“Марица” ще изиграе поредната си контрола от лятната подготовка. В сряда “жълто-сините” срещат елитния “Верея”. Двубоят е от 17:30 часа, на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора. Двата тима вече изиграха една контрола по между си, завършвайки 1:1, като заралии изравниха в края на срещата. До тук в контролите “Марица” победи втородивизионните Поморие с 2:1 и Оборище с 1:0, резервите на Ботев с 1:0, а с играещия в първа лига Верея завършиха наравно 1:1. Така маричани нямат загуба през подготовката си за сезона във Втора лига.

В тима се завърна вратарят Димитър Грабчев, който е юноша на “Марица”. Той взе участие като резерва в контролата срещу “Ботев” в Коматево в неделя.

1 КОМЕНТАР

  1. 40
    1

    А така андершко, пиши за спорт!
    Помни ми думата, аз някой ден ще дойда в офиса ти, намиращ се в кафенето на базата в Коматево и ще ти платя за измикярските статии, които пишеш със стотинки!!!
    Поне отговори, не те ли е поне малко срам да настройваш феновете един срещу друг?
    Не си ли се замислял,че в едеин момент можем двама ултраси( прияятели в живота) да ти дойдем на свиждане и да те попитаме какво точно мислиш, че печелиш насаждайки омраза?
    На твое място след като прочетеш този пост место да дириши IPадреса, да ме търсиш из фейсбука и гугал, и да подаваш сигнал в полицията се замисли, че глупавите ти статии се четат и от деца! Коментарите под малумните ти измишльотини също!
    андрешко ако беше учил за журналист нямаши никога да си позволяваш да пишеш глупости!
    Теб даже не мога да те назова и журналя!
    СРАМУВАМ СЕ ОТ ТЕБ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ОТ барекоф

Коментарите са затворени