400 000 евро ще заработи Ботев Пловдив, ако отстрани Партизани Титана, научи PlovdivDerby.com. Приходите ще са добре дошли в касата на жълто-черните, тъй като разходите по мачовете в Европа никак не са малки. Около 100 000 лева е легнало гостуването на жълто-черните в Албания, а сериозни разходи предстоят да се платят и за мача в Бургас.

В Ботев със сигурност предпочитат в следващият кръг да играят с Вашаш (Унгария), тъй като евреите от Бейтар Йерусалим били с впечатляващия бюджет от 40 милиона евро. Освен това евентуалното гостуване на Бейтар в България ще струва много пари на канарчетата, които ще трябва да вдигнат цялата полиция по морето на крак, за да пазят евреите от евентуални атентати. Припомняме ви, че отборът на Бейтар Йерусалим направи знаменит обрат в Йерусалим срещу гостуващия Вашаш (Унгария), побеждавайки го с 4:3. Израелците губеха до 88-ата минута с 1:3 от унгарския си опонент, но в рамките на пет минути отбелязаха три безответни гола, за да оформят крайното 4:3.

PlovdivDerby.com също така научи, че ако жълто-черните се паднат да играят ереите, то първият мач на 13.06 ще са гости. Ако съперникът обаче са унгарците канарчетата ще са домакини в първата среща и гости в реванша.

Преминаването на втория предварителен кръг в Европа ще се счита за изпълнена програма максимум за пловдивчани. участие в третия предварителен кръг ще вкара в касата на клуба над 1.2 милиона лева само от УЕФА.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    2

    ГОЛЯМО ЧУДО КРЮШО САМО ОТ ЕДНА РАКЕТА ВАДИ ПОВЕЧЕ …

  2. 8
    4

    Програма максимум? Т.е. Повече и да може, ние не искаме…

  3. 2
    29

    Брей какви пари само от УЕФА.
    Ачу жа има парички да пие цяла година.
    100 000 изхарчил за пъруването до Албания , ми тва много пари ва?
    Как така с лека ръка жа пръскат 100бона за мача с Албания ва?

    • Не стига че си селски бек,ами си и уникално глупав.

  4. 1
    40

    ХАХА ЛОКОТО ПРОВи СЕЛЕКЦИЯ И КАКТО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ГОСПОДОР НА ПЛОВДИВ

  5. 55
    1

    Имаме момчета, които си вярват и се стараят. Ще минем и следващия кръг! Косоко и Тошо няма да подбират евреи ли са маджари ли са – ще шибат яко!

  6. 34
    1

    Имаме момчета, които си вярват и се стараят. Ще минем и следващия кръг! Косоно и Тошо няма да подбират евреи ли са маджари ли са – ще шибат яко!

Коментарите са затворени