„Да, наистина Косоко ще играе под ръководството на Марадона, потвърди пред “Марица” агентът на играча Болеслав Козакевич.. Той е изключително благодарен на всички в Ботев. Дори нямаше да си и помисли да напусне клуба, ако разликата в заплатите не беше толкова голяма и не беше на тази възраст, защото се чувстваше отлично тук.

Благодари и на феновете на Ботев, и на президента на клуба Ангел Палийски. Пожелава на отбора да влезе в групите на Лига Европа. Впечатлен е от колективизма, който цари в тима.

Ал Фуджайра и Газиантепспор предлагаха еднакви финансови условия както за Ботев, така и за Косоко. Заплатата му наистина ще е 40 000 долара. Трансферната сума не мога да я коментирам, но в Ботев ще останат доволни”.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    С португалците ви качих на Косоковия, докато се разхождах на терена, ама к’во разбирате от футбол, силата ви е в околтучването на доматите.

  2. 10

    МАГЬОСНИК С ТОПКАТА ,ВНИМАТЕЛЕН И УЧТИВ КАТО ЧОВЕК ,ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ ,КЬСМЕТ КОСОКО

  3. 10

    Голям поклон пред Омар. Доказа, че е преди всичко човек, да не говорим, че е изключителен професионалист. Сигурен съм, че оставя много приятели тук. Искам да му благодаря за радостта която ни донесе на 24.05.2017 г. Успех!

  4. 17
    1

    Нека си почине в неделя и да избухне в четвъртък срещу остворитяните!

Коментарите са затворени