Трите победи на Ботев Пловдив и едното равенство, което постигнаха до момента в квалификациите за Лига Европа ще донесат на канарчетата 675 000 евро! Това буквално е 1/3 от бюджета на канарчетата за новия сезон. Разбира се, жълто-черните имат  големи разходи по гостуванията си и домакинските си мачове в Европа, но по Нова година в касата на клуба ще влезе много сериозна сума, а тя може да набъбне и още. Освен това с борбата си за всяка точка, жълто-черните спомагат за вдигането на нищожния български клубен коефициент за евротурнирите. Пловдивчани правят това, което нито Лудогорец, нито Левски постигнаха до този момент – вървят без загуба в квалификациите. В касата на Ботев Пловдив се очаква да влезе и прилична сума от предстоящия трансфер на Косоко. В състава си канарчетата имат трима бразилци, които също могат да се окажат апетитни хапки на трансферния пазар. ЯЯ Меледже, който е изключително млад също може да попадне в полезрението на доста отбори и да донесе приходи в касата на клуба. Това не означава, че Ботев Пловдив трябва да започне да разпродава добрите си футболисти, но е факт, че пред канарчетата има много различни опции за бъдещето им развитие. Остава Николай Киров и Ангел Палийски да изиграят картите си правилно, внимателно и с мисъл за бъдещето на тима. До този момент го правят, за което заслужават поздравления и признателност от всички ботевисти.

И накрая! Време е за Колежа! Това е посоката, в която Ботев Пловдив трябва да погледне целеустремено и с реални действия в следващите месеци!

 

16 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    От кога взехме да се сравняваме с тия, те винаги са били след нас! Ако трябва да се сравняваме с някой това са Славия, Лудогорец и Литекс, би било грандоманско с ЦСКА и Левски, но както вървят нещата някой ден това може да се промени.

  2. 4
    8

    бреее услужливи “журналисти” бе…. а досега к=от къде имаше пари в Ботев не казват…. Защо ли?! Да не би и при тах парите да идват от същото място??

  3. 19
    4

    Майка си дейба локомотивоциганска дейба! Тея жалтити за едни месец спечелиха повече пари отколкото аз ще дам на Локо за следващите 10 години!

  4. 6
    13

    Пълни простотии, не е време за Колежа, време е да се реинвестират средствата умно и да се умножат, едва когато това се направи няколко пъти, тогава е време за Колежа. Не виждате ли че в България има 1000 неуспешни опити първо да се вдигне стадион и после да се прави отбор и един успешен пример на Лудогорец, първо да направи отбор и постепенно да гради стадион с приходите които този отбор генерира.

    • 12
      2

      Много си е прав.Нека всичко се прави постепенно.Имаме страхотен отбор нека поне първо една трибуна да бъде направена.Всички знаем, че няма да стане веднага Колежа.Но с качествен отбор и такива победи ще го издигнем !

  5. 53
    3

    БЕЛИЯ Е ВЕЛИКАН , НИКОЙ ПРЕДИШЕН ТРЕНЬОР НЕ УСПЯ ДА СЪЗДАДЕ ТАКЪВ КОЛЕКТИВ , КОЙТО Е В ОСНОВАТА НА УСПЕХИТЕ . НО ОСВЕН КОЛЕКТИВА , ИМАМЕ И ФУТБОЛИСТИ С ХАРАКТЕРИ , КОИТО СЪЩО СМЕ НЯМАЛИ С ГОДИНИ И ТРЕТИЯ ОСНОВЕН ФАКТОР Е ОТЛИЧНАТА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА ОТ НАПРАВЕНА ОТ НОВИЯТ НИ КОНДИНЦИОНЕН ТРЕНЬОР . ТЕХНИЧНИЯТ , БЪРЗ И МОДЕРЕН ФУТБОЛ СИ Е ПАТЕНТ НА ,,БОТЕВ,,, ОТ ГОДИНИ И НЕ Е ИЗНЕНАДА , ЧЕ И СЕГА ГО ИГРАЕМ НО ДОСТА ПО-ДОБРЕ И ТАКТИЧЕСКИ И ПОСЛЕДНИЯТ СЪЩО МНОГО ВАЖЕН ФАКТОР – ВЕЛИКАТА НИ ПУБЛИКА Е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА ЗА ТЕЗИ УСПЕХИ . И НАЙ– ПОСЛЕДНИЯТ ФАКТОР Е ОМРАЗАТА И КЛЕТВИТЕ ОТ МИРИЗЛИВИТЕ ЦИГАНИ ОТ ЗАДНИЯ ДВОР НА ВСИ КЪМ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ , ТЕ НИ ДЕЙСТВАТ ТОЛКОВА ПОЛОЖИТЕЛНО , ЧЕ НЕКА ДА ЗАПОЧНАТ ОЩЕ СЕГА И МАГИИТЕ ИМ ЗА МАЧА С ,,МАРИТИМО ,,, ДАВАЙТЕ ЧЕРНО-БЕЛИ КУРВИ — ,,НАДУВАНИЯ ,ЖАЛТ БАЛОН БАЛОН СЕ ПУКНА ,,, ,,ДУНУСА ПОДАРИ И КУПАТА И СЕГА ИМ КУПУВА И МАЧОВЕТЕ В ЛЕ ,, …И Т.Н…

      • Kakvo she govorim be chodjum, Belia chisto si pravi v momenta ot nishto neshto, i zavinagi shte ostane v istoriyata na Botev, ne kato vashia Edu deto kato niama koi da mu kupuva machovete se vidia kolko struva, daje i v Ludogorec go razkriha sas skapa selekcia, pak nishto ne napravi.kakvo da si govorim.

  6. 34
    1

    Толкова пари за едни безмислени мачове,а Кюстендилски бежанци?Не мога да си представя Локо колко е взел от смисления си мач с Царско село!Чак ми е жал за черно бялата магия ли бяха,семейство ли…незнам.Хаххахаха.

    • 12

      Men mi e interesno kolko pari s vzeli za pobedata na Etar deto, deto tolkova i se radvat, i kolko pari shte vzemat kato sa v gornata chast na tablicata sled parvia krg.

  7. 49
    3

    Не, не… Не мога повече… Отивам да си пиша завещанието и се застрелвам… Ма то няма какво да завещавам. Една-едничка омраза към жълтите ми е останала. Бахти гадния живот. Значи само се застрелвам. Чао…

    • 28
      1

      Само те молим да не звъниш да ни викаш, защото нямаме свободни екипи. За такива като теб препоръчваме директно да се обаждате на траурни агенции. Номерата ще откриеш в Гугъл.

Коментарите са затворени