“Държавата няма как да помогне на Ботев за Колежа”, това заяви след мача на канарчетата с Маритимо в Лазур министърът на спорта Красен Кралев. “Много пъти сме коментирали казуса. На стадиона има концесия и държавата няма как в този случай да помогне, иначе щяхме да сме го направили отдавна”, заяви още той по темата.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    12

    Г-н министър,
    а кога държавата ще си изпълни дълга и ще възтанови откраднатите пари от КТБ? Или поне част от тях. Тук имате един клуб, който се е облагодетелствал с 50 млн. от тези откраднати пари и вие не правите нищо за да ги върнете на данъкоплатците. Че даже и стадион “се щели да им постойте”, но … о чудо… бил на концесия и не можело… Ами защо не постройте другите стадиони в Пловдив, който не са на концесия?! Нали уж …”досега…ехееее … сто пъти да сме го направили!”…. Вие господин министър, на къде гледате като лъжете?
    Има и още един въпрос към вас: След олимпиадате впрегнахте цялото платено казационно клакьорство да ни убеждава как един сребърен и един бронзов медал били страхотно геройство и постижение защото … толкова сме си можели. Ами след като толкова си можем, защо ни е нужно вашето министерство?! Нима сме толкова богати за да пилеем парите за вашите заплати?! В САЩ например има ли такова министерство?
    Направо ме е срам от министър като вас. А на всичко отгоре за пръв път виждам министър на спорта с наднормено тегло… СРАМ!!!

    • 3
      1

      А на въпросите нямате ли намерение да отговорите?! Случайно….

      С Уважение,
      Загрижен Данъкоплатец

    • ” гугъл транслейт ” от кога е българска дума, господин пълничък министре?! Вие на селско-български ли говорете?

    • Да те питам аз тебе – Щом КТБ са откраднали парите и отбора на Ботев е замесен , защо не е направен стадиона, защо се продават играчи и тавана на заплатите е 3000евро.Аман от разбирачи, а вас двама ви обраха 2хКоко и 1хМарешки.
      КАУЗА ДА ЗАЛЕЧИМ НЕГРАДСКИТЕ – ДОКО ПЛОВДИВ !!!
      МАРИЦА СПАРТАК И БОТЕВ ТОВА СА ОТБОРИТЕ НА ПЛОВДИВ!

      • Що за глупав въпрос. Ами защото избяга преди това. Ти сигурно не знаеш защото не си бил роден тогава. А тази база с какви пари се направи?!

    • Ей Кралев, да не отговориш на въпрос означава, че те е страх. И това ми било политик! Шишко!!

  2. 16
    3

    Дьржавата от кьде пьлни хазната …………..от хората ,тези стадиони са строени от хората ………….. футбола се играе за да се гледа от хората,много лесно се унищожава ,трудно се сьздава

  3. 21
    1

    Пускат се слухове през 2-3 месеца за подновяване на строежа на стадиона с цел да повярват хората, и така да печелят време. Струва ми се че някой (някои) има интерес този стадион да не се довърши. Поставят се някакви дати като краен срок за изпълнение на нещо си, и на нито една от тези не се случи обещаното действие. Само с мощни протести и блокиране на институции може да има отзвук,който би накарал крадливите политици да се замислят дали искат да изпитат гнева на народа върху гърба си. Пари за построяване на стадиона има, политиците искат да повярваме че няма.

  4. 19
    3

    Аз само не разбирам как може банда гейове да коментира великия Ботев Пловдив…

  5. 23
    3

    АМИ ДЪРЖАВАТА ДА НАПРАВИ СТАДИОН ПЛОВДИВ ТОГАВА ВСИЧКИ СТАДИОНИ ЩЕ ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛЕН СТАДИОН ЗА ЕВРОПА.НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОМАГА НА КОЙТО И ДА Е КЛУБ ПООТДЕЛНО.АКО ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНИМ И ПРИТИСНЕМ ОБЩИНАРИТЕ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ЗА ГРАДСКИ СТАДИОН..НАЛИ ЩЕ СМЕ КУЛТУРНА СТОЛИЦА,СПОРТА Е НЕДЕЛИМ ОТ КУЛТУРАТА ГОСПОДИН КМЕТЕ-ИЛИ САМО КОЛОЕЗДЕНЕТО И ГРЕБАНЕТО СА СПОРТОВЕ???

