Христо Крушарски коментира пред PlovdivDerby.com ситуацията около Мартин Камбуров.

“Мартин Камбуров сам ми се обади и каза, че иска да напусне. Той вече веднъж направи това, така че трети път при мен няма. След като е решил, няма да го спирам. Днес пари в Локо няма да има. Аз съм ги спрял да не вземат пари. В понеделник лично ще им раздам парите на всички, да заповядат на Лаута в 16:00 часа. В момента съм в Бразилия и си тръгвам към България. уговорил съм двама бразилски футболисти. През другата седмица ще пристигнат.”

42 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Крушарски защо се направи на бабаит, когато взимаше Локомотив и му предлагаха хора да му помагат, но тогава отказа…каза, че искал сам?!
    Вижте жълтите как са – имат си един Самуилов и няколко фирми, които също дават пари за издръжката на отбора…така трябваше да стане и при нас, но Крушарски НЕ щял сам да издържа клуба.Всички виждаме, как се справя.Трябва да се търсят фирми, които да му помагат, ако искаме да сме конкурентно способни на отборите от първата 6ца.

    • 1
      1

      От стар алкохолик ясна преценка да чакаш…..

  2. 7
    1

    От маалата идвайте да помагате, че в понеделник ще разтоварвам чувалите с мангизи, за да платя! Трябват ми хамали, че са тежки пустите чували. А наздраве!

  3. 14
    9

    браво Крушарски, закрий ги! Закрий това недоразумение Велбъжд-локомотив БДЖ 1951.
    Никой няма да ти каже копче, нито някой ще праче за тях.

  4. 10
    16

    Мисля, че съдбата си знае работата и Камбуров трябва да завърши кариерата си там, където я започна- в Ботев! Навремето Селският го прогони от отбора на сърцето му, сега се намери друг селяндур, който го гони от Локо! Няма да се учудя, ако и той, като Руни си признае, че е спял с пижама с цветовете на Ботев. Хората казват, че първата любов ръжда не хваща! Марто, като истински мъж трябва да си признае това! Остава да се разбере с Белия, а Ботевистите да го приемат с разбиране! Нека си спомним, че преди няколко дена си замина Аян, който беше легенда на Локо, но игра и за Ботев. От това никой не загуби, а просто феновете на футбола продължиха да се радват на майсторството му! Да не забравяме, че и други легенди, на други отбори, са играли при нас! Сега е момента да покажем, че сме християни и след като Бог прощава 9х99 пъти, то и ние можем да простим всичко и да приберем големия професионалист, прокуден не по свое желание от Ботев! Все пак всеки човек трябва да изкарва прехраната си и не винаги нещата стават така, както искаме! Тук е мястото, всички Ботевисти да поправим грешката на онзи Селяндур, като одобрим направеното предложение!

    • 15
      13

      Хахахахаха…просълзих се от смях.
      Е, не…няма толкова болен мозък, като теб хахахахаха…не мога хахахахахахахахаха
      Ей…това жълтура е НЕчовек майна хахахахахаха.
      Нито Камбуров ще дойде при вас, нито Белия има нужда от такъв нападател, щото Мартин е на години и бързината му е избягала вече.Вие имате нужда от бърз нападател, като този, който ще пристигне в Локомотив следващата седмица.

      • 11
        10

        Ние няма да го вземем за да вкарва голове. Ще го вземем за да поправим грешката на Селския! И да му дадем възможност да завърши кариерата си, както му отива. Навремето Садъка да не бе първа младост като дойде при нас, или да направи кой знае какво? Но го уважихме като име, като професионалист, като пловдивчанин, носил дълги години националната фланелка! Хиляда пъти го каниха в София, а той продължи да играе в Б група и най-накрая не го щяхте. Сега и Камбура гоните. Забравихте кой Ви спечели шампионската титла! Забравихте колко пъти Ви спасява от Б група! Искал си парите? Искал си е заработеното и не само за себе си, а за целия отбор! А Крюшо като няма пари, да не се е захващал! Когато вземаш една лъжица, първо трябва да е премериш дали е за твоята уста! Събрал ги е там една сурия пияндета-хрантутници, а за футболистите все не му достигат парите?! Може ли човек с последните си пари отбор да издържа? Цяла България му се смее на изцепките! Той е достоен само за в. Стършел!

