Над 100 бултраси ще подкрепят Ботев Пловдив на остров Мадейра срещу Маритимо в мача реванш от квалификационните кръгове на Лига Европа, научи PlovdivDerby.com. Брoйката фенове, които ще дерат гърла за канарчетата, наистина е впечатляваща с оглед разстоянието от 4000 километра. В правителственият самолет, с който ще пътува отбора ще има около 60 фена, които си заплатиха местата по 490 евро на калпак. По този начин привържениците подпомогнаха и финансово клуба, след като от Ботев иначе трябваше да платят сами 55 000 евро за чартъра. Така половината “сметката” бе поета от привърженици на жълто-черните, изчислихме от PlovdivDerby.com.

Освен тази бройка за Мадейра ще пътуват и други бултраси. Една дузина фенове тръгват от София с бусове до Прага, от където ще летят за мача. Много фенове Ботев, живеещи в Испания, Германия и Англия също са заявили, че ще пристигнат на родното място на Кристияно Роналдо за срещата.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Толкова билети не се продават на Лайнутсараачоглу за два домакински мача! При хиляда човека публика продавам 20-30 билета

  2. 8
    1

    Дразнителя и Стоян канара да си стоят при жените,че останат ли сами пак ще заразят с трипер цяло Столипиново

  3. 47
    7

    Ботев навсякаде

  4. 14
    54

    Жителите на Мадейра ще видят цирк Балкански на живо и придружаващия ги зоопарк на трибуните.

Коментарите са затворени