Вратарят Мори Диао, за който PlovdivDerby.com писа преди няколко дни и нападателят Самер Хашед се появиха на мача на Локомотив Пд с Царско село, предава сайтът на вестник Марица.  Двамата идват на проби и, ако бъдат одобрени, ще бъдат картотекирани в отбора.

 

Мори Диао е вратар, продукт на школата на Пари Сен Жермен.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Лупи, какво стана с концесията, новия стадион, големите инвестиции и пр. обещания? Аман от назначени “бизнесмени” – селяндури.

  2. Че този дългият негър е с корем и голям задник!!!Боже!До кога ще позволявате тази гавра с Локомотив ,ултраси?!!Толкова ли сте тъпи ,та да не видите реалността?!!…

    • Какво не му харесваш на момчето?Хем е и бял,не е като чернилките на жАлтите!

  3. 6
    2

    Жалко, много жалко за момчета! Защо трябва да изтърпяват подигравките на един случайно посочен бизнесмен (номенклатура), без капка идея за футбол и елементарно отношение към всичко!Срамно е , че трябва да се навежда глава към такъв човек в името на парата!На кой му се играе, когато не му е заплатено? Момчетата даже прекалено търпят всички простотии и къде е Локомотивската управа в лицето Узунов и Бонев да вдигне глава , да изрази позиция и да покаже , че ние не сме случаен отбор !Напълнихме се със самозванци, директори и пияндета! Докога, докога скъпи локомотивци, заприличахме на разорана нива! Некадърници без идеи се намърдаха в постелята ни!!!
    Reply

    • 2
      2

      Узунов и Бонев с позиция?!!!Що за абсурдни неща пишеш ,човеко!Та те са основните виновници за батака ,който е в момента!

  4. 3
    3

    Косоко си е забил лявото мъдо в жълтия ти Гъз Тодор малоумник:)))

  5. Вземайте го тоя,поне ще повиши общата дължина на отбора,ако не друго,както се очаква.

    • 8
      13

      И те ще изкарат колкото наш Тошко в Майнц.

  6. 19
    5

    Тоя по ми изглежда да е гонил топките зад вратата..
    Война набързо ше го освободи.

  7. 11
    16

    С тия ще бием жълтурите САМО ЛОКО Имаме велик отбор с велик президент

    • 6
      1

      Пич, хапчетата!!!Не ги пропускай!…Нищо нямаме!Нито отбор ,нито президент ,нито публика имаме!

Коментарите са затворени