Home Без категория Иван Чворович: Който не играе, той не греши

    Иван Чворович: Който не играе, той не греши

    1378
    5

    Вратарят на Ботев (Пловдив) – Иван Чворович коментира представянето си и това на своя отбор в срещата от втория предварителен кръг на Лига Европа с Бейтар (Йерусалим).

    Двубоят в Израел завърши при резултат 1:1.

    “Можеше всичко да стане днес. Трябва да сме доволни от равенството. Имаме всички шансове да продължим напред.

    Гледахме ги на записи, сега ги видяхме и на живо – класни са.

    Допуснах грешка при гола. Прецених лошо траекторията на топката. Но пък после имах няколко спасявания. Който не играе, той не греши”, заключи стражът.

    5 КОМЕНТАРИ

    1. отлично супер е и с късмет- понякога противника го кара да гледа топката – грешка няма така се заблуждава но и те бяха точни при гола …

    2. 6
      1

      За пропуснатата центрирана топка се реабилитира – това е ясно. Цялостно обаче стоеше несигурно и с това всяваше смут в защитата. Не знам защо Чворович има проблем с изнасянето на топката от наказателното със силен удар. Другите вратари без проблем я пращат зад центъра, а той с едни умрели вели ударчета я цопва пред дъгата в нашата половина и там става лесна плачка за връхлитащият противник. Не говоря само за този ма, а по принцип. За мен Чворович на този етап върши работа и ако приоритет наистина е Колежа, не бива да се изсипват пари за друг вратар, но при удобен случай и възможност да се вземе по-класен или перспективен млад вратар. Не знам как е положението в школата и какво идва отдолу.

    3. 33

      Само центриранията са му проблем , иначе пази отлично ..повечко работа на корнерите

    4. 37

      Ванка, не допускай грешки в Бургас и тази грешка за гола никой няма да я помни. Успех!

    Коментарите са затворени