БФС изненадващо обяви, че един от играчите на Ботев Пловдив, от които Николай Киров се отказа, е разтрогнал с клуба заради неизплатени заплати. Съобщението идва в деня, в който в медии изтече информация, че в Ботев са си разделили 100 000 лева отборна премия за спечелването на Купата на България.

– СТК констатира прекратяване на трудовите договори без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК на следните футболисти:

– Борис Павлов Тютюков с ПФК „Ботев” Пд – считано от 20.06.2017 г.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    ТОВА МОМЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНЕКЕН , АРТИСТ ИЛИ МУЗИКАНТ , А ФУТБОЛЪТ МУ ДА Е ПРОСТО ЕДНО ХОБИ . КАКВИ ЗАПЛАТИ МОЖЕ ДА ИМА ДА ВЗИМА , СЛЕД КАТО КОЛКОТО МИНУТИ Е ПОЛУЧИЛ НА ТЕРЕНА СЕ Е ПРЕДСТАВЯЛ ТРАГИ-КОМИЧНО ?

  2. 9
    8

    Жълтият отбор бил винаги отбор на мафията!!! Казано от устата на фен на БГ отбора с най-много застреляни президенти, на първия отбор с действащ президент в затвора и единствения с президент албански мафиот, това е направо виц на милениума.

  3. 7
    29

    Райзпадами са братя канари, разпадайми си.

  4. 11
    23

    Ава да попитам малинко само за протокола…….кога жа изплатят премиите за купата ва…..кога жа обяват бат Самуил за собственик ва…….кога ония сом дон Цецо жа довадя у БГ и да си яде дървото както си му е редно ва да гоейба.

  5. 9
    22

    ДПС ОТПУСНАХА 100000 КАКВО ТОЛКОВА..НИЕ СМЕ БРАТЧЕДИ

  6. 9
    26

    Интересно от къде са дошли тези 100 000 лева?! Тук мирише на прокуратура. Жълтия отбор винаги е бил или на властта или на мафията

    • 14

      Чувал ли си за спонсорство,рекламодатели и дарения???Прочети нещо по темата,имаш нужда!

  7. 29
    6

    Случаен, точно ПИК ли реши да цитираш 😀 😀
    То бива бива злоба и завист, но поне на Пеевски парцалите не давайте за пример.
    Колко е жалко да си лилав ДПС активист 😀

  8. 11
    31

    Това решение на СТК на БФС , излезе в ПИК още в петък вечерта..Явно пловдивските сайтове ги е страх да пишат за нещата в Ботев..Бъдете обективни за всички пловдивски отбори., иначе остава впечатление ,че сте на заплата при Палийски.

Коментарите са затворени