Райков си търси отбор в чужбина

7
832

Крилото Симеон Райков може да се завърне в Локомотив (Пловдив)! Тази новина обикаля днес спортните и новинарски сайтове. Повод за информацията е снимка публикувана от колегите от вестник Марица, на която се вижда, как Райков си говори с един от директорите на Локо Пд след мача в Ловеч.  Проверка на PlovdivDerby.com показа, че двете страни са водили неангажиращ разговор, в който Райков е споделил, че си търси отбор в чужбина. От Локо Пд отдавна са казали  на Райков, че ако иска да се върне ще го предложат на старши-треньорът Войн Войнов. Към този момент обаче крилото не е изявил подобно желание.

SHARE

7 КОМЕНТАРА
 1. 4  3

  Жълтия курваляк вместо да е на кочината по това време тропа с копитца по клавиатурките .
  Може и дъжд да завали отново , да не се плашат, ще си измият напуканите селски пети.
 2. 1  1

  Тоя фалирал диджей Врагов къде пак се е наврял дето не му е работата.
 3. 35  5

  Комунистите не плащат! В понеделник всички, които играха на мача да идват да ми платят, че играят в Локото! Доведете и приятелките, дето ви ги намерих! Ще чакам на трибуна Бесика, дето я построих или в хотела на стадиона, дето го довърших – Дейба вашта мама…! Ай наздраве – тази годона Шампионска лига в Говедарци!
 4. 7  4

  На никой не му се играе при мангавците,на всичко отгоре и без пари.Само някой съвсем изпаднал може да подпише с прекръстеното кюстендилско недоразумение.
 5. 5  4

  Победата срещу Етър в първия кръг от новия сезон в Първа лига не е достатъчна, за да се тушира напрежението в Локомотив (Пловдив). Скандалът часове преди двубоя, който доведе до напускането на капитана и действаща легенда Мартин Камбуров, все още не е затихнал. Футболистите подкрепят своя лидер, който в крайна сметка си събра багажа заради забавени с месеци плащания от страна на боса Христо Крушарски.

Comments are closed.