Зъл делегат снима знаме по знаме транспарантите на агитката СНИМКА

4
2573

Делегатът на УЕФА мина на почивката пред агитката на Ботев Пловдив и снима знаме по знаме всички транспаранти на феновете на канарчетата. Още преди мача от клуба домакин заявиха, че „наблюдателят“ е изключително стриктен и придирчив към най-малките детайли.

4 КОМЕНТАРА

 1. 23
  1

  Да снима порно филм с участието на дъщеря си.

 2. 36
  2

  Кор за УЕФА и тези от ЕС които се възхищават на талибаните !!
  Кор за интеграцията .

 3. 11
  3

  Група ултраси на албанския Партизани (Тирана) бе върната от българската граница, научи БЛИЦ. Феновете опитаха да влязат у нас тежко въоръжени за срещата от Лига Европа между Ботев (Пловдив) и техните любимци.

  „Ултрас Гуерилс“ са държани на границата около 10 часа, след което са върнати обратно към родината си. В техните автобуси са открити метални и бейзболни бухалки, както и електрошокови палки.

  Феновете се оплакаха, че това е лъжа и нарочно не са допуснати да присъстват на мача с Ботев, заради инцидентите на първата среща. тогава пък група привърженици на „канарчетата“ бе върната обратно към България.

  Припомняме, че преди седмица в Албания имаше и сблъсъци между двете агитки, а заканите бяха за нова среща в Бургас, където се играе срещата.

Comments are closed.