Янко Ангелов, който за последно бе в Септември вече е Говедарци и ще гледа бъдещите си съотборници от Локо Пд, съобщава Пловдив24. Името на Ангелов първо ви бе разкрито от PlovdivDerby.com още в деня на първата тренировка на черно-белите (ВИЖ ТУК).

16 КОМЕНТАРИ

  1. Ми кой да дойде при нас с тоя мижав бюджет.
    Затова се докарахме никой да не брои за живи.
    Ей Крушарски – вади пари или се махай, муцуно.

  2. 4
    1

    Йееее! “Списъкът нъ Воин” край нямъ ва! Жъ му дъдем иднъ сидалкъ нъ “Бъзикъ” дъ гледъ!

  3. 5
    1

    ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ТОВА ЧАВЕ БЕШЕ НА ОБИГРАВАНЕ ПРИ НАЗИ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    ТОЗ СТАВА ЗА НАЗИ ВЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ША СТАВА ВТОРИ ИМПИРАТОР ВА КАПУТИ,ТОЗ ГО ЗНАИМ ЦЯЛА СТРЯМА ТОВА Е НАШИТУ ЛЮБИМЕЦ ВА НАПРАВУ ГО КРЪЩАВАМ РОНАЛДО ОТ СТРЯМА ВА.
    СЯ ЩА ВИДИТЕ ВИ ЖАЛТУРЯТА КОЙ КОЙ Е С ТОЗ СМЕ ШАМПОАНИ ВА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    УНИКАЛЕН ТРАНСФЕР ЗА НАШТУ ЛОКУ.
    ДО ГУДИНА КАТ ИГРАИМ С РИАЛ МАДЕЙРА И МАДРИД ПА ПОСЛЕ С ПАРЦЕЛОНА ША ВИДИТЕ ВИ ЖЪЛТУРИ .
    С ТОЗ ОНЧО СМЕ НАПРАВО УНИКАЛНИ ДА ГО ЗНАИТЕ ВА.
    ТА СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ДЕТ ВАДИ ТЪЛАНТИ ВА ДА ВАЕБА.

  4. 4
    1

    хахахахахахахахахахахахахаа,продължавайте с селекцията …………….хахахахахахахахахаха.аз ви предлагам свинаря да мине на диета и гочо лудото да започне да си пие паркезана,дживиза да остави калайдисването на казани и тенджери и да атакувате висините.хахахахахаххахахаха

  5. 2
    10

    a ba kyv e rezultata s Vitosha-bistrishkite tigri wa?Za edin aver pitam,4e sumti ne6to vytre ot kazana i mi izglejda pritesen.Ne6to mu se pri4ulo ot VEF-a 4i padami 0 1 na poluvremitu.

    • 8
      1

      Армандо, къде и бе посерко да кажеш резултата. Помак долен

      • 3
        6

        тук съм бе маймун.Казах му аз на Асан да не се коси,че нащи тренират обръщалки,че таа година ше фаларвами тотуту.Майстури сми,жалтурити да му мислат.Ся си пускам Доку,доку от кефф,чи нащу Локу пак бий.

        • 3
          3

          По-големи тотаджии от вас няма, жълт селянино

  6. 18
    24

    Пловдивчани взимат хубави Български момчета а ние само мангали като нас.
    Но на село никой не иска да играе.
    Жалко.

    • 19
      6

      Пак ли излезнахте от мишите дупки мангали мръсни

    • 14
      5

      Пак ли ще вземаме от всякъде изгонени куци коне веее…

    • 5
      2

      Какво сме взели, че не мога да се сетя?
      Прави се селекция тип “без пари” макар че с взетите дотук футболисти вярвам, че ще изглеждаме по-добре. Крачунов с Николов централни, мисля че ще се получи добре.Куцаме при бековете – Крумов си е дупка, няма и с кой да се конкурира, отляво пък след напускането на Горанов нямаме никой.Тоя черния и гръка дано да да стават, иначе много лошо.В средата Серджо и Ванчо добре,но португалецът след контузията не е същия Серджо и ще му трябват мачове да си върне предишната форма.Ванчо е класа, но е на години и е футболист за 30 мин.
      Йевтовски и Велковски са много млади и не можеш да разчиташ на тях да ти изнясат мачовете.
      Трябва да се вземат два класни бека, един вътрешен халф и нападател тип таран, зад когото да играе Камбуров.Нападатели от втора линия имаме – Кики, Динчо и Парвиз.При крилата сме с Димо и Веско, но и те нямат конкуренция, което въобще не е добре.Нямаме извинение, ако не се подсилим – жълтите са пример, как с малък бюджет, но с желание могат да се привлекат точните хора на точните постове.Илиян и Едо се провалиха точно поради тази причина – имаха цялото време на света да подсилят отбора, но вместо да го подсилят те го отслабваха.Ако Войн Войнов не иска да бъде освободен след 3-4тия кръг да се поучи от грешките на неговите колеги, които дойдоха с голямо желание и амбиции, но си тръгнаха безславно.

    • 2
      2

      Тошко, помак, името ли прави човека, бе тикво зелена?
      Да та еба в дебелото грозно прасе! Зъбатият циганин – Мариян Огнянов, като носи българско име прави ли го българин, Тапир?
      Малоумник! Няма по-голям тиквеник от теб тук!!!

  7. 2
    2

    Нов футболист ще започне тренировки с Локомотив Пловдив от следващата седмица, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Това е дефанзивният халф Янко Ангелов. Юношата на Левски вече е в Говедарци, където ще изгледа контролата на черно-белите с Витоша (Бистрица).

    Със спаринга всъщност приключва лагерът на Локо в Боровец. Футболистите ще получат от наставника Войн Войнов два дни почивка и от понеделник подновяват заниманията на Лаута.

    Точно тогава ще е първата тренировка на Янко Ангелов с отбора.

    Plovdiv24.bg припомня, че халфът игра през миналия сезон в столичния Септември, но не се разбра с ръководството за нов договор.

Коментарите са затворени