С голямо безпокойство приемаме събитията в любимия ни клуб през последните 6 месеца. Поведението на ръководство и на работещите в клуба (в това число и футболисти) е далеч от това, заради което Локомотив Пловдив през годините е приеман като пример за клуб на честта, достойнството и преданост към идеята. Нещо повече – с действията и изказванията си напоследък, ръководните фактори направиха така, че любимият ни клуб да стане обект на присмех и подигравки. При това заслужени.

В клуба цари пълна аматьорщина, а поредните закани на президента Христо Крушарски, че ще въведе ред, вече наистина никой не приема на сериозно, защото хаосът видно става все по-голям. Всичко това се допълва с нелепи приказки, че „ще играе сопа“. Г-н Крушарски, две години имайки доверието ни, Вие можехте да превърнете Локомотив в подреден клуб и без сопа, но за съжаление това остава само на думи, на които все по-малко хора вярват. За целта не е нужна сопа или дърво, а стратегия, работа и точните и компетентни хора, които знаят какво е да ръководиш футболен клуб от ранга на Локомотив Пловдив. Очевидно нито едно от трите ги няма в Локомотив и в резултат на това клубът става за посмешище.

Никога не сме си позволявали да се бъркаме в работата Ви, защото знаем, че нашето място е на трибуната, а не в канцелариите. Но Вие допуснахте там неспособни хора, които работят за собствения си интерес и превърнаха Лаута в интригантско сборище, място неприветливо за инвеститори, рекламодатели, качествени футболисти и най-вече за много фенове, които се умориха от хаоса царящ в нашия клуб. Умориха се от неспирните интриги, бойкоти, смяна на треньори, липса на каквато и да е маркетингова имидж- политика и правилна стратегия за развитието на клуба и в частност школата, постоянни неадекватни решения и меко казано абсурдни медийни изяви. Усещаме и опити на някои от назначените от Вас фактори, да всяват раздор в общността ни.

Категорично Ви заявяваме, че няма да позволим това! Ние, локомотивците, сме закърмени с обич и вярност към любимия клуб. Но също така и сме възпитани да отстояваме до край нашите чест и достойнство. Защото те са ни спасявали и в най-трудни ситуации. Тях няма да предадем за нищо на света!

Г-н Крушарски, не пренебрегвайте думите ни, а се огледайте и вижте защо при инвестираните от Вас немалко средства, клубът не върви нагоре, а става за присмех. Помислете добре и бързо вземете решения, защото с всеки изминал ден клубът затъва. И причината за това не е финансова. Направите ли го, ще имате нашата подкрепа!

 

Обединените фенове на Локомотив Пловдив

58 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    4

    Докога рaзните му “фенове”, който дори не си плащат билет, ще постaвqт ултиматуми и ще казват кой ще кара влака?! В джунгла ли живеем или в нормална европейска държава в 21-ви век?!

  2. 12
    5

    Да поканим Чандъров да дойде. В Септември нищо не става. Да идва при нас . Друг футболен президент няма, който да разбира от футбол.

    • 9
      1

      И аз съм на това мнене – богат, футболен човек, който има план за развитие и не работи на парче.Чандъров е добре дошъл в Локомотив.Зума и Узунов да отидат лично при него, и да го поканят!

  3. 19
    7

    На този измислен комсомолец-бизнесмен, някой виждал ли му е фабриките? Като гледам как управлява отбора, сергия за домати ще фалира!

    • 5
      6

      А на вашия собственик кой е виждал фабриките?

  4. 25
    12

    Крушо да си обира крушите и да си ходи на село!

  5. 17
    3

    Hristolov idvai da ni spasqvash oste v ponedelnik vzemi paketa aktsii ot nina v kantselariqta…vsi4ki fenove na lokoto te molim

  6. 19
    3

    Искате ли аз да дойда да оправя отбора?Вярно е в Ботев допуснах доста грешки,но съгласете се,че този Крушарски е много по-зле от мен…Очаквам по някакъв начин отговор от истинските фенове на Локомотив.Само Локо,заедно ще успеем!

