Ботев Пловдив не успя да постигне победа в предсезонната си подготовка! В последната си контрола жълто-черните завършиха наравно 2:2 с Верея  Първият гол падна от дузпа, отсъдена в полза на Ботев, а негов автор е Лъчо Балтанов. Наказателният удар бе отсъден след нарушение срещу Пламен Димов, който пък е с превързана глава след сблъсък със съперник.

Пропуски през първото полувреме направиха Неделев, Балтанов и Крум Стоянов. След половин час игра Тодор Неделев поиска смяна и бе заменен от Бризола. Състоянието на звездата на канарчетата обаче не е притеснително. Той е поискал смяната, тъй като е изморен от пътуването до Германия.

В началото на второто полувреме Верея изравни резултата на 1:1. В средата на втората част Бризола отново изведе канарчетата напред в резултата, но малко по-късно старозагорци отново вкараха попадение за 2:2.

Съставът на Ботев: Иван Чворович, Виктор Генев, Пламен Димов, Цветомир Панов, Данчо Минев, Лъчо Балтанов, Серкан Юсеин, ЯЯ Меледже, Крум Стоянов, Тодор Неделев и Омар Косоко.

49 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    13

    СРАМ ЗА КОМАТЕВО. НАЙ-ДОБРЕ ПАК ДА НИ ЗАКРИЯТ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАМЕ ПОВЕЧЕ.

  2. 16
    8

    Мангусти, близо сте до Кюстендил и може да дойдете, и да си видите купата.Снимки с нея цена15лв.и обратно в Говедарци.
    За без пари не става,който мисли , че ще се снима безплатно се лъже.
    Другия вариант е групова снимка с ш.купа , цена 10лв ..Чакам ви за записвания.

  3. 25
    9

    Ботев завърши контролите без победа, а Доко завърши контролите без… отбор 😀 😀 😀

  4. 13
    23

    НА ТЕЗИ КУЦИТЕ ЩЕ ИМ СКЪСАМЕ ТРЪТКИТЕ.

  5. 12
    25

    Илиан на почивката ни каза:
    Момчетата, гледайте само да не ги биете, че ще изгонят Белия. После трагедии, разправии….. Селска работа!

    • 8
      21

      Те ако само го изгонят е добре,
      ама ще има стригане и събличане и на Белия и Молива и Ачу.

      Ама май е по-добре да се бере срам само със стригането, отколкото срам и позор в Лига Европа доживот.

  6. 11
    27

    Полуфинала ви го дадохме$$$, но днес играхме !!!!!!!!!!!!

  7. 11
    22

    НАЗДРАВЕ И ДА ЗАКВАСИТЕ МЛЕКОТО КАНАРИ

    • 3
      7

      Заквасено е!Във вторник ще го хапнете благо благо.Тогава да видим какви ще ги лопате.

  8. 11
    22

    Как свърши мача? Пак ли не бихми. Добре че ви заебах. Слабаци с харизана купа. Чао, довиждане, сбогом и лека нощ.

    • 7
      3

      То тях бива че ги заеба Виана,те взеха други,ами нашите само като ни заебават а не е дошъл никой как ще я караме незнам.Май шъ спадами тая годин.

  9. 10
    16

    Играли сме добро, ово сме немоли шансо. Во Коматево ке ги биеме

  10. 18
    20

    Ава аз ви казах пичаги че сме едно посредствено отборче и задниците скоро ще ни лъснат…..ама вий не та не….а ся яжте му главътъ и му пийте чорбътъ ва да вейба.

  11. 31
    12

    ДОКО КЮСТЕНДИЛ ЗАВЪРШИ ЛЕТНИТЕ СИ КОНТРОЛИ БЕЗ ИГРАЧИ !!!
    АХХААХААААХААХХА

    • 4
      14

      Да ти кажа доста имаха вчера. И някой не бяха лоши

  12. 32
    8

    Цигани, къде е КУПАТА да ви еба майката докомотифско-циганска? Бухахахаха…
    Къде е Виданов, къде е Котев, къде е Горанов, къде е Любенов, къде е Мариян Иванов, къде е Крюшо, къде е счетоводителката със заплатите… А, да и да не забравя… КЪДЕ Е КУПАТА, МАНГАЛИ? ХАХАХАХА…

  13. 45
    11

    ВЛЕЗ ГЛУПАКО В САЙТА НА БФС ТАМ ПИШЕ КОЙ Е НОСИТЕЛ НА КУПАТА ЗА 2017г А ДАЛИ Е ПОДАРЕНА ТОВА Е ПЛОД НА БОЛНИТЕ ВИ ТЪПИ МОЗЪЦИ!!!!ТЪПАКО ЗАЩО ВИЕ ИМ СЕ НАДУПИХТЕ 2012г ЗА КУПАТА ОЩЕ ВИ БОЛИ ТАКА ЧЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ НАСРАНИЯ ОТБОР ИДЪЛГИ ГОДИНИ СЕ РАДВАЙТЕ НА ПРОДАЖНИТЕ ЦИГАНИ ИМПЕРАТОРИ ИМПЕРАТРИЦИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

    • 14
      35

      Факт е, че не можете да биете отбор, като Верея, но иначе биете Лудогорец хахахаха.Е ние за разлика от вас не сме слепци!!! Цяла България видя, как Лудогорец, който се надиграваше успешно с Реал Мадрид, ПСЖ, Арсенал…Базел имаше две атаки срещу Колоса БотевЬ хахахаха.Бият ви отбори, като Пирин, Нефтохимик, Верея…на Лаута футболистите ви умряха от страх, нямате победа нито срещу Левски, нито срещу ЦСКА, но биете Шампиона Лудогорец на финала за купата хахахаха.Няма такива Тъпунгери, като вас, жълтъци! Има една приказка:” Човек съди по себе си” Вие като сте плиткоумни си мислите, че всички останали са, като вас – тъпи и незрящи.Но идват мачовете на истината, албанците, като ви го вкарат 3 ката ще има да се ослушвате, като пръднал заек в люцерна, и да се чудете откъде ви е дошло.Домусчиев ви даде купата, щото ви направиха сателити и големия брат ви спонсорира, като добавим и коефицент 17 ето ви парите за селекцията и заплатите!

