Феновете на Локомотив Пд поискаха от собственика на клуба Христо Крушарски документацията, свързана с концесията на стадион „Локомотив”, научи Marica.bg. Това се случи по време днешната им среща на Лаута, докато се даваше курбан за здраве. Привържениците на черно-белите са сериозно обезпокоени, че вече доста време няма никакво развитие по въпроса с материалната база на клуба. Затова те са поискали да видят каква работа е свършена от ръководството на клуба и да разберат защо нещата се бавят.

 

„ Най-вероятно отново ще се срещна с феновете през идната седмица. Ще им предоставим документацията, касаеща концесията на стадиона. Както знаете, отдавна входирахме в Община Пловдив докуменцията с искане да стопанисваме съоръжението. Проектът за реконструкцията на стадиона също е предоставен в местната власт, като дори го коригирахме заради проблема, свързан с различните зали в спортния комплекс. Не мога да ви кажа обаче защо все още няма никакво раздвижване по въпроса. За съжаление подрастващите футболисти от школата ни нямат къде да тренират. Виждате, че въпреки всички проблеми около липсата на терени за децата, набор 2004 на Локомотив Пд прослави България по света, завършвайки на 4-то място на изключително престижния турнир „Готия Къп” в Швеция.

Като награда за класирането им за надпреварата им бях осигурил безплатен лагер на базата в Говедарци. Там разполагаме с прекрасни игрища и условия, но тук нещата не са както трябва. Знаете, че аз съм бивш комсомолски секретар и работя планово. Ние не можем и няма да използваме силови методи. Но може да се наложи да го ударим на просия и да станем просяци. Трябва да се предприемат действия. Ако трябва ще бъде определен един човек, който всеки ден ще ходи пред Общината със специално изготвен транспарант. Ако трябва ще дежури, пък дано някой да се смили”, коментира пред Marica.bg Христо Крушарски.

 

Той допълни, че феновете желаят да видят, че нещата за реконструкцията на стадиона ще се случат.

 

„ Те искат клубът да се развива, Локомотив да разполага с необходимата материална база, а футболистите на терена да се раздават докрай за емблемата и честта на клуба. Момчетата са готови да помагат. Може да направят например алеите”, обяви още бизнесменът.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    абе да се връща Коко и да ги почваме..

    с тия двамата некадърници не става

  2. 5
    9

    Жълтия курваляк пак се е активизирал , няма ли вече сайбии на скобата да ударите по една свирка, ами си губите времето ?

  3. 3
    9

    Браво! Много добре! Време е да помогнем на г-н Крушарски и клуба в борбата с безхаберната община! Не може за едни общината да е майка , а за други да е мащеха!!! Мамицата им общинарска корумпирана!!!

  4. 5
    17

    Ами ние ще въртиме ли Порно с чичо Венци?Защо не пишете за любимия Ботев?

    • 8
      1

      ще въртите свирки на любовниците си от Лефски .

  5. 4
    15

    Ами ние ще въртиме ли Порно с чичо Венци?Защо не пишете за любимия Ботев?

    • 2
      5

      Ам чи къ ?
      Иска ли питане , мазна печалба ще се изсули в търбуха на Ачо.

  6. 20
    4

    ХА ХА Тия от фракциите на Лаута се АКТИВИЗИРАХАлл И какво като вземат документациятаБ Ще наомерят пари лиБ Крушарски им казар че който иска да издържа отбора е добре дошъл …Правят ми се на активни…л Къде бяха, когато момчетата гладуваха и Камбура ги защити? МЪЛЧАХА КАТО ПоТКИ …..

    • 2
      6

      ей селски, едва ли може да гладуваш ако взимаш тяхните заплати. Може ли Камбура да излезе да каже колко пари му е била заплатата за да видим дали може да се гладува с подобна заплата!

  7. 16
    4

    АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАНА ОТ КРУШАРСКИ Искам Зума за президент Той мрази жълтите има капацитета и финансите да е начело ДА ПОДКРЕПИМ ЗУМА ЗА ПРЕЗИДЕНТ

  8. 3
    18

    Сельо, старите хора са казали една много хубава приказка за такива, като теб, които са спряли развитие на умствената си дейност в най-ранна детска възраст:” Човек съди по себе си”!
    Ти си мислиш, че като си прост и всички други са прости, като теб.
    Даже и твоите те подиграват. Гледай си отбора и не се бъркай там, където не ти е работата.

    • 15
      3

      Пловдив не е СТОЛИПИНОВО, манго

      • 4
        13

        СЪЩО ПЛОВДИВ НЕ Е И КУМАТЮВУ А ВИЕ ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ПЕЕВСКИ КАТО ВИ ВЗЕМЕ СТАДИОНА И НАПРАВИ МОЛ И ПАРКИНГ….

        • 11
          2

          Млък манго Марш по кофите на работа

  9. 17
    3

    Тъй тъй КУРБАН И АЛЛАХ да ние на помощ

  10. 19
    3

    аз съм стар комсомолски секретар, АМА ПРАВЯ КУРБАНИ… МАЙТАП, БЕ УИЛИ !!!

  11. 19
    2

    налага се да легнем на Лефски, за да се успокоят феновете им.
    все пак сме приятелки, дето си бъркаме по отверстията..

  12. 19
    8

    Заклахме коч, намазахме гредите на вратите и трибуна Бешикташ, нахранихме побеснелите от глад манговци… Абе курбан за здраве и за победи направихме. Ходжата магия направи и довечера падаме с малко от кухорогите ни приятелки.

    • 6
      18

      Това цяла нощ ли го мисли? Браво празна кратуна!

    • 11
      16

      Последните 5 години кухорогите приятелки Локото ги би 3 пъти на Герена и пъти на Лаута, като и завърши наравно веднъж пак на Герена и два пъти на Лаута!
      Ботев колко победи имат над тях в този период въобще???????
      Майче приятелските отношения са именно между сини и жълти? Като добавим и плеядата болни левскари, които минаха и още са в клуба от Коматево!

      • 18
        4

        Ало, близуто – вие задно пеете песни срещу Ботев, защото сте любовници!
        Хич не ми се прави на луд!

    • 4
      13

      Заклал си на сестрати химената и си си намазал ушите с нея, жълт, коматевски циганин!

      • 4
        1

        Хаххааа.. Не мога да отрека, че и сред столипиновци има ценни кадри. Хахаааа… химената бил заклал.

Коментарите са затворени