С поредно ново попълнение се похвали отборът на Септември (София).

Това е нападателят Мартин Тошев, който през последния сезон игра в Германия за Ерцгебирге (Ауе) и Аален.

26-годишният футболист се присъедини днес към новаците в елита и следобед направи тренировка, след което изгледа контролната среща на своите съотборници срещу Царско село.

Тошев, който е юноша на ЦСКА и в България е играл още за Черноморец, Славия и Пирин (Благоевград), подписа със столичани за една година.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    КЪВ БОТЕВ ВА ПУМАК ДПС ВИ ВЗЕХА ПАМЕТНИКА ИМЕТО И ВА ЗАКРИХА ВЪ:))

  2. 3
    3

    Нали сми Сатилитъ на юлудогорец и Септември!!! Какво толккуз вэ

  3. 7
    10

    Няма как да не се забавляваме с циганските жълти кахъри. Само дано не ги закрият пак, че веселитео ще свърши. Няма да има вече цирк Канарски скоро. Това е много лошо за всички.

  4. 5
    4

    АААА бъркаш докторе Посоката е Говедарци Някакви момчета примират от жега и глад Казват че били футболисти Ядат мурсалски чай и говеждо сирене УЖАС Тръгваме веднага

  5. 8
    9

    Няма как да не се забавлявам с мангалската радост в темите на Ботев.

  6. 12
    7

    Каква радост за изтерзаните черно бели душички,само защото някой не дошъл в Ботев, а отишъл да играе в отбор с публика само роднините на футболистите.Ами колко бяха набелязани за лаута не дойдоха,а колко избягаха, дори в отбори от Б група.

  7. 16
    8

    Ето това,е новината брат,а не лайнутски празнословия!Докато си оправят състава ние ще изиграем няколко мача в лигата,пък нека и повече на Лазура да ми л..нете шнура!Дейбаибуферясалите тролчета дейба

  8. 24
    11

    Като ти гледам писаниците и като ти гледам никнейма,спешно се нуждаеш от лекарска помощ!Психиатър ще е най-добре!

  9. 13
    8

    Колко много мъка се е изсипала по долу,но ние можем да подходим с разбиране към малцинството

    • 13
      7

      Малко радост за загиващите,макар и да не ясно защо .Някой накого спрягали,пък той не дошъл!Ми то на лаута колкото ги спрягаха и не дойдоха,трябваше да се самообиват ритуално.

      • 3
        4

        Райчо, казах ти да бъдеш обективен…постарай се малко, знам че изисква малко усилия може ли да си толкова слабохарактерно същество?! Вие правите същото в новините за Локомотив, затова и ние сме тук.

  10. 11
    7

    Много важно,няма място за съжаление.Титулярно място се извоюва с игра,а не обещано при подписване на договор.

  11. 19
    19

    Защо , никой от пловдивските сайтове пишещи за спорт , не публикува решението на СТК на БФС да разтрогне договора на Б. Тютюков с Ботев за неизплатени заплати.Това голяма тайна ли е.

    • 14
      7

      Никаква тайна не е. Отдавна е съобщено на Борето, че няма да се разчита на него. Не са му платили последните 3 заплати и той разтрогва по вина клуба. Сега е свободен агент.

  12. 17
    25

    Нормално. На никой нормален не му се играе на село.

    • 8
      8

      Прав си много , всеки ден да си на къра и като почне първенството да те разкарват по градовете на екскурзия.

  13. 23
    9

    Меси, Роналдо и Неймар ми се молят да дойдат в Локо! За честта на черно-бялата фланелка са готови да си плащат по 1 милион на седмица, ама за да не изстине мястото на великата ни легенда от село Мустафа паша одринска околия – Мартин Камбуроглу няма да ги взема! Аллах акбар и Саде Локо!

  14. 18
    10

    Мани го тоя
    И без това е пълен Ташак

  15. 16
    21

    Не искам на село, затова подписах със Септември.

  16. 17
    22

    Никой не иска при селянките с подарената купа и открадната история.
    Факт , дори и Ушатия ще го потвърди.

    • 8
      12

      Ава от казваш чи купата е подарена ва…..заработихме си я честно с дупарата ва….затуй ли си купийми интимни гелчета ба….няма само на бат Киро да му викаме гела….ний сме вече новите гейчета ва да сейба.

      • 4
        3

        Ти на Гела като искаш ЛАЯНАР ЛАУТСКИ можеш и да платиш в натура .А как ще платиш за всичко онова ,което направи за българските деца ГОШО ГЛАВАТА и с това купи шампионската титла на ЛОКОТО …Това как ще платиш,мръсна лайнутска гадино ……

    • 5
      1

      А всички искат в Льокото.. А БЕ КОГА ЩЕ ми платят те за онова момче дето качих в техния автобус за ГОВЕДАРЦИ.. ЕЕЕ да не се правят на чуктати… Момчето е добро казва се КАРАДАЙЛЪ Играе на всички позиции. Чаво го одобри, а бе на литър пещерска… Чакам да ми платят

  17. 13
    25

    Хахаха смятайте щом предпочете да играе в Септември вместо носителя на подарената купа, за какво става въпрос.Тоя е в час…много бързо ги разкри жълтите! Колкото и жълтите журналисти да надуват жълтия балон има хора с чест и достойнство!

Коментарите са затворени