  7. 7
    14

    ЖЪЛТИТЕ ДЕТО СА НАЛАЗИЛИ ТЕМАТА И ГОВОРЯТ ЗА ПЕДАЛИ-НАЙ- ВЪРЛИЯ ФЕН НА БОТЕВ Е ЖОРО ПЕДЕРАСА ПИТАЙТЕ ВЕЛИЗАР!!!

  8. 12
    5

    Написаното в декларацията отговаря на истината. В нея е пропуснато да се спомене, че ЛОКОМОТИВ може и без Крушарски, но обратното е невъзможно. Този смешник трупа медийна известност на гърба на любимия ни отбор и то все в негативна светлина. При една бегла справка в Гугъл ще се види, че до август на 2014 г. името му се споменава твърде рядко и то във връзка с дело за изнасилване срещу Тодор Славков. В действителност този човек изгря на небосклона едва след като пое Локомотив. От този момент насетне се мъчи да си избие комплексите породени от това, че и до момента е един нереализиран комсомолски секретар, който никой не приема сериозно.

    • 10
      3

      И за какво му е на Крушарски медийни узяви, бе нискочелко?! Видя се колко може Локомотив без собственик. Забраванко…

  9. 12
    2

    Аз съм фен на Ботев и само на Ботев и със смесени чувства приемам декларацията.Че собственика се изказва под влеяние е едно,но като знам кой им пише изявленията под диктовка съм резервиран.Потници,несе надскачайте напомпени джуджетта.Вие не сте всички.Клоунадата е от вас.Вън Тото,добре дошъл Тото е част от цирка.Нова война за киФ

  10. 21
    5

    аз съм фен на Локомотив и не подкрепям тази декларация. Не съм и упълномащавал никой да говори от мое име. Журналистите да бъдат точни и да не наричат група фенове – феновеТЕ!! Аз няма как да се обидя ако някой нарече група интиганти футболисти гейове. Няма как и да се обидя ако някой нарече дори и мен гей. Просто защото няма комплекси и знам не съм гей. Няма как да ме обиди и на циганин или селянин защото нито съм циганин, нито селянин, а и дори много уважавам селяните и смятам, че всеки който ги обижда е селяндур. Щом някой обаче се обижда от това да си зададе въпроса дали не е с ниска самоуценка или иначе казано – КОМПЛЕКСИ. Дали пък това не е много по-срамно отколкото някаква си обида? За мен и за всеки интелигентен човек – е! За Крушарски мога да говоря само в суперлативи. КОЙ, КОЙ е дал и 1! лев от соствените си пари за пловдивския футбол?! НИКОЙ овсен него и Коко Динев (съблекални и изкуствен терен)!!! Крушарски обаче освен, че издържа отбор играещ в първата 6-ца (много пари!) и направи игрище, трибуна, база в Говедарци на която се готвят и други отбори. Помага на децата и ветераните също. Но не, това няма значение. Ние феновеТЕ искаме отбора да играе в А окръжна и обиждаме този човек. Нормална българска “благодарност” от едни достойни фенове, който са много интИлигентни и не искат някой да обийда Дани Кики на гей. За това народа е казал – храни куче да те лае!! Мислите ли, че някой нормален човек ще дойде да налива пари при това положение?! Ако го мислите искрено значи трябва да идете да си проверите IQ-to….

