂 Успех

  23. 39
    11

    Думата достойнство позната ли ти е ,г-н Камбуров!Помня думите ти,че първо играеш за емблемата,а после сподели,че си дошъл да си вземеш парите и си тръгваш!Браво на Крушарски ,че се усети и махна човек,гонещ само личен рекорд и мания за величие.Трудно ми е да проумея,че този човек се кълнеше и вричаше във вярност,а после се обиди,като не ми дадоха пари на ръка и не му вдигнаха заплатата.Повечето фенове го защитават,защото бил топ нападател,но не се замислят как той влияеше върху всички други играчи,обиждаше ги ,постоянно искаше да му се подава,а накрая излизаше и даваше изявления,че това бил таванът на отбора и трудно можели да се гонят цели.За мен Камбуров е просто футболист,който го постави редом до легенди като Бонев,Садъков и Гочо,лично за мен не е Локомотивец!Вместо да изиграе последната си година даже без заплата,в името на уж любимия си отбор,той си тръгва обиден,защото му е казано да не прави номера и да изиграят мъжки мача с Етър.Защо тогава Крушарски даде бонуси за победата над Етър и хикса в Разград,защо,нали нямаше пари???Усети се навреме човекът кои са интригантите и ги премахна!

    • 15
      17

      Ти като си много достоен,защо не работиш без пари само заради фирмата ве татунчо?Ами човека трябва да си подсигури бъдещето!Компер смотан.

      • 6
        2

        Абе простьо,ти не можеш да разбереш за какво става въпрос?Той се е застраховал (както и сега вберое) с пари на ръка.На теб шефа да ти е дал мангизи на ръка,когато започваше работа?,,Другото е педерастка работа! Не може да се кълнеш,на другия ден да изневеряваш на клетвата си,и да се опитваш да настройваш останалите в отбора,цеха или каквато и да структора.Кой директор или собственик ,ще държи такъв измекяр на работа

Коментарите са затворени