Войн Войнов: Точките срещу Левски и Лудогорец са успех за нас. Задължително трябва да вземем нападател

8
664

Ние сме реалисти. Равенството е справедливо. Искам да благодаря на футболистите и нашата публика, която през цялото време със сърце и душа ни подкрепяха. Имахме няколко ситуации. Ние втори мач правим хикс. Първо срещу Левски и сега срещу Лудогорец, което за нас е успех. Непременно трябва тази седмица да намерим нападател. Камбуров е добър футболист и реализатор, но него го няма, не можем да го повтаряме цяла седмица. Разговаряме с двама българи, но те чакат за чужбина. Неприятно ще е, че който и да дойде, ще му трябва време да се адаптира. Пред цяла България казвам, че Дани Кики вчера му бе бита инжекция, след която дори не трябва да тренира. Мисля, че ще е готов на 100% за следващия мач. Ивайло Марков също ще се завърне след наказанието, което получи. Ако той беше с нас днес, той вероятно щеше да повилия позитивно на нещата. Не искам да бъда адвокат на Крушарски. Не се получи приятно с неговото изказване в медиите, но то може да е извадено от контекста. Момчетата го приеха на шега, а и той сигурно се е шегувал.

8 КОМЕНТАРА

 1. 2
  4

  Ейй, шшш, алоууу… Къде така тотото без мен брЯ???

 2. 7
  9

  Война, каква ракия ще смучим днес. Грозданка или …….?

 3. 20
  4

  Силен мач имахме пропуски и Чинков е Подлога нямаше никаква дузпа ….Господ беше с Локомотив:))Лудогорец не заслужаваха и 1 точка с тази игра смачкахме ги!!!!!

 4. 24
  4

  Браво г-н Войнов! Отлично изигран тактически мач. Смените също навреме.

  • 5
   8

   Какво браво, виж го как говори чест било, че взели точки от втория състав на Лудогорец и Подуене. Аз като ботевист, никого не съм имал толкова ниско мнение за Локо! Локото и Ботев винаги са били и ще са едни от най-големите отбори в БГ. Чест трябва да е за всеки който прави равни с нас!

Comments are closed.