    • 7
      6

      Аха, значи платени клакьори си има Крушарски вече по форумите. Типично, като за комсомолски кадър.
      Абе вие, слепи ли сте или сте тъпи, че тоя е по-зле и от Христола ???
      Че ние и с него пак ще се озовем в Б или В група. Особено с тази негова стратегия-да сме играели с юноши. Тоя нормален ли е? Личи си от Аржентина чак, че футбола му е неясна материя. Предпочитам А окръжна без Крушарски, отколкото великите стратегги с посока Б група, със Крушарски, кво неясно има ??? И освен аз, още много локомотивци мислим така. Тоя комсомолец не разбира ли, че стане ли нежелан, няма сила която да го задържи на Лаута ???
      Не ми се ще давам точно тях за пример, но виж жълтъците. Изгониха Митов, Чандъров ги заеба и когато всички ги мислеха за умряли, те живнаха. А като им гледам и играта в момента, направо си възкръснаха. Но техния селски бек Чандъров щеше да ги докара точно до нашата тояга, според мен. И той го раздаваше голям капитан на Кораб и плащач и поръчвач на музика.
      Аналогично е, само го проумейте.
      Ще се оставим ли това смешно чиче с ракетите да ни прави за смях пред цяла България, или ще съхраним достойнството си ???

      Ако започнем във В, има кой да дава пари, споко.

      • 7
        4

        така ли – значи които не мисли като теб и е “платен клакьор”. Аз пък си мисля, че писачите на тези комплексарски декларации са платени клакьори. Кой ви диктува какво да пишете??!!
        Слушай сега, потнико, тези “има кой да дава пари” сме ги слушали вече и резултата беше 500 К дългове за 1 сезон. Добре, че беше Крушарски да ни спаси.
        А сравнението с жълтите те издава от кой отбор си. Показва и колко малко мозък имаш под ниското си чело – защо, бе момко си мислиш, че “жълтите” играят без пари?! И защо гледаш тях? Защото си един от тях ли? Или защото имаш комплекси от тях?
        За какво “достойнство” си тръгнал да говориш след като мама и тате те хранят?!
        Щом искаш във В група, няма проблем. Направи си отбор във В група и викни Кики и Мартин дяа ти играят без пари. Защо трябва ПАК да разбивате готов отбор???!!!! Така се прави, ако наистина имаш “достойнство”!!!

  11. 16
    11

    клоуна събра 10 човека на едно агне и си помисли че всички фенове на Локомотив са такива анално податливи….!!! да ама …НЕЕЕЕЕ

    • 9
      4

      Всички са със анален сърбеж.

    • 5
      9

      ИЗЧЕЗВАЙ ПАПАГАЛ ИМАШ ЛИ 2 МИЛИОНА ГОДИШНО ДА ПЛАЩАШ …НЯМАШ И НЕ МОЖЕШ ДА НАРЕЖДАШ КОЙ ДА ИЗЧЕЗВА..И БЕЗ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЛОКОМОТИВ ГО Е ИМАЛ..ИНТРИГАНТИ И БЕЗДЕЛНИЦИ С ПО 2 ЛЕВА В ДЖОБА..

  12. 1936--2001 2001- 2017 - КРЮШОН ЗАКРИ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЦИГАНИ
    24
    4

    КРЮШО Е ВЕЛИКАН , ЗАВИНАГИ СОБСТВЕНИК НА ДОКО КН

  13. 28
    4

    Не знам защо ни подигравате? Хомосексуализма е нещо нормално, ето има вече и еднополови бракове. Това че сме гейове не е тайна от години. Ние всички фенове на Локомотив ? имаме девиз: не всеки педал е фен на Локо, но всеки фен на Локо е педал!

  14. 17
    2

    От този манаф Крушарски не мога да се вредя да дупна църно гъзенце. Всички буфери иска само той да ги боцка.

  15. 13
    13

    С тези действия се помага на ЛОКОМОТИВ. Концесия няма и няма да има, защото Общината вижда срещу себе си един КЛОУН, който няма капацитет да изпълни бъдещите концесионни задължения, а плямпа само глупости. Този циркаджия трябва час по- скоро да си тръгне от Лаута, като даде акциите си на човек, който има КАПАЦИТЕТ да управлява и развива ЛОКОМОТИВ .

    • И кой е този човек “който има КАПАЦИТЕТ да управлява и развива ЛОКОМОТИВ.”? Или си говориш без да мислиш?

