Официалната фланелка на Ботев за новия сезон вече е на разположение на привържениците на тима в клубния фен-магазин. Титулярното жълто-черно райе на Uhlsport е на цена от 59 лв., а носителите на Купата на България ще дебютират с него утре в гостуването си на албанския Партизани (Тирана) в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

В магазина в “Коматево” продължава и записването да абонаментни карти за новия сезон. Припомняме, че на 30 юни изтича срокът, в който притежателите на карти за миналия сезон ще могат да запазят своите места и за новата кампания. От 1 юли тази възможност отпада и всички места ще бъдат пуснати на свободна продажба. Цените на абонаментните карти за сезон 2017/2018 може да видите тук.

Междувременно от ръководството на Ботев успяха да картотекират Тошко Неделев. По този начин няма има пречка осмицата на канарчетата да вземе участие още в първия двубой срещу Партизани утре.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Партизани не познават вкуса на загубата вече близо 6 месеца, или 17 мача, като последното поражение, което са претърпели датира от 28 януари тази година – 2:0 при гостуването си на Луфтетари. След този двуобой „партизаните“ записват 10 победи и 7 равенства с обща голова разлика 24:10.

  2. 5
    5

    А така клепоух , сега пишеш на немски, утре пак ще мишкуваш.

    • 2
      4

      От твоята сестра не може да се вреди , кажи и и за теб да остави нещо за смукане.

  3. 9
    3

    34 дни откакто“Ботев“Пловдив за 3 път спечели купата на България а цингарелите продължават да си гризат тестисите от яд ,злоба и омраза!!!Мургави момченца,слушайте си „Цингарела“и“Локо“,“Локо“,пардон“Доко,Доко“и не си показвайте ежедневно простотията и умствената си ограниченост в темите за „Ботев“Пловдив!!!

  4. 7
    12

    Ава дека са тия фанели ва у Стряма в смесения магазин само шнорхели за плаж има ва да сейба.

  5. 16
    5

    Мангали нещастни – гледайте си кирливия отбор на говедарци и изчезвайте от темите за БОТЕВ ПД!

  6. 10
    25

    е ся с Тошко – младия старец с големите уши и кръглото лице направо ще ги избиете тези партизани от Албания. Кога тръгват рейсовете с феновете?

    • 9
      13

      Те тръгнаа ва.15 рейса. Около 150 леки коли. 40 буса.
      Аййй кьнарйеее

  7. 8
    23

    Две добри новини за Селтрусите. Екскурзията пропадна заради желаещи.
    И втората е че няма да ни шибат щото няма да ходим.
    Аййй кьнарйеее.

  8. Чети баба, чети , да не те лъжат селянките на пазара
    8
    16

    Шефът на Спецпрокуратурата в ексклузивно интервю : КТБ е била разграбена, а парите на вложителите използвани за всякакви цели от обвиняемия Цветан Василев!

    • 12
      9

      Пропагандата, която се води в интерес на обвиняемите лица с оглед да се убеди гражданското общество в лъжата , че някой друг е „съборил“ КТБ , а не както е в действителност – че това е закономерен резултат от криминалните практики на висшия мениджмънт на така наречената банка

  9. 5
    12

    Мое сме братя мюс’лмани , ама ше си ги качествено !

  10. 33
    2

    ПОЛЯНА Е ОНОВА НЕЩО В ГОВЕДАРЦИ!ГЛУПАКО ТОВА КОЕТО ГО ИМАТ БОТЕВ ВИЕ И НА СЪН НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИМАТЕ!ОЧЕРТАЛИ С ТЕБЕШИР ЕДНА ПОЛЯНА ТУРИЛИ ЧЕТЕРИ ВРАТИ И ГОЛЯМО БИЖУ ИМАЛИ

    • 18
      3

      кво имат ти тая поляна видя ли е някъде да се води на локомотив да не стане утре крушо се махна и нямаме и поляната в говедарци

  11. 36
    4

    Мърши потни, мазни, некъпани от столипиново – нямате място в темите за великия БОТЕВ Пд!

  12. 36
    4

    пращай линейките към ГОВЕДАРЦИ , че шепа РОМИ колобираха ! ахахахах мършите се надяваха Тошето да не играе па той им го натресе с 200 !

    • 3
      32

      ахаххаха,абе помакъ,марш на село,кой ви знае вас бе клошари

      • 23
        2

        По целия свят ни знаят , а вас мърши само в Кюстендил ви знаят и в ИЗГРЕВ !

        • 2
          5

          А ние се родихме там! И там винаги сме били най-много!

  13. 44
    3

    Пловдивчани пожелават успех
    на БОТЕВ предтавителя на ПЛОВДИВ в турнирите на UEFA
    и трикртатен носител на Купата на България

  14. 8
    32

    Какви карти за поляната на къра – не ми е ясно.

    • 23
      3

      Ако беше Пловдивчанин щеше да знаеш че този “кър”е модерната база на “Ботев” Пловдив,ама ти като бежанец от къде да ги знаеш тия подробности?Е,не е чак толкова модерна и на центъра на града като тази в Гувидарци,ама ядва се.

Коментарите са затворени