        • 9
          11

          Ами г-н Кавал не може всички бизнесмени да са като вашия фокусник дон Цецино…..който еба мамата на цялата държава….а вие жълтите перушини това ще го разберете малко по късно…..не си мислете че всичко ще се замаже и няма кой да ви търси милионите.А що се отнася до изхвърлени легенди първо погледни в своята градинка и после другите…..няма ваш футболист от миналото с който не сте се подиграли…..за сега белия Вожд удържа положението но при първия гаф ще го плюете дружно и него.

    • 11
      1

      Отговарям ти заради тебе и заради истинските привърженици
      на Локото. Повечето дето леят помия и псувни тука, са просто ….. много думички ще трябват.
      Тева дето го предлагаш за Камбура, можеше да стане по социалистическо време. Сега футболните времена не са токоз романтични.
      А на истинските привърженици на Локото им пожелавам да излезат бързо от тази финансово-организационна криза. Пловдив има нужда от минимум 2 отбора в А група, та дори и Спартак да се възроди!

  5. 18
    10

    Камбура днес се издъни мощно!
    Ако Крушата плати наистина в понеделник, трябва да се радваме, че интригант номер едно го няма! Голям футболист, но никакъв лидер и капитан! Прав му път!

    • 12
      5

      Ха-ха, чакайте налъмите да цъфнат и Крюшо да плати. Лично при това, като носи чувалите с банкноти :)))

  6. 20
    4

    Още преди година и половина много хора, включително и аз, писахме, че Крушарски е обикновено назначено комунистическо менте, което няма 2 лева в джоба, но не – имаше прости момчета, които обиждаха на “жълтур” и пишеха оди в прослава на великия президент. Няма как фирма с годишна печалба 150 хил лв да издържа елитен футболен клюб с бюджет минимум 2 милиона на година. И колкото повече си затваряме очите, по-лошо ще става. Тепърва грозните сцени предстоят.

    • 6
      20

      Ти можеш да говориш само за селския отбор от коматево, защото си негов фен! Марш на село да псуваш шиптърите и да вадиш картофа!

      • 13
        1

        Ти си болен, моето момче. Иди се лекувай. Такива като теб преди време хвърляхте бомби и гонихте Коко.

  7. 11
    10

    Не плюете по Камбура,кво ще стане с татосите как ще ги криете GUN MASHINE 《МК11》Тоя презеденте трябва с бой и ебАн дасе изгони от Пловдив.Тоя е брачед на Митьо селския.Жалко за Камбура не заслужава така даси тръгне,феновете ако е са зад него са неблагодарни копелдаци.

  8. 14
    6

    Ава да го ева Марту шо напусна уа да го ева. Крушарския ша на прай отбор уа. Ша има дербиръ с Куклен и Кричим.Айди връщай са и отивами напрау към Б окръжнъ Ай Локуууууу

  9. 13
    4

    Камбур ага гласял трансфер в Манчо юнака, лично Мауриньо му звънял да го навива да отиде в Англия. Камбура се дърпал щото бил свикнал на рязани карабини, ама като разбрла, че на острова има бол се навил.

  10. 31
    5

    Бойко нареди на Говедарската пияница Клошарски да се прави на футболен бос и тоя събра на Лаута най-големите пияници и тотаджий!
    С напускането на Мартин нещата лъснаха ,че от “Гранде президенте” и чеп за зеле не става!
    Тоя ще не закрие!

  11. 13
    30

    Жълтите педалчета с по 4-5!ника пак налазиха темите за Локомотив. После кой кой мразел повече мърши сопотски

  12. 26
    9

    Гледам агитката на Локо е изпълнила трибуните в Ловеч до краен предел:)

    • 11
      19

      Ава уий забрай и ний колко рехавки бяйми за евро- битката ами по добре чи ся на наказаа та да ни са излагайми ва да тейба.

  13. 22
    9

    Дано оцелеете до дербито поне о, тъмнокожи братя! Нека веселбата започне!

  14. 27
    5

    Хахаха тези буфери са пълна комедия:) Крушарски великан!

  15. 27
    6

    Не звънете няма свободни линейки!Масови инфаркти в циганските махали.Да благодарим на г-н Крушарски че с един куршум уцели всички мангали.Голям,голям Христо Крушарски!Един велик и достоен клоун!Да пребъде в лайномотиффф

  16. 28
    5

    Няма финансъ бате няма за питифури камоли за пасти. Дейбаваштамамациганска .