    • 9
      2

      Стига с тези глупости- тази дъвка я дъвчат политиците преди избори! Този стадион, за да стане модерен са необходими поне 100- 150 милиона лева! За тези пари 4 те пловдивски отбора ще имат стадиони за чудо и приказ и лицензи за европейските турнири! Какво по- хубаво от това Ботев и Локо да имат футболни стадиони, модерни и с лиценз за Европа- за това са необходими не повече от 40-50 милиона лева! За още 20 милиона Марица и Спартак могат да имат прекрасни кокетни съоръжения с лиценз за Професионален футбол!

  6. 6
    26

    А бе, къде е крана ?
    Рогош, Маноле, Стряма -крана го няма,
    само копнеж по строеж.

  7. 26
    10

    Срамота е Ботев да играе в Бургас.

    За стадион много лесно ще се получат нещата, трябва феновете да притиснат корумпираните общинари и държавата да даде поне 5-10мил.
    Не може да се краде само, суджуци и държавни субсидии за талибаните в България.
    Някой кмет да не го събличат или стрижат пред общината.

    Срамота е Ботев да играе в Бургас.
    Тези мачове за Лига Европа трябва да са в Пловдив, градът да привлича туристи и да има и да е един истински празник.

    Пари има !!! Държавата има пари !!!

    Само за талибаните в Лагерът в Харманли дават над 10мил годишно, даже и стадион и басейн им направиха в Лагерът.
    Половината войници на ислямска държава са на хранилка в Лагерът в Харманли и за тях държавата харчи милиони.
    По-добре е да се направи стадиона на Ботев и да остане за поколенията и следващите 100 год, отколкото талибани да изяждат и изсират милиони български пари на година!!
    Правителсвото е затънало до гуша в корумпирани сделки.
    Трябва малко зор да му се даде от феновете.
    5 до 10мил могът да бъдат дадени за няколко години да речем, не наведнъш.
    Нека ако трябва за българското първенство да са по 10-15 или 20 лева билитети, ако ще се играе на модерен стадион. То за пътни и бензин толкова пари се дават, по-добре по-скъп билет за мача, но да де играе на модерен стадион в Пловдив.

    Това ако бяха на левски или цска феновете досега техните знамена щяха да се веят над общината.

    Новият стадион на Ботев трябва също така да приема мачове на националният отбор !!!

    • 11
      37

      От къдя на къдя да ви дава ?
      Цял живот само цоцате тая държава!

    • 22
      1

      По принцип си прав- пари има, а и стига държавата да иска може да помогне, К.Крадлев да си гледа наднорменото тегло!Тук обаче стигаме до момента- как държавата ще даде тези пари- само ако има натиск! Има ли такъв? Очевидно не- ръководство и фенове си траят или омаяни от успехите на футболистите ни, или от нещо друго.Лъжат ни със сладки приказки вече 3 години- от май до август, от август до декември, от декември до март и пак така и пак така. Очевидно е, че ръководството протака , а феновете от фракции и сдружения си траят. Понеже само критикуваме, какво трябва да се направи? Трябва всички да разберат за този проблем- чрез протести! Протести с поне 4-5 000 човека,протести пред общината, протести на централни кръстовища, ако трябва ще се блокират пътища и магистрали! Ето това е решението, за да се задействат политиците! Иначе нищо няма да стане, ако не напомним за себе си и нашия проблем! А проблема е наистина голям, ако не сте го разбрали- Колежа ще пеустее още няколко години, ще ръждяса арматурата, бетона незапечата ще започне да се руши и така в един слънчев ден ще трябва да се бутне! Ще го бутнат, ще се развали концесията и ще се пръкнат поредните кооперацийки в центъра , а може и някое търговско центърче!За замазване очите на хората ще вдигнат още една трибунка в Коматево , за сметка на единия терен и това е! И тогава при евентуално участие в евротурнири за Бургас ще тръгнат 2-3 хиляди човека макс!

Коментарите са затворени