Локомотив Пловдив по всяка вероятност няма да може да разчита на Марк Бедиме за днешното дерби с Левски, което е от 21:00 часа на Лаута. До този момент френската федерация не е изпратила жълтата картата на играча и от Локомотив Пловдив се съмняват това да се случи в неделния следобед. До последно Войн Войнов ще таи надежда футболния паспорт на футболиста да пристигне и той да може да го ползва, но специалистът вече мисли варианти, кой да сложи на бека, след контузията на Везалов. По всяка вероятност като краен бранител ще излезе Велковски.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Французинът Марк-Готие Бедиме е готов да дебютира днес за Локо в двубоя срещу Левски. Дербито е от 21:00 часа на Лаута, а французинът бе уреден с картотека и попадна в групата на черно-белитеи.
    В разширения състав се връща Парвиз Умарбаев, който пропусна първата среща заради наказание от миналия сезон. Пред официален дебют със “смърфовете” е още един защитник – Георги Пашов.

    Ето групата от 18 футболисти на Локо:

    Илко Пиргов, Мори Диау, Пламен Крумов, Георги Пашов, Марк-Гутие Бедиме, Ивайло Марков, Пламен Николов, Архан Исуф, Стефан Йевтоски, Ванчо Траянов, Димитър Велковски, Пауло Серджо, Парвиз Умарбаев, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Веселин Марчев, Дани Кики, Дино Мартинович.

  2. 6
    8

    Ами ние ще въртиме ли Порно с чичо Венци?Защо не пишете за любимия Ботев?

  3. 7
    6

    Ами ние ще въртиме ли Порно с чичо Венци?Защо не пишете за любимия Ботев?

    • 5
      3

      Още некой от наште никове открадни,ахахахаха мангал крадлив…

  4. 9
    8

    Пирин, Септември и циганите от куматево, направиха тройна врътка. Прокуратурата да се задейства. Трите отбора са под крилото на ДПС и Делян Пеевски!

    • Славия също е в играта. Сега Славия пада от Ботев, а после си взима точките от Пирин, които биха “изненадващо” Ботев….

      • 9
        9

        Ние сините сме ги побеждавали,Литекс цска също Лузогорец за капак…А вие кой победихте послледните години от тия палячо…Лудогорец за подарената купа…Жълта Тишина моля Дупедавци!

  5. 7
    8

    Имам интерес към на майка ти пу@ ката, помак!

  6. 10
    9

    Помак жълт,ти що не си гледаш работата,а си тръгнал да се занимаваш с ЛОКОТО?

Коментарите са затворени