26-годишен халф от отбор във френската 3-та дивизия парафира едногодишен договор с Оборище(Панагюрище). Той е второто чуждестранно попълнение в лятната селекция на Георги Чиликов.

Припомняме, че миналата седмица шефът на „войводите” Стоян Байряков подписа и професионален договор с бразилецът Фернандо – 27-годишен атакуващ халф.
В момента с Оборище се готви и 21-годишен бразилец, който е бил отпратен от Локо (Пд). Желанието на президента Стоян Байряков е и той да бъде привлечен в състава, докато треньорът Георги Чиликов иска още малко време да го прецени като качества. Неговото предложение е на поста на бразилеца да бъде привлечен юношата на Левски Ерай Карадайъ от Несебър. Племенникът на председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е възстановен след операция и лечение на кръстни връзки и гори от желание да се докаже на „Орчо войвода”.
От вчера панагюрци са на лагер в Стрелча, където отседнаха в х-л „Перла”. За тренировките на отбора обаче те ползват клубната си база в Панагюрище, тъй като терена на стадиона в Стрелча не отговаря на техните изисквания за подготовка.

3 КОМЕНТАРИ

  1. хахаах Селска работа, били на лагер в Стрелча, ама тренирали на техния си стадион в Панагюрище ахахахах, голямо шоу, на какъв лагер сте бе селяци, май сте на хотел в Стрелча и после ходите до Пангюрище да тренирате. ТОлкова ли няма къде да преспите в П-ще?

  2. бахти журналистите, майна. Поне заглавията си редактирайте ве :Х

  3. 4
    1

    АААА тозци КАРАДАИЙЛЪ го качих в автобуса на ЛОКОТО Обещаха ми комисионна Сегта в Оборище ААА Не така

Коментарите са затворени