Трима футболисти напуснаха лагера на Локомотив Пловдив. Това са двамата бразилци Родриго Де Соуза Салгадо Джуниър и Карлос Филхо, както и косовара Гранит Османолай. Триото не впечатлиха по време на престоя си и не заслужиха предложения за договори. Междувременно от лагера на Локо Пд в Боровец заявиха пред PlovdivDerby.com, че вътрешният халф от Молдова, към който проявяват интерес, не е Георги Сърмов.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    6

    Е..ането в Албания наближава серете още малко прости силяци…

    • 6
      6

      Помаците са изпуснали полета за Тирана от Истанбул но всички псевдо журналисти лижат гъзъ на Салзътъ и за 5лева несмеят да пишат за поредното цирково представление на селската гей дружина

      • 1
        2

        Журналята тук, П24 и Трибуната са жълтури, затова ни вопъл, ни стон.
        Ако бяхме ние щяхме да сме в новините ексклузивно по жълтите медии.
        Но пък на нас никой не ни е виновен, че нямаме един свястен журналист локомотивец.
        Ти даваш ли си сметка, че ако си бяха построили стадиона не можем да ги стигнем жълтите? И собственик по-лесно щяха да си намерят и всички деца щяха да ходят при тях да тренират с тая база в Коматево.Виж какво става при децата…жънат постоянно успехи! Ако не се вземат мерки тази сган мръсна жълта ше ни затрие.Турците ги учат, че както имало едно слънце, така трябвало да има и един бог.Стрмежът на жълТУРЦИТЕ винаги е бил в Пловдив да има един отбор.Затова навремето закриха славния отбор на Спартак Пловдив.Ако не се вземат мерки няма да е много далеч времето, когато ше затрият и нас!!!

        • АХАХХАХАХА Черно бяло курво само да ти кажа, че трибуната е собственост на буфер но ти си смешка и пишеш неща в който не си запознат нещасник !

        • Само един отбор пък Марица се развива на Коматево спри да говориш глупости като ДОн Крушо селския !

  2. 8
    4

    Не бил Сърмов, а щяло да има сърми за вечеря

  3. 7
    3

    АМИ момчето от ариерата къде го оставихте бре?????

  4. 7
    5

    Аве,ми то що народ се проточи от назика,тия се храним ли ги добре, или карат на банички с боза?

    • 5
      4

      То за другите няма хубава храна,ти искаш туристи да хранят!Тва да не е сватба,кой мине да закачи!Не видиш ли чи нашите пикаят в гората?

    • 4
      3

      Хахахахахаха,да тъй и тапука!Линейки му се привиждат!Ами спри дрогата!!

  5. 9
    7

    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ДЕЙБА
    ВАЩЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Коментарите са затворени