Лудогорец и Локомотив Пловдив затварят програмата в съботния ден в Първа лига. И този двубой ще бъде от огромно значение и за двата тима, нищо че е едва в третия кръг на надпреварата. Причината за разградчани е ясна. Те имат спешна нужда да повдигнат самочувствието си след поражението от Апоел Беер Шева в Шампионската лига и момчетата на Георги Дерменджиев трябва да върнат вярата у себе си преди ответния сблъсък в Разград другата седмица.

При пловдивчани също има огромни сътресения и всяка точка е жизненоважна за тях, за да закрепят самочувствието си. Въпреки добрия старт на сезона, “смърфовете” все още имат проблеми в атаката заради липсата на Мартин Камбуров.
Двата тима излизат с определени кадрови проблеми в този двубой. Домакините са без контузения си ас на вратата Владислав Стоянов, но за неговото отсъствие се знае отдавна. “Железничарите” пък са с пробойни в отбраната.

Там контузен е Димитър Везалов, който няма да играе поне до средата на август. Наказан пък е младият Ивайло Марков, който си изкара червен картон срещу Левски миналия кръг и сега ще почива. Дани Кики също пропуска мача, заради контузия.

Старши-треньорът на Локо Пд ще трябва да прекроява изцяло отбраната си. Очаква се по бековете да играят Пашов и Бедиме, а центъра на защита Крумов и Николов.
Двубоят е от 21:00 часа в събота вечерта

10 КОМЕНТАРИ

    • Райчо, убеден съм, че дербито в Коматево няма да го загубим, но за това ще говорим след мача, като му дойде времето, както беше казал преди време царя.На мача с Левски се видя, че ще играем с нова схема този сезон.Не ми харесва, но татктиката е съобразена с футболистите, с които разполагаме в момента т.е. нямаме изявен централен нападател и не можем да се надиграваме с отборите от първата 3ка.В момента Локомотив е подчертано дефанзивен отбор със стегната защита.Вашия стил е подчертано офанзивен с продължително разиграване на топката. Играете разнообразно, както по крилата, така и през центъра, където се търси Косоко.В Бургас срещу Маритимо се видя, че виждате зор именно срещу такива отбори, които се защитават добре и са организирани в дефанзивен план.Ако намерим някой голаджия може и да променим тактиката, но ще видим.В едно съм сигурен – на дербито в Коматево ще ви удари челно Локомотивът, и ако тогава все още летите, ще ви върнем в реалността.

  1. 4
    5

    Лудогорец няма как да не ни подценят с оглед на проблемите и отсъствието на доказан реализатор, като Мартин Камбуров.Трябваше досега да са намерили нов нападател.Дано другата седмица дойдат поне…да не свърши полусезона докато намерят.Забавянето се дължи на това, че за парите, които Крушарски дава много трудно някой качествен нападател да дойде…те затова не могат да намерят.Нашите ще играят така, както играха срещу Левски – задраво дефанзувно и в защита, а напред ше мъчим да ги излъжем на контра или от статично положение.Ако се справим в защита можем да ги излъжим и да вземем точка или 3.

    • 9
      4

      Абе гей вмирисан, ти ли ще ми кажеш колко и на кой да давам бе мангал дръглив? Ще пусна юношите и пак ще газим наред, а вие безпризорни цигани вместо да ми гледате в джоба започнете да си купувате билети за мача а не да си подавате 10 човека един и същ билет през оградата!

      • 5
        6

        Гей е на майка ти синът, жалко копеле!
        Опитайте се да напълните поне база си на село преди да даваш акъл.Ама как да стане Христолов го няма да ви пуска без пари на базата в Коматево и да ви плаща екскурзиите навън.Няма кифтетета и лимонада-няма фенове в Коматево.

    • Крушарски дава толкова, колкото може. Който може повече да дойде да помага

  2. 1
    1

    Pirgov
    Pashov Krumov Nikolov Bedime
    Traqnov Velkovski
    Umarbaev Teles Bakalov
    Marchev

Коментарите са затворени