  17. 20
    8

    В Харманли се събрахме да гледаме и подкрепяме Ботев.
    Харманли е Български град с църкви, а и Ботев е играл мач на нашия стадион с нашият отбор.

    Обаче по едно време някаква врява,шум крещене от гарата се чува.
    Гледаме на талибани приличат, полицията ги пази.
    А то това било отбора на Локу идва да играе в бежанският Лагер международен мач с афганистанските и бангладешките си братя.
    За Купата на БХК.
    Почнахме да ги замерваме с камъни, ние в Харманли не искаме да ни натрисат оше талибани, да разнасят болести и въшки из градът.

    С полиция от гарата до лагерът и там мач на затворени врати.
    Зума псува силно “ даеба вашта мама талибанска“
    Крушо им казва на Локуту ,че или си мълчът или ги сменя с афганистанци от лагерът.
    БХК доволно доволно дава купата на Лагерът на Локу !!
    Първата в историята на Европа талибанска купа е спечелена от Локу .

    И тъкмо Локуту се радва на Купата на БХК и научават новината че Ботев прави 1:1 с израелците.
    Линейките почват да хвърчат към Лагерът с талибани,почват молитви джихадиски:
    “ вай Алах Абкар талибански,защо не си толерантен с нас, защо Ботев прави 1:1 в Лига Европа,а ние Локуту играеме с афганистанци и бангладешци в Лагерът в Харманли“

    Отвън пред лагерът са се събрали харманлийци и крещят „Не на Цигани и Талибани в Харманли“

    „Отбори на Сирия и Афганистан изиграха футболен мач в Харманли:
    Освен училище, в бежанския лагер в Харманли, вече се организират и футболни срещи, предаде bulphoto.com. В двора на бившето военно поделение е разчертано игрище и са сложени врати.

    Местните полицаи купуват потници с червен и жълт цвят, за да се отличават отборите. На двубоите има и по трима съдии – един главен и двама асистенти.

    Днешният зрелищен мач бе между отборите на Сирия и Афганистан.

    Някои играчи от бежанците дори мечтаят да ги забележат футболни спецове, тъй като сега е зимният трансферен прозорец .

    Бежанците в Харманли вече живеят в нови ремонтирани помешения в сградите на бившето военно поделение. Те дори се шегуват по между си, че в сравнение с палатките, стаите са като в 5-звезден хотел.

    https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/otbori-na-siriya-i-afganistan-izigrakha-futbolen-mach-v-kharmanli-snimki_news242471.html

  18. 19
    5

    Що напусна ве?Не си е платил на Крушо дето играе с фланелката на Локо кн. ли?Бах мааму и прекрасната новина,викайте линейките за Гувидарци,днес ще има ритуални самоубийства!!!!Хахахахаха,желаехте същото на Ботев а?Каквото пожелаеш, това те стига!Да възстановяват истинското Локо,стига стия измишльотини.

  19. 24
    3

    В Бразилия съм ! Пари в понеделник, ама не знам кой понеделник още. Ако някой иска пари,да заповядя в бразилия имигрант .

  20. 27
    2

    Що не играйте без пари бе…? Дейба вашата мама локомотивска! Чаво, ти мене уважаваш ли ме бе ?! Ай наздраве!!!

  21. 25
    3

    КРУШАРСКИ ВЕЛИКАН !!!!
    ТАКА СЕ РАКОВОДИ КЛУБ
    С ТВЪРДА РЪКА

  22. 18
    11

    Някой ще каже ли какво става в ЛОКОТО? Къде са фенклубовете? Махат ни лидера А НИЕ МЪЛЧИМ !!!ДО КОГА ЛОКОМОТИВЦИ ?ЗУМЕ КЪДЕ СИ ???

  23. 27
    3

    тия номера на мене не ми минават. Аз казах, че футболистите трябва да ми плащат, че играят в МОЕТО ЛОКО ..

  24. 28
    2

    Локото се разпада Лидерът напуска Тоя педал ми говори пак за Ботев

  25. 30
    9

    БРАВО КРУШАРСКИ! Имаме велик отбор с велик президент! А Камбуров е жълтур и предател !ДА СИ ХОДИ

    • 8
      12

      Жълтурите търсят точно такъв нападател!

  26. 40
    9

    Голямата работа и без тва на никой не му пука какво става с локото

Коментарите са затворени