    • 2
      2

      И можеш ли да обясниш по какъв принцип общината определя кой е “КЛОУН” и кой не е?! Или просто си клеветиш на изуст?

  16. 19
    4

    Само СТРИГАНЕ и СЪБЛИЧАНЕ !!!
    Никакви сопи и тояги.
    САМО СТРИГАНЕ И СЪБЛИЧАНЕ за да има ред и дисциплина
    И къпане на автомивка.
    Само сурови закони като в Ислямска Държава
    Акциите да се разпределят между БХК, Посолството на Ирак, Ислямска Държава и Афганистанци от Лагерът в Харманли.

  17. 17
    5

    хаха. това заприлича на латино сериал – момата за да защитит честа си избягва от къщи обидена… и умира от глад. Тези лаутки са много смешни – сами си режат клона на който седят. Ами нали утре като ви закрият отбора и вас ще закрият, бе “честни и достойни” пиячи на бира облеени в потници?! Ама как да го разберете това, то за това се иска мозък…. На Лаута всеки си мисли, че “той е Локомотив” и той трябва да командва. А Крушарски горкия само да плаща! Хаха – да не е луд?!

  18. 22
    8

    Закриваййййй……. Всички на протест в Стилипиново мангали прости!!!!!!! хахахахахах колко сте жалки

  19. 24
    6

    Крушарски-великан покажи им от къде изгрява слънцето.

  20. 11
    26

    Да, факт е, че Крушарски се превръща за нас в това, което беше Христолов за жълтите помияри.Даже и по-зле. Досега виждаме само един пълен селяндур със скъсани джобове, който се надява да изкяри нещо покрай футбола и се бие в гърдите, че бил комунист. Алоу, дядка, в кой век живеем?
    Едно към едно са.
    Не разбирам феновете ни, които подкрепят човекът от Говедарци. Щото давал някой лев, през няколко месеца, дай да му търпим изцепките. Така ли стана?! Смяхме се на коматевската сган, а ставаме като тях, така ли !? Щото давал някой лев….
    Това е само предупреждение. Ако не го схване и то бързо, да се готви за война!

    • 24
      2

      хаха. това го е писал човек, който живее при мама и тате и едва ли е изкарал и един лев през живота си. Такива хора пишат декларации… Човека ви каза: Кога взимате акциите?!

    • 22
      5

      Крушарски ще прави каквото си иска с вас, защото ви вижда какво преставлявате. А вие сте едно голямо “НИЩО”. И не феновете на Европейския Ботев са ви виновни,а защото манталитета ви е помиярски. Като се почне от Свинаря и се стигне до последния черно бял бушмен. Злобата ви яде и ще продължава да ви яде, докато не се самоизядете. На вас винаги друг ви е виновен/Жълтите/ дори тогава, когато Свинаря ви псува публично, а Крушарски ви нарича ” Гейове/.Пътници сте, това беше.Сбогом.

      • 3
        18

        а вие за една подарена купа сте готови да се нагъзите на всеки.

    • 4
      2

      браво пич…!!! събра 10 човека на едно агне и си помисли че всички фенове на Локомотив са такива анално податливи….!!! да ама …НЕЕЕЕЕ

  21. 23
    3

    Предполагам, че до няколко часа Крушарски ще обяви, че напуска Локомотив. Честито на “феновете”. Този филм го гледахме вече с Коко, който съшо не беше достоен за “феновете”. Питам си защо тези “фенове” са толкова тънкоубетчиви като гейове?

  22. 9
    18

    Ботевисти си плетат умело кошницата и карат държавата да им построй стадион. Рано или късно ще успеят. Манипулират и групите на Лута да изгонят Крушарски, а онези дори и не могат да го разберат това. Вместо да застанат до Крушарски и да запитат общината и държавата защо за едни може, а за други не, те се “обиждат от подигравки” и тласкат клуба си към аматьорския футбол. Зашо тези гракций и групи и каквото са там, не излезат с декларация към държавата и общината да построят база и стадион на Локомотив, а скачат против единствения човек който дава пари за Локомотив!? Лаута не е на концесия и както каза пълничкия министър на спорта пари има много! Замислете се, потници, с тези си действия на кого помагате! На Локомотив ли??!

