Минев наказан за два мача, Ботев с глоба и предупреждение

16
1945
Снимка на Sportal

Защитникът на Ботев Пловдив Йордан Минев бе наказан със спиране на състезателни права за две срещи и глоба от 3000 лева.

С решение на Дисциплинарната комисия от днес Ботев Пловдив е санкциониран със следните наказания.

– За нерегламентирано използване на димки, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

– За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

– По доклад на делегата за заливане с вода на длъжностно лице, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б, предложение 1 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК „Ботев” гр. Пловдив с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

16 КОМЕНТАРА

 1. 4
  14

  този „стадион“ приличаше на зверилник. Чуваха се само нечленоразделни крясъци и псувни идващи от съществата на трибуните. Не знам как Перукан и БФС са разрешили да се провеждат официални мачове на това подобие на стадион!? Всъщност знам! А осветлението е със силата на железниа светилник! Срамота и корупция!!

  • 7
   1

   Първо, тренировъчната база на Ботев прилича много повече на стадион от въшливата комунистическа кочина, в която се родихте след 9 септември и от която се разнася отвратителна воня до по-аристократичните по рождение краища на иначе хубавата ни страна и до ден днешен. Второ, единствените нечленоразделни животински вопли идваха от червената гнус затворена в малкия но прекалено чист за вашите сетива сектор за гости, от който вие, както и говедата, с които имате кръвни роднински връзки, не пропуснахте отново да покажете първичната си същност и едноклетъчност. Трето, никога не забравяй, че шопите сте печенеги по произход, не-българи по същност, и селско-циганска отрова за страната ни. Четвърто, ще спра до тук , понеже скопения ти шопски мозък вече е зациклил от напъни да разбере нещо от гореспоменатото.

 2. 16
  1

  Ясно е едно при тия минимални приходи от билети да се носят такива глоби не виждам как помагате на отбора..подкрепяйте с позволени средства..едно и също всеки път само глоби носите да не говорим че постоянно се чуват доста псувни по телевизията на излъчването на всеки домакински мач..имате претенции ами поправете се и не носете само загуби на клуба спрете се с тези измислени хореографии с димки,факли и бомбички които носят само загуби на клуба..сметнете колко много глоби и загуби носите на клуба за година и се замислете вече..КАТО ИСКАШ ДА ПОДКРЕПЯШ БОТЕВ КУПУВАЙ СИ БИЛЕТ И НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ НА СТАДИОНА ИЛИ ПО ДОБРЕ СИ СТОЙ В КЪЩИ СЛЕД КАТО ЗА 5 ЛВ БИЛЕТ СИ НАПРАВИЛ ПОРАЗИИ ЗА 4000 С КАКВО СИ ПОМОГНАЛ ???

 3. 6
  1

  Крайно време е да спрат тия селяндурски номера. Заради тия глупости страда отбора. Не сте за първи път на базата знаете, че разстоянията са близки. Псувайте си на воля, без расизъм и без хвърлени предмети. Страда отбора заради глупави постъпки.

  • 2
   2

   Селяните правят селяндурски номера,нали селски?

 4. 9
  1

  Децата ,които гонят топките и те са длъжнистни лица !

 5. 4
  11

  Какво са за нас 4300лв?
  От Европата бая заработихме.
  Имаме да си харчим.

 6. 15
  4

  Кор за БФС !!!!!

  Някоя перука ще бъде стригана !!!!

  Трябваше съдията да бъде съблечен !!!
  Ако ще да прекратява мача, какво толкова 3:0 служебно, но съблечен съдия и то наживо по Диема ТВ ще бъде за урок на БФС които са се самозабравили.

 7. 15
  6

  А дори нямаше нарушение… Един измислен фал, измислен жълт картон, ненужен червен и два мача наказание… И никой не коментира, че това решение беше най-скандалното в мача!?!

 8. 6
  4

  а погалва съдията по гъза и намек за търкане без диалог за минус 3000 ли е пак…

 9. 12
  4

  Ееее, в тая жега им плиснахме малко вода – те пък сърдити, басии хората!

 10. 24
  8

  а селските фенове на литекс -сф , които хвърляха бутилки с вода и плюеха момчетата, които подаваха топките ?? ! дейба и пародията …

 11. 22
  8

  А чорбата наказаха ли ги за бутилките по терена ?

  • не, защото са на стадиона на домакина. домакинът трябва да осигури безопасността. това може д аозначава, например, да разкарат половината чорбарски фенове, като не знаят как да се държат.

Comments are closed.