Старозагорският Берое прави опити да привлече в редиците си Мартин Камбуров, научи PlovdivDerby.com. Така пред бившият голмайстор на черно-белите се отваря още една опция за това, къде да продължи кариерата си. МК11 вече е свободен агент, след като разтрогна договора си с черно-белите по взаимно съгласие. За момента Камбуров се е отдал на дълга лятна ваканция и внимателно преценява възможностите, които се отварят пред него.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Камбуров отиде в Локо Пловдив заради пари, заради пари си и тръгна. Жалко, че феновете на отбора им, така и не го защитиха подобаващо, когато Крушарски го изгони като мръсно коте…

  2. 11
    4

    Наемник си остава това е истината,да не забравяме колко пъти ЦСКА СИ Е ЦСКА…КЪДЕТО ИМА ЛАПАНЕ ТАМ ОТИВА..
    ДА ИЗОСТАВИШ ОТБОРА ПРЕДИ МАЧ НЕ Е СЕРИОЗНО…
    А БОЙКОТИРАНИТЕ МАЧОВЕ МИНАЛАТА ГОДИНА,АКО БЯХМЕ ВЗЕЛИ В ТРОЙКАТА ВЛИЗАХМЕ 100 ПРОЦЕНТА.
    УСПЕХ ПО НАТАМ И ТОВА Е!

  3. 20
    10

    Прав му път…да ходи ако ще и при жълтите.
    Въобще не ме интересува!!! Андрей, стига ни занимавай с тоя Глупак!
    Камбуров си остава един от най – големите нападатели в историята на Локомотив и нищо повече.Не може да бъде легенда, щото легендите никога не изоставят клуба си без значение от всичко, което става в клуба.Легенди са Бонев, Чико, Гочо,Аян, Бащата, Тумбито…те що не си тръгнаха като Камбура?
    Мислите ли, че са нямали поводи да го направят? Това са легендите – верни към клуб, отбор и фенове в тежки времена…легендите не са тънкообидни, не ламтят за пари и в момент на трудност не бягат, като мишки.Камбуров не е футболист на пловдивски отбор, Андрей…стига ни занимава с него!

    • 20
      8

      До вчера го Богославяхте,сега-плюнки!Прав е Крушо че сте банда……

      • 5
        4

        Ти селянино не се бърка в работата на отбора на града!Хубав ,лош ,див шоп,той се съгласи Крушарски да дава някакви пари.Феновете нямаше да издържим още дълго време за издръжката на отбора.Не всеки има възможностите!Най-интересното е,че една камара в Пловдив се правят богаташи,но нито един не се нави да помага за издръжката нито на Локо нито на Ботев.Напртив ,допусна се да унищожат Спартак?! При ваз в Ботев да не би да е по розово?Затова на този етап и рака е риба.Това са ми съждения.Дано да не греша?

        • 4
          3

          Прав си!Само бъркаш в определението отбора на града.Какъв отбор на града сте вие?Ти добре ли си?Две хиляди души на мач с Левски!!Е,ако градът е Кюстендил може.Иначе феновете можеше да го издържате,с 94 СМС за два месеца!Пък и от банда такива….какво да очакваш?

          • 2
            1

            А ВЕ ПУТЬО ДОПРЕДИ ДА ВИ ВЗЕМЕ КРАДЛИВИЯ МАНГО НЕ СЕ МЯРКАХТЕ ИЗ ГРАД ПЛОВДИВ…СРАМ ВИ БЕШЕ ФАНЕЛКА ДА ОБЛЕЧЕТЕ..КОЛКО СИ ГОДИШЕН НЕ ТЕ ЗНАМ ОБАЧЕ 15 ГОДИШНИТЕ ПАПЯГАЛИ ПОБЕДА НАД ЛОКО НЕ ПОМНЕХА ДА СА ВИЖДАЛИ…
            НИЩО ИДВА ВИДОВ ДЕН КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ…НЕКА ДА ИЗЧАКАМЕ ДЕЛОТО КТБ ТАМ СТЕ И ВИЕ КРАДЛИВА ПАСМИНА:))

    • 4
      3

      Ако не беше Локо ПД, до колко не ми изневерява паметта щеше да загине в Спартак Плевен!

Коментарите са затворени