Допуснахме повече грешки от ЦСКА и бяхме наказани. Изводите са си за нас. Ние трябва да поработим още малко в атака, за да бъдем по ползотворни. Груби наши грешки повлияха на този мач. В детайли няма да влизам. Три от четирите гола ни вкараха след наши грешки. На Армията да ти направят контраатака не говори добре за нашия отбор. Отборът на ЦСКА беше много подкрепян от своята публика. Ние също имахме подкрепата на нашите фенове, но ги разочаровахме. Дани Кики дава всичко от себе си. Трябва ни повече хъс в атака и повече завършващи удари. Да, Исмаил Иса го познавам много добре, но той има оферти от чужбина. Ако не замине за чужбина, може да акостира при нас. Райков по информация от  днес ще подпише утре договор с нас. Асен Георгиев ще изчака още един ден. Двамата ще бъдат добри попълнения за нашия отбор.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Чакаш Оса, Комар, Щурец, и ти си един путьо,натискаш се защото няма къде да отидеш. Субирате с Чаво и Зума ялови пилета като за последно. Ти ще си следващия сготвен треньор на Локо по рецепта на Гл.готвач. Кой е той? Познат на всички е тоз герой – Зума мармРбаши

  2. 1
    4

    Абсолютно съм съгласен с първото мнение. Не можем да виним нито Николов, нито Бедиме, при положение,че играхме без средна линия. Траянов беше слаб, а Умарбаев безобразен! И може ли да не се цъкат къси пасове в нашето наказателно поле и пред него? Моля!!!

  3. 2
    5

    Г-н Войнов, мога да си обясня смяната на Крумов с Пашов да пуснете по-свеж защитник, който с повече сили да пробива по фланга, но не можах да си обясня защо не извадихте слабия цял мач Парвиз и на негово място да пуснете Дино, а изкарвате вътрешен халф, като Серджо, на който работата му е да прави играта, като на негово място пускате нападател от втора линия…защо? Ама че безумие, г-н Войнов – вадите креативен халф, поне с такива функции го натоварвате и пускате нападател от втора линия оголвайки средата.Като го извадите Серджо, кой ще захранва нападателите, г-н Войнов?

Коментарите са затворени