Най-рано в понеделник могат да пристигнат нови футболисти в Локомотив Пловдив, разкриха пред PlovdivDerby.com от спортно-техническият щаб на клуба. Смърфовете спешно имат нужда от нападател след напускането на легендата Мартин Камбуров. От Лаута в момента преговарят с двама футболисти, като единият със сигурност е централен нападател. Повече подробности от черно-белия лагер обаче за сега не разкриват. Смърфовете се готвят пълноценно за мача с Лудогорец и чак след него в началото на другата седмица на Лаута могат да пристигнат нови футболисти, ако се стигне до договорка между играчите и клуба, с които спортно-техническият щаб преговаря.

1 КОМЕНТАР

  1. 4
    1

    Така се прави.
    Първо се подписва и тогава се говори! А не както досега!
    Крушарски очевидно е решил да промени стратегията и това е отлично! Днес четем и поредното му колоритно интервю, в което обаче е адски прав и ако удържи на думата си, скоро Локомотив ще има много по-добра визия.
    Подобно на Ботев, които изгониха цял отбор капитани и легенди , но бяха плюти после. В крайна сметка се оказа, че това е било единственото правилно решение. Фактите го доказват.
    Камбуровци и компания освен всичко хубаво, което правиха се бяха насадили като командири в клуба и правеха, каквото си решат! Не напразно бяха викани дори в полицията…
    Време е за коренна промяна!
    Дано Крушарски да продължава в същия дух!?
    Ако иска да успее обаче, не бива да допуска повече “финансови дупки” в клуба! Дори и с по-малки заплати, но редовно и с голяма дисциплина клуба ще тръгне нагоре! Продължи ли да бави парите по 3-4 месеца е обречен на неуспех?!

Коментарите са затворени