Ето ги надписите заради които фенове на Ботев Пловдив бяха задържани в Македония. Става въпрос за три надписа “България”, един “Бултрас” и един гласящ: “Македония без българи огън да я гори!”

По информация на македонските медии феновете на Ботев Пловдив са блокирали пътя Куманово – Крива паланка, след като полицията е задържала четирима от привържениците. Карето фенове са били задържани, след като рейса е бил претърсен и в тях са били намерени доказателства, че те са автори на графитите. Близо 3 часа пътят е бил блокиран от феновете на Ботев, пишат колегите от Македония.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    25

    Срам ме е от такива като вас,които не сте изградили нищо, но знаете отлично да драскате и да рушите!
    Надявам се да ви лепнат не само по една солена глоба, ами и да си изчистите насраното, заедно с няколко дни общественополезен труд, може и да ви дойде акъла в главата …
    Заради такива като вас не само аз спрях на мачовете, дори и домакинските, вижда се неможем да напълним и базата в Коматево, а искаме 20 хиляден стадион да имаме…
    Вие за мен не сте фенове на Ботев, нямате и капка от качествата и морала на истинския ботевист! Засрамете се! И ако сте истински ботевисти, покажете го, като спрете да идвате на стадиона, за да могат истинските фенове да се наслаждават на любимия си отбор, без бомбички, без палежи, без счупени седалки и ексцесии, тогава и 9 ти септември ще бъде пълен на всеки наш мач!
    Напред канари!

  2. 15
    3

    Хайде сега гледайте какво са направили Българите, и за какво са арестувани.Само че злобата ви към Ботев е толкова силна че дори заглушава Българското ви самосъзнание/ако го имате/.Тук някой питат ако Македонци го направят същото какво щяло да се случи.Нищо,ако там наблизо са тези които днес плюят по нашите момчета.Ще гледат безучастно , и ще подминат.

  3. 20
    4

    Няма нищо анти-патриотично в надписите! Нека си знаят местенцето макетата, в измислената им в съвременната история държавичка.

  4. 24
    4

    Тук пишат много прости хора. Но най-прости са тези, които плюят по българи, написали лозунга на най-големия македонски българин Ванче Михайлов: “Без българи – Македония огън да я гори”. Помселете си що за хора сте и що за българи сте, малоумници черно-бели!

  5. 7
    28

    Циганска работа! Тва жълтура е най-тъпото животно, не само у нас!

    • 20
      1

      Кое е циганското? Ако според теб надписът “България” е циганска работа, много жалко за теб…

  6. 25
    4

    Марш в столипиново чернобели педераси!

  7. 30
    5

    Само така, шибай македонските боклуци в гъза! А на всички вие които се застъпвате за тия олигофрени, макИдонците да Ви ева майката, предатели шибани!

  8. 11
    40

    Жълтура ще излезе от селото, но селенията от жълтура – никога !

      • 3
        7

        ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ПО-МАЛКО СЕЛЯНИ, БРАТ’ЧЕД .

  9. 9
    37

    Ей, турско-депесарски малоумници, да ви питам ако македонец дойде в България и се изсере с графит срещу България, дали ще дочака полицията… която не да му тури солена глоба, а единствена може да го спаси? Ми това е чужда страна, бе жълти мангали!!!

    • 24
      6

      Мангал кирлив, потен, боклук нещастен! Македония е българска земя, населена от българи!

      • 11
        1

        Че той откъде да знае!Интересуват го само социалните помощи и жАлтите да са зле!Българската история,нрав и бит не го засягат!

  10. 16
    26

    Ако в България се изсипе група лумпенизирани македонци, фенове на непознат никому отбор, и напишат подобни лозунги, как ще реагирате? Сега местната полиция трябва да ги арестува и да ги придвижи по каналния ред… А ние, българите, да се разграничим от подобни идиоти, които само петнят нацията ни!

    • 12
      1

      Няма циганин патриот,затова си смени ник нейма!И прочети българската история,за да разбереш тази територия на кой е,мангал прост!!!

  11. 12
    15

    кой олигофрен е надраскал сватиката и защо????

    • 8
      2

      Свастиката не е от нас!Стара драсканица е!Кво са правите на луди!Знаеш че не толерираме свастиките!

      • 8
        2

        Браво, това да се чува
        не само не толерираме свастиките,
        но и ги мачкаме кадето ги видим

      • Абсолютно всичко което беше надраскано е дело на едни и същи хора! 😉 Благодарение на същите хора нашата публика има някакъв облик и активност изобщо от не малко години насам. Така че тука колкото и да се пенявите нищо няма да промените! Жалкото е,че и втория рейс не можа да стигне до Тирана,тогава на тея албански смешници нямаше да им се вярва!

  12. 32
    4

    а ний с кои ше играем тая вечер в Лига Европа?
    питам за един апап.

  13. 5
    30

    най ми е смешно фенчетата като се правят на патриоти

  14. 4
    32

    някой филмари ако не се изсерат няма да ги бъде..отворени да рисуват ама като се стигне до бой бягат кат Болт

  15. 16
    11

    По принцип няма такива хора като нас , не можели да отидеш да викаш крякаш и си правиш кефа без да рошиш чужда собственост!!!

  16. 58
    7

    Гадните македонци със промити мозъци ,като видят надпис България и им става лошо ,а също така сънуват кошмари доста дълго време!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментарите са затворени