Представянето на Ботев (Пловдив) в Лига Европа до момента е впечатляващо. “Жълто-черните” с лекота елиминираха албанския Партизани, а след това направиха престижно равенство 1:1 като гост на Бейтар (Йерусалим). Днес пловдивският тим посреща израелците на стадион “Лазур” в Бургас и ще се опита да продължи една серия, с която се гордее вече почти четвърт век. “Канарчетата” нямат домакинска загуба в евротурнирите от сезон 1993/94, когато отстъпиха на Олимпиакос с 2:3. Последваха 8 мача без поражение.

В Израел отборът на Николай Киров не изневери на стила си и игра открито и без напрежение. Имаше и грешки в  защита, но  в същото време Ботев създаде няколко чисти голови положения което дава повод за оптимизъм. Сега ситуацията ще е малко по-различна, защото нулевото равенство устройва пловдивчани и е интересно да се види как ще подходят те още от началните минути.

В групата на Ботев се завърнаха Радослав Терзиев, Фернандо Виана и Лъчезар Балтанов, но най-вероятно и тримата ще са сред резервите.

Бейтар е отбор с подчертан вкус към атаката и това личи от резултатите на тима. Израелците ще излязат с трима нападатели довечера и ще търсят задължителен гол. Техният наставник Шарон Мимар е сигурен, че Ботев ще бъде отстранен, но “канарчетата” са готови да го опровергаят.

17 КОМЕНТАРИ

  1. Да го Духат Всички Буфери ахахахах ДУУУУУУУХХХХХХХХХХАААААЙЙЙЙЙЙЙЙТТТТТТЕЕЕЕЕЕЕЕ МЪРШИИИИИИИИИИИИИ

  2. 3
    15

    Тази вечер високото самочувствие на сганта ще бъде свалено чрез брутално изнасилване/ гаргара /. След мача ще са тихи…тихи…тихи

    • 10
      1

      Тихо манго! Не казвай какво те правих снощи

    • 10

      Какво те кара да мислиш, че едно добро представяне на канарите ще е гаргара (изнасилване) за бяло-черната сган? Ми те буферите изобщо не ни интересуват и дали ще са тихи или шумни след мача е проблем единствено на полицията в Столипиново.

  3. 4
    20

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ
    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

    • 19
      4

      Манго марш на лаута да лигавиш парцала на гранде президенте, че положението му е пивко и ви се подиграва пред цяла БГ!

    • 12

      Ще шибам , ама тия с затворническите екипи, смррфове ли са путки ли са все тая.Наздраве локо маниаци.

  4. 6
    31

    Хахахахахахахахахахаха. Рано, рано ни развеселихте. Впечатляващо охохохохо

    • 31
      5

      Долавям смях през сълзи, нали, манго? По-полека с нервичките, ще ти трябват…

  5. ЖЪЛТИЯ БАЛОН СКОРО ЩЕ СЕ СПУКА СЪС СТРАНА СИЛА
    4
    37

    И КОЕ МУ Е ВПЕЧАТЛЯВАЮОТО? ЧЕ ОТСРАНИХА ЕДНИ АЛБАНЦИ, КОИТО СА ПО-СЛАБИ И ОТ МАНТАНА? ТОВА ЛИ Е ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО? ЕВРОИДИОТИ ОБЛЕЧЕНИ В ЖЪЛТО.

    • 25
      4

      По-скоро ще ти се спука жлъчката от завист и злоба. Едно валидолче под езика може и да ти свърши работа, ако не – иди крюшо да ти вкара еднин фишек в задника и чао…

    • 22
      2

      Ами да,по впечатляващо е мача с Царско село,те са къде къде по добри от Партизани!

    • 20
      3

      Мангал, с кого се паднахте в ЛЕ ? А победа над европейски гранд кога ?

      • 21
        4

        Мани мани, както казва другаря Крюшо “Положението е пивко” хахахахаха, Крюшо пие и се смее на мангалите, като ги лъже с парите и те му вярват.Е няма по-голямо от цирк Лаута.

    • 18
      3

      Ами цинго с тези състезатели и тези средства си е повече от достйно представянето , ма ти нали трябва да накълнеш ……..

Коментарите са затворени