  23. 13
    12

    не подкрепям тази комплексарска декларация!

  24. 11
    9

    Крушарски със сигурност под “банда гейове” е имал в предвид Кики и неколцината чалгари, от кръга им с Камбуров! Така е казал пред наши фенове!
    Естествено, както винаги някои медии са си нагласили нещата, както им изнася и моментално са въвлекли целия отбор, та дори някъде се виждат опити, да бъдат въвлечени и феновете!???
    Това е така, но наистина Крушарски трябва да се поспре със случайни интервюта, защото има доста недоброжелатели, които точно това искат, а Крушарски често им дава поводи за интерпретации чрез речника си!
    Все пак, от тази декларация не става въпрос точно от кои фенове произлиза, но въпреки това, има истини в нея! Особено в частта за некадърните ръководители!

    • 18

      А Бонев какво е имал в предвид,като ви нарече цигани?Кой е визирал тогава?Същия Бонев,какво е имал в предвид с “да ви е.а майката …”???

  25. 15
    5

    Т.нар. “Феновете на Локомотив” за пореден път доказаха, че са пълни комплексари и се интересуват само от мнението на ботевисти. Последните пък много умело ги манипулират и настройват срещу собственика на Локомотив – който единствен дава пари за този отбор. Тези същества така и не разбраха, че за съществуването на футболен отбор са нужни пари. Тези същества забравиха, че когато управляваха Локомотив натрупаха дълг от над половин милион за няколко месеца. Тези същества си позволяват да говорят от името на всички фенове, което е абсолютна лъжа. Тези същества са на път да изгонят Крушарски и да пратят отгора си във В група само и само защото видете ли ботевисти ги подигравали. Тези същества са топкова прости, че дори не могат да се защитят и да подиграват и те ботевисти, а вместо това нападат президента си. А поводи за това има милиони. Е успяхте!! не вярвам вече Крушарски да остане. Стягайте се и си сърбайте попарата. Спестявайтъе пари от бира и плащайте на застаряващи легенди да разхождат фланелката на терена. Искайте и заем от тях….

  26. 12
    5

    “Локомотив Пловдив през годините е приеман като пример за клуб на честта, достойнството”

    Ахам, именно…

  27. 3
    22

    Алоооо, модератотитееее…., кво стана с новите правила??????? Или те се отнасят само, за локомотивците????
    Спрете си жълтата рая, защото форума отново ще засмърди!

  28. 5
    10

    Приятелю, ще те поправя! Ботевъ е създаден през 2011 год. Точната дата е 15.02.2011 г.! Ако не вярваш, влез в Търговския регистър и погледни датата на учредителния им договор. Ще кажеш, ами тогава как играха през 2010 год.? Ами с това БФС всичко е възможно. Както и това: повечето гостувания на въпросното отборче, готато бяха във “В”, се играх в Пловдив. БФС измисли смешен мотив за това. За да влязат в “А”, се наложи да купят гостуването си на Любимец! И понеже не успяха да вкарат гол, домакините си вкараха автогол (в 88 минута). Тя всичката им такава!…

    • 1
      1

      Снощи според ръководството на БотевЪ стадиона теябваше да “пръщи по шевовете”?
      Случи ли се това и колко хора имаше на стдиона?
      Питам за един приятел?!

  29. 42
    11

    Като ботевист заявявам, че за пръв път от доста време насам сте написали доста смислена декларация. Впрочем, просташкия език на Крушарски се предава на по-млади фенове и подрастващи футболисти от школата. Напомня ми много на селския и на лоената топка бат Венци.

Коментарите са затворени