Щастлив съм, че помогнах на нашия отбор да спечелим тази сладка точка на този стадион. Доволни сме. На мен не ми се видя да е толкова чиста дузата. При самото изпълнение имах шесто чувство, къде ще я бие. Не си спомням, кога за последно съм спасявал дузпа. С този въпрос ме затруднихте. Имахме едно-две положение, където можеха по-добре да са развият нещата за нас, но според мен с оглед на това, че и Лудогорец изтърваха чисти положения, равенството е справедливо. Надява се с малко късмет и добра игра в защита да спечелим нещо и срещу ЦСКА. Доволни сме от моментното състояние на отбора. Дани Кики имаше мускулен проблем. Опита в понеделник да тренира, но не му се получи. Четох разни спортни сайтове, но Кики е контузен. Аз не искам да коментирам господин Крушарски. Той е собственик на отбора и може да говори, каквото си поиска. Не мисля, че нас неговите изказвания са ни повлияли по някакъв начин.

19 КОМЕНТАРИ

  1. Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не спира да говори с езика на улицата пред медиите. Стана му навик. Повече от година слушаме глупост след глупост. Такъв речник и подобно поведение не прилягат на собственик на един от водещите клубове. Изказванията му са срамни и недопустими. Може би подхождат за маса, но не и за пред обществеността.

    Това все пак е Локомотив Пловдив, а не някаква говорилня или пивница. Още повече, когато слушаме небивалици от клубния президент. По-добре е да си изпълнява задълженията към играчите, отколкото да приказва на махленско ниво. Известно е, че футболистите чакат 7 премии от миналия сезон, 4 наема за квартири и заплатите си за месец юни. Известно е също така, че през последната половин година играчите постоянно имат просрочени вземания. Крушарски да полага повече усилия в тази посока, да създаде някакъв ред в клуба, защото това, което е в момента, не приляга на Локомотив. Не става въпрос само за честите забавяния на парите на състезателите, а и за много други организационни въпроси. На Лаута има куп неуредици, професионализмът напълно отсъства. Клубът вместо да защитава името си, предлага на обществеността все повече панаири.

    Очевидно е, че и на голяма част от привържениците вече взе да им писва от начина на управление. Доказаха го с вчерашното си обръщение:

    “В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепите приказки, че “ще играе сопа”, написаха вчера фенове на Локо. И са напълно прави. Положението вече става гротескно. Крайно време е Крушарски да разбере, че това е Локомотив Пловдив, един от символите на българския футбол, а не някаква селска история.

    Черно-бялата общност се напати на президенти през последните 25 години. Една дузина се изредиха и с едно-две изключения всички бяха катастрофа.

    Крушарски вече е ясен – по приказките го разпознаха.

    Росен Ангелов/Тема Спорт

  2. Ейй, шшш, алоууу… Къде така тотото без мен брЯ???

  3. 2
    7

    Гледам , жълтите провинциалисти за някво тото говорят?
    Абе, селски тарикати, като ви легнаха за купата барабар с всички титуляри, тото нямаше??? Сега Локото взе равен там и хайде тото?
    На каква база? Не играхме добре ли? Те не изпуснаха 2-3 положения ли? Ние ли не изпуснахме даже да ги бием? Защо? Някой няма ли да конкретизира, или само поредната порция тъпизми пак? То вашите жълти кратуни, друго не могат да измислят, но хайде да се опитате поне!?

    Локомотив игра невиждан отдавна комбинативен и смислен футбол. В отбора не играха Камбиров, Кики а в защита бяхме силно ощетени след наказанието на Марков и контузения Везалов! Въпреки това играхме много добре и концентрацията беше на ниво! Имахме и шанс при няколко техни пропуска, но имахме и един невероятен Пиргов, който в трети пореден мач ни спасява от загуба на заслужени точки!

    Чета, че някои се възмущават на изпълнената от “звездта” дузпа?
    Ами, като говорите за слабо изпълнение на въпросната дузпа, някой спомня ли си тази на Тодор Неделев в последното дерби на Лаута?????
    Аз лично не помня да съм виждал по-жалко такова!? Така ли беше?
    Или и тогава мача беше тото???????

    Разбирам жълтата болка, след като “умниците” от селата ни бяха отписали за точки в първите 6-7 кръга, но днес “изпадащия” Локомотив, който се тресе от журналистически скандали е още без загубен мач и даже последните му два съперника са сред фаворитите за титлата!
    Представям си, ако имахме пълна селекция и в отбора ни имаше нападатели, защитници и резервни халфове??? Тогава трсгедията за жълтата пасмина щеше да е още по-голяма!

    Сега им остана надрждата, да паднем от Литекс, което няма да е нищо неочаквано….? Но кой е очаквал Локото да стигне до тук? Пък за Литекс, каквото стане!

    Що се отнася до тотото, ами ако нашия мач снощи е тото, как да наречем вашите сещу Пирин и после срещу добрата стара Славия????….
    Гледайте си там “Европата” и се молете да не отпаднете в четвъртък, че после няма с какво да се оправдавате, като падате!

    • 7
      1

      Леле, леле и тва дочух локото да играят комбинативен футбол. То тогава ние сме Барселона

    • Бе то и на финала за Купата Лудогорец бяха на косъм да изравнят няколко пъти и даже в 94-тата минута топката мина на 2 сантиметра от гредата, ама въпреки това, черно-белите небългари с лилави венци едно си знаят, едно си баят…

  4. 10
    2

    Крушо изгони МК11, за да няма конкуренция в залаганията. Президента-комсомолец ще започне да печели от Локомотив с ….. точни резултати.

  5. 4
    3

    Ейй, шшш, алоууу… Къде така тотото без мен брЯ???

  6. 3
    5

    Гледам и не вярвам на очите си….сопотчани да говорят,за уреден мач с кремвиршите……ми да,то не се забравя,пък и не е толкова отдавна,за да се забрави….финал на финалите,а и не само,самият път до него и начина с всички схеми и игрички…..айде,хубава неделя на злобеещите сопотчани,а на локомотивци…колелото се върти,а ние се движим повеченот очакваното,така,че….Само Локо!

  7. 4
    4

    Уреден двубой.Честито на печелившите.Битата дуспа е доказателст
    во

  8. 10
    8

    Аз по-смешно бита дузпа не съм виждал. Абсолютно нагласена работа!

    • 2
      2

      АЗ СЪМ! НА ТОШКО НЕДЕЛЕВ НА ПОСЛЕДНОТО ДЕРБИ! 2-0 ЗА ЛОКОТО!

  9. 11
    4

    Настроението е ПИВКО, а бандата гейове да не ми дават наклон, защото другия път няма да има тото в Разград и се връщаме с пълна кошница.

  10. 14
    6

    Добрутро Банда!Гредам врътнали сте равен в един епохален мач!Браво,брависимо!

  11. 14
    15

    Браво банда! Наострям маникюа, лъскам педикюра и другия кръг съм с вас. Липсвате ми вече, банда!

    • 18
      8

      Бандата е една-БАНДА ГОРЕ РЪЦЕТЕ!

  12. 21
    21

    Напук на кофти програмата за нас Перфектни 5 точки,гласяха ни за изпадащи а днес можехме да се поздравим с победа срещу кораба Майкаа на Путяфф -Лайногоряцц:))))))))

Коментарите са затворени