Отворено писмо от родителите на децата, родени през 2004-та година

15
897

ОТВОРЕНО ПИСМО

До: Г-н Христо Крушарски Собственик на ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Уважаеми г-н Крушарски, Обръщаме се към Вас от името на родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004 г..

Желаем пред Вас да изкажем огромните си благодарности за организацията и реализацията на подготвителният лагер, който подарихте на нашите деца.

Както знаете, от 16-ти юли до 22-ри юли предстои турнира Gothia Cup 2017. ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004 си спечели правото да представлява България, след като спечели силния турнир SKF Meet The Wolrd в Сопот преди няколко месеца.

Лагерът на високопланинската база на Локомотив в село Говедарци, който подарихте на децата, бе най-добрия начин за подготовка преди турнира в Швеция. Терените, хотелът, условията, контролите, всичко беше изпипано и организирано перфектно.

С уважение:

От родителите на деца, трениращи в ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-НАБОР 2004г.

15 КОМЕНТАРА

 1. КРУШАТА ГОЛЯМ,КРУШАТА ГОЛЯМ.КРУША,КРУША КРУШАТА ГОЛЯМ:))))) ОПС ЧАКАЙ,ЧЕ ОНЕЯ ОТ УЕФА ПАК ЩЕ НИ НАКАЖАТ :)))

  • 10

   ТАКА СЕ ПРАВИ РАКЕТЧИК Те на тебе трябва да ти плащат че играят в твоя клуб И гаджета им намери А който като Виданов и горанов не е съгласев го пращаш при МАЙКА МУ С ДУМИТЕ -Деба вашта мама локомотивска

 2. 14
  3

  Крущата като има пари да ги даде на футболистите Така се прави в бели страни Не да живеем на версия и мурсалски чай ШЪ УМРЕМ БРЕ ХОРА

  • 3
   13

   Ти не се тревожи за футболистите, гледай си жълтата подводница

   • 11

    КАКВА ПОДВОДИдНИЦА БЕ ПЕДАЛ Момчетата не са взимали пари сумати време Няма какво да се яде Ти ще ми говориш за подводница ШИБАНЯК

 3. 8
  11

  Ава а ний стрямалий кво да кажем на дяцата ва….игръйте у рекътъ….и по далеч от върбътъ ва да гоейба.

 4. 16
  5

  Както вече казах, аз знам как да манипулирам хората, какво остава пък за феновете.

 5. 14
  9

  пловдивския пришълец се напънал и се насрал от напъване. Миришете на оборски тор и мангали. Катуна ви се разпада а вие се пънете какво сте постигнали Ахаххахахах

 6. 9
  15

  Така се прави в белите клубове какъвто е градския любимец.

  А на кОрвата под мен мога да и кажа – ЛАПАЙ ПеШКИ ЖЪЛТА МЪСТИЙО !

  • 7
   4

   НА МАСТИЯТА ЛОШО КУЧЕ ,ДЕНО СИ Е ЧИСТ ОНАНИСТ И ГОВОРИ ЗА БЕЛИ СТРАНИ И ПЕШКИ ,ЩЕ КАЖА С ДУМИТЕ НА ЗУМ -ДЕБА ТВОЙТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА.. Заради такива педали като тебе ме е срам да кажа, че съм ЛОКОМОТИВЕЦ .Пишеш си, после сам се псуваш… ПЕДАЛ… ТОВА НЕ СА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ НА ЛОКОТО …

  • 5
   1

   Може да е градски лююбимец,ама не на Пловдив,а на Кюстендил,защото-собственикът на Велбъжд,Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

   • Райчо…отбор без емблема, без име, без стадион и играещ мачовете си на тренировъчна база извън града това сте вие! Вие може да сте сопотския любимец, или коматевския, но никога не сте били, нито може да бъдете пловдивския любимец! Всичките ви легенди са от селата, затова и повечето фенове на жълтия клуб са от селата.Ние сме Локомотив, имаме си стадион и играем мачовете си в града.Къде ви е автентичната емблема? Защо откраднахте емблемата на -https://www.google.bg/search?q=рапид+виена&oq=рапид+виена&aqs=chrome..69i57j0l3.4020j0j4&client=tablet-android-lenovo&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=QuY_7Zd3DjHlTM:
    Крадци, защо сложихте това „Ъ“ отзад? Защо не си влезнахте както си е реда в Агр. а се сляхте с Металик Сопот и им купихте лиценза? Вашата майка – партията забранява на Зума да вкарва повече голове на жълтото си изчадие, Гочо ви прави челна стойка в центъра на терена, знамето на Локомотив бива забито в центъра на стадиона ви, феновете ви вдигат ръцете и се предават. Няма по унижаван клуб и фенове в световен мащаб.Отбор носещ името на велик български революционер, но в същото време с най- много преминали цигани и фесове – Атанас Пашев, Мариян Огнянов, СаидХоджа, Ирфан, Исмет, Серкан и бели перли, като Косоко и Меледже.Отвори си устата още по-широко може да поеме още лайна.:-)

    • Идвам веднага >>ФК СРАМ да те прибера!! Ти си заблудена локомотивска овца. Ще ти кажа саво за Георги Илиев и за това с какви пари купи титлата на БЪЛГАРИЯ? Ти се сещащ? С такива, дето много млади хора умират по канавките. Ама на тебе ти е все тая. На тебе е само БОТЕВ в устата, широко отворена… не те питам къде е ВАШАТА КУПА? Питам те с какви пари е спечелена??? Е ТОВА ЩЕ ТИ ЗАТВОРИ УСТАТА ЗА ДЪЛГО, ЗАЩОТО НЯМА ДА МЖОЖЕШ ДА ПРЕГЛЪТНЕШ МЪКАТа на много хора ….

 7. 7
  13

  Тия пък какво искат от Крушарски Мръсни жълтури Създават интриги в отбора на Пловдив

Comments are closed.