“Ботев е свикнал да играе пред много публика. Освен по цвета на екипите, с Бейтар си приличаме и по това, че двата отбора се радваме на гореща подкрепа от своите фенове”, заяви Николай Киров в отговор на въпрос от израелските медии дали очакваната френетична подкрепа от страна на феновете на домакините притеснява “жълто-черните” от Пловдив.

На пресконференцията преди официалната тренировка на Ботев Киров призна, че Бейтар е солиден отбор и е изострил вниманието на своите играчи върху силната атака на тима от Йерусалим.

“Обърнали сме по-специално внимание на тримата играчи в атаката на Бейтар. Противникът е много силен в предни позиции и ние трябва да направим така, че да неутрализираме нападателите им.”

Треньорът на “канарчетата” не пожела да посочи фаворит в сблъсъка.

“И двата отбора имат своите силни и слаби страни. Който успее да се възползва от слабостите на противника ще продължи напред”, каза специалистът извел Ботев до участие в Европа.

Киров бе помолен да коментира и голямата звезда на домакините Йоси Бенаюн.

“Визитката му говори достатъчно за него. Каквото и да кажа аз ще бъде малко. Със сигурност е от полза на Бейтар да разполага с толкова опитен играч от най-високо ниво.”

10 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    12

    Охххх густо, как паднаха снощи Лайногорец. Другия път пак да подаряват купички. Господ забавя, ама не забравя

    • 5
      2

      Изкараха добри пари снощи тъпако! И ще продължат напред убедително след втория мач. Направи си справка всички първи мачове за сезона на лудите.

  2. 1
    19

    Леле Любомир МинДЖев, колко ниско си паднал. Явно никой не ти чете неьдарните статии та си почнал да “твориш” по форумите…. нещастник!!

  3. 16
    63

    КИРОВ…НИКАК НЕ Е ОРИГИНАЛНО ДА ИЗПУСКАШ ЗВУК АНАЛНО НО ТИ ГО ПРАВИШ ЯВНО ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО ЯКО СА ТИ ГО ЗАБИЛИ ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТИ фРЪКНАТ ОЧИТЕ АМА НИЩО ТИ СИ СВИКНАЛ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ДА ОНОЖДА КОЙ ЛИ НЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЛЮБИМАТА МАРИЦА РЕДНО Е ДА УСЕТИШ И ЧУЖДОЗЕМСКИ ЛАСКИ ЧЕ МНОГО СИ ПРОСТ ГО РАЗБРАХМЕ ЧЕ НЯМАШ ГРАМ МОЗЪК ВЪВ ГЛАВАТА СЪЩО ПОНЕ ЗАМЪЛЧИ И ОТВОРИ ЗАДНИ БУЗИ СВИКВАЙ С ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ Е ТАКА

    • 13
      4

      Хич не е оригинално да крадеш рефрени от Хиподил смешнико и явно не си чувал за граматика палячо, нито за точки, запетаи или каквито и да е препинателни знаци.

    • А БЕ ТОДОРЕ А БЕ ДА ГРЕЙТ ЖЪЛТА ДОЛНА ПАЧАВРО МИРИШЕШ НА ТОР И ГО ДУХАШ ВЪВ ОБОР ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ НАВРЕШ ШАШКАТА ДИНАМИТ ВЪВ ЗАДНИКА И ДА СЕ ВЗРИВИШ ЩЕ ХВЪРЧАТ ЛАЙНА НАВСЯКЪДЕ НО МОЗЪК СЪС СИГУРНОСТ НЕ …ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ЛИПСВА ВЪВ КУХАТА ТИ ЖЪЛТА КРАТУНА ЩЕ ПРЕСТАНЕШ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕПРИСЪЩИ ЗА ТЕБ НЕЩА А ИМЕННО ДА РАСЪЖДАВАШ И ДА НИ ЗАНИМАВАШ СЪС АНАЛНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ НЕЩАСТЕН ЖЪЛТ ТРАВЕСТИТ А СЕГА ПЪХАЙ ШАШКАТА И СБОГОМ

  4. 8
    55

    Евреи срещу ислямисти!!! евреите ще ебЪт мамата на джихадистите създадени от 2010 с емблема на Рапид Виена, без стадион и 500 човека публика……

  5. 11
    37

    Тоа пъ , ко са дуи кат чирпански мисир в каруца… играели пред много публика, д’ейба и филмара.

Коментарите са затворени