Футболистът на Ботев Пловдив Омар Косоко “отлита” от гнездото на канарчетата в събота, научи PlovdivDerby.com. Той ще пътува до ОАЕ в компанията на своя мениджър Береслав Козакевич. Сумата, която ще влезе в касата на канарчетата, според неофициални източници е 250 000 евро.

Ал Фуджайра е тима, в който Косоко ще продължи кариерата си. Той е от втора местна дивизия, а треньор от май е великият Диего Армандо Марадона.

“Трябва да подпишем с нов нападател. Идва от силен тим от България. Играел е в евротурнирите и има страхотен опит. Смятам, че уцелихме десетката с привличането му”, каза дон Диего пред местни репортери.

 

19 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    1

    Когато Атовете се ритат,Магаретата стоят настрани! Това е голямата
    истина, Буферчета жалки!!!

  2. 8
    1

    Локо кога в трети кръг в Европа,не е било и няма да бъде никога

  3. 17
    5

    МАНГАЛИ или цигани буферски не се месете в темите на големия БОТЕВ

  4. 6
    21

    Папагалите имат задължения към НАП, следователно тези приходи задължително трябва да отидат за покриването им. Ако това не стане, законът предвижда строги наказания. Ние зорко ще следим какво ще се случи и ще сезраме компетентните органи (със задължително копие до Прокуратурата)! Редно е да върнат и взетите пари от КТБ, вложени в Копнежа (къде е одиторът на банката?; къде е Цацаров?)! Пеевски като иска да им помага, първо да им плати задълженията и тогава да си ги вземе. За никой не е тайна, че те са отбор на ДПС! Добре, че не са пловдивчани! Срам за Коматево!

    • 16
      4

      И КАТО ОТИДАТ ТЕЗИ ПАРИ В НАП , ТИ ПО-БОГАТ И ЩАСТЛИВ ЛИ ЩЕ СТАНЕШ , БЕ МИШКО ТАКАВА .

    • 11
      3

      Давай,следи зорко!!Тарамунчооо,тарамунчо!Верно,как може да си толкова проЗ?Това може да го напише само член на бандата от свлачището на Лаута.Направо умрех от страх!Че и до прокуратурата!!Че писал и Пловдив!Тъпунгер!За съжаление си .

    • 12
      3

      Виж сега кои не се Пловдивчани-собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

    • 6
      5

      Няма НАП, няма МАП , султрасите искат кибапи, Ачката иска жип.

      • 6
        3

        Ачката има жип,дето ти можеш само да сънуваш.

        • 2
          6

          Затова сестро имате копнеж на картинка и капитал от непарични вноски, ха,ха,ха.
          Къпят ви селянки, къпят ви !

  5. 10
    19

    Тези пари ще ги скрия в къщи на сигурно.
    Като намерим останалите милиони за Гомнежа ще ги донеса.
    Вервайте ми кьнарие!

  6. 9
    20

    Правя крачка напред в моята кариера.
    Съжалявам че си загубих времето на село.
    Чао!

  7. 10
    30

    Катуна се разпада, също като ”копнежа”.

    • Теб пък кво та интересува
      Това си е наша работа

Коментарите са затворени