Локомотив Пловдив ще замине за Разград само с 16 футболисти, разкри пред PlovdivDerby.com Войн Войнов. “Тръгваме с 16 футболисти. Дани Кики отпада от групата заради контузия. Докторът на тима преди 2 часа му би инжекция и е невъзможно Кики са пътува с нас. Марк Бедиме ще тръгне с отбора. Не можем да попълним групата с юноши, тъй като на тях им предстои финал на турнира в Говедарци”, разкри старши-треньорът на смърфовете.

23 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Имам безумно тъп въпрос. Какво стана с правилата във форума…

  2. 5
    5

    fen;lokoto v koma da e pak trqbva da se saobrazqvat s nego…intrigantite van ot otbora…koito ste da igrae…koito e bolen i kontuzen da se lekuva…ma4a utre e x2 s ludogorets…botev cv nedelq pada …tva se znae..drugite rezultati sa rezonni..krusharski…izgoni kiki oste v nedelq..ne mu tsepi basmata v siriq tarseli futbolisti kat nego…

  3. 13
    6

    КРУШАТА МУ НАЦЕПИ КОЖНАТА ИНЖЕКЦИЯ И ДАНИТО НЕ МОЖЕ ДА ХОДИ .

  4. 10
    13

    Тъп тъп тъп та дрънкаш…???добре че са Кики Камбура Ванчо Котев . Че изобщо приличаме на отбор … б

  5. 29
    6

    Този Кики играе добре в един максимум 2 мача на сезон. Но да създава интриги може. Никъде не проковса, но тук се прави на тартор само и само защото пие с няколко човека от агитките. Срам!!

  6. 27
    6

    Зуме, къде си? Къде е гласът на почетния президент, този който трябва да сложи нещата в ред ? Сега е момента да говориш, докато Крушарски не те е пратил и теб в някой пенсионерски клуб за “дърти гейове”. Този господин тотално издиша. Прави се за резил на стари години, прави и нас за резил. Зуме, ти и Узунов го докарахте. Дължите ни обяснение. Не е ли по-добре начисто от В група, отколкото с циркаджия пияница, който да кара “Кораба” ??? Лично аз зная за себеси отговора.

    • 16
      7

      А във В група кой ще плаща на футболистите. Вие, потниците, май не се учите от грешките си и твърдо тласкате Локомотив към закриване

      • 17
        4

        Уважаеми, на делеч по-достойна възраст съм от определението за потник. Аз наистина искам да чуя няколко думи от Зума, защото в тази тягостна обстановка трябва да говорят локомотивците. А в тази йерархия, черно-бялата, той е най-отгоре, колкото и това да не се харесва на визираните от теб потници.
        Аз очаквам от него или да вразуми Крушарски, или да успокои феновете, защото и двете страни ми изглеждат като силно напечени от лятното слънце в момента.

        • 8
          8

          Човека е със стендове и си гледа спокойствието сега какво трябва да ти обяснява на теб точно.Аман от капацитети не ставайте като жълтурите да си плюете Легендите!

        • 10
          1

          Господине, дали някой “тотално издиша и се прави за резил на стари години” си е негова работа. Ако го обиждаш смяташ ли, е ще стане по-добре? А ти след като си на години, защо мислиш като потник? Ами за В група не са ли нужни пари? Или Камбуров и Дани Кики ще играят там без поари?! До сега Крушарски не е излъгал за НИЩО. Имаше забавяне, но той си каза, че няма ОГРОМНИ възможностти от самото начало. Всичко беше точно така както се каза в самото наало. Ако някой иска да помага е добре дошъл, но…. няма НИКОЙ!!! Нито за Локо нито за Ботев. И няма как да има ако не уважаваме тези който дават каквото могат. А за този Камбуров и този Кики го е казал много точно – те запитаха ли се на кого помагат с приобързаните си действия и изказвания. И къде беше големия локомотивец Камбуров на 2-та мача на отбора????? – На море вместо на стадиона където са всички като нас, които милеят за отбора. Ти такъв човек ли си тръгнал да защитаваш??!!

    • 8
      2

      Вземам си заплатката,
      Дреме ми на ……шлифера!!!

  7. 8
    5

    19годишните са на лагер в Бировец,на Ванко1 сина-Петър Главчев,защо не му се даде шанс,типичен центр.нападател,нищо не се губи……

  8. 18
    8

    Дано въобще да го няма в групата занаоред! Нужна е пълна промяна. Независимо от евентуалните загуби!
    Крушарски да спре да ръси глупости, а да назначи нови, разбиращи от футбол хора, за ръководители!

    • 4
      4

      Анонимен , тежки да вземе в групата ве тъпак …??кои знай къв изтърсак си

  9. 15
    5

    Той направи достатъчно зо да бъде запомнен.То това стига!

  10. 32
    11

    Айде и тоя почна с номерата на Камбуров.
    Ако искаме нещата да се оправят трябва и Кики, който е солташака на Камбуров да си тръгне.Крушарски явно много добре знае кои са играчите, заради които си тръгнаха Илиян Илиев, Едо, Карагерен и Райков и защо Локо не е сега в Европа.
    Освен Камбура трябва да си тръгнат и неговите поддръжници в отбора, иначе ще продължат да мътят водата.Като се е започнала чистка да се извърши до край.Сега Крушарски, че е прост, като галош е неоспориму…простотията му по медиите го доказва.Каквото и да е не може той, като собственик да си позволява такива приказки в медийното пространство.Не може да ги обиждаш и унижаваш тези момчета така на всеослушание.Това е атестат за Крушарски, че е един прост, дърт комуняга…нищо повече.Или да е изряден в плащането към всички, които са на работа в клуба и да въведе ред, дисциплина, организация и професионална работа, или да се маха.Не държим никого на сила в Локомотив…той пък щото е ебати плащача…плаша им два пъти в годината и пали свещ за жълтите да се класирали в групите, щото шял да вземе 50 000 Евро за това.Ебати въшльото! И ние чакаме тоя човек да направи нешо, с което да бъде запомнен един ден, като си тръгне.

    • 6
      6

      ИЗВАДИ ТИ 3 МИЛИОНА НА ГОДИНА И ПЛАЩАЙ КАПАЦИТЕТ..ЛЕСНО НА ЧУЖД ГРЪБ ДА СМЯТАШ НА ХОРАТА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ПАПАГАЛ НЕЩАСТЕН….

Коментарите са затворени