      • 21
        8

        Изключително тъпо мнение. Това е контрола бе. На контролите може да биеш много по-силен от теб съперник и да паднеш от много по-слаб. Домусчиев трябва да е малоумен за да ни даде купата. Преди мача говорихте колко много щели да ни бият. Като взехме купата – подарена е. Сега пишеш как албанците щели да ни вкарат 3-ка. Ами ако ги отстраним? Тогава каква простотия ще измислиш, че и те са ни легнали ли? Факт е, че взехме купата! Факт е, че ще играем за суперкупата! Факт е, че ще играем в ЛЕ! Факт е, че ще вземе пари от ЛЕ! Факт е, че се пукаш от злоба! Селекцията и заплатите също са факт! Ти, с нещо да се похвалиш?

        • 5
          2

          Как няма с кво да съ похвалим въ.Бъщата се върна и ся той е майка..ъхъ.Тия дето биха Ботев с три на един,ний паднъйми само с 2:0!!И ся във вторник Верея,дето Илиан ни беши тренер,шъ съ смили,най многу 3:0!!А?

      • 16
        6

        А на вас кой ви подари титлата преди повече от десет години? Или просто бяхте много добри!?! Както е писал колегата, защо му е на Киро гела да ни подарява купата??? Щото е залагал на тото, че са му свършили джобните ли?

        • 7
          10

          Левски, ЦСКА и Литех ни я потариха ТИРЛАТА. Бихме ги като тъпан.

        • 1
          3

          НИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ИДИОТ ИГРАХМЕ ИСТИНСКИ МАЧОВЕ..И СТАНАХМЕ ЗАСЛУЖЕНО ШАМПИОНИ..
          ВИЕ ТАЯ ГОДИНА АКО СЪДИИТЕ НЕ БЯХА ВИ ДАЛИ 10 ДУСПИ ИЗПАДАХТЕ ПАЛЯК…НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ И НЕДАДЕНИ ТАКИВА ВИ ОСТАВИХА В ГРУПАТА..ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ОТБОР ОТ КУХИ ЛЕЙКИ ЗА Б ГРУПА..СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИТЕ КОЛКО ЧИНИТЕ ЛЕ АЛА БАЛА..
          НЯМАТЕ ПОБЕДА НАД ЛИТЕКС И ЛУДОГОРЕЦ ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА…И ОП ИЗВЕДНЪЖ КУПА,А СЕГА ЩЕ ПОЛЯГАТЕ 20 ГОДИНИ ОЩЕ..
          САТЕЛИТНИ ЖЪЛТИ МИШКИ:)))

        • НИЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС ИДИОТ ИГРАХМЕ ИСТИНСКИ МАЧОВЕ..И СТАНАХМЕ 4 ШАМПИОНИ..
          ВИЕ ТАЯ ГОДИНА АКО СЪДИИТЕ НЕ БЯХА ВИ ДАЛИ 10 ДУСПИ ИЗПАДАХТЕ ПАЛЯК…НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗАСАДИ И НЕДАДЕНИ ТАКИВА ВИ ОСТАВИХА В ГРУПАТА..ИМАТЕ ПЕРФЕКТЕН ОТБОР ОТ КУХИ ЛЕЙКИ ЗА Б ГРУПА..СКОРО ЩЕ СЕ ВИДИТЕ КОЛКО ЧИНИТЕ ЛЕ АЛА БАЛА..
          НЯМАТЕ ПОБЕДА НАД ЛИТЕКС И ЛУДОГОРЕЦ ОТКАКТО СВЯТ СВЕТУВА…И ОП ИЗВЕДНЪЖ КУПА,А СЕГА ЩЕ ПОЛЯГАТЕ 20 ГОДИНИ ОЩЕ..
          САТЕЛИТНИ ЖЪЛТИ МИШКИ:)))

      • 17
        4

        Хаххахахахах падат 5-2 от Славия ама бият левски и цска -ПО долни умрели курви от вас буферите няма само страдания ви очакват.Всички фенове на тоя измислен отбор който е закрит още брез 2001 година са най големите мангали в страната. Това сте вие Черно-Бели Курви от Изгрев това е вашата съдба да гледате и да спамите за отбора на Пловдив. Вие дори и купа нямата па тръгна ли да ми коментират.Вище се вие бе изроди всичко ви е черно тото и някав дърт пияница ви лъже ахахахах смешки гадне в камерата бързо !Аушвиц ви чака !

  14. 42
    7

    Лошите резултати в контролите много бързо ще бъдат забравени като започнат победите в официалните мачове.
    Всички мисли и сили сега – за албанците. Аз съм оптимист. С добър турнирен резултат там, в Бургас ще ги бием. Важно е съдията да е опитен и да не допуска груба игра от шиптърите, защото е ясно, че ще има сблъсък на два различни стила, силов срещу елегантен и техничен. Вярвам, че Футболът ще победи. Лазур ни зове, с Ботев отново на море! 🙂

  15. 34
    8

    Колко точки се даваха за победа в контролите, подсетете ме моля, че да се светна защо мюмюните ги е обзела такава неистова радост гачели първата им братовчедка им е казала че току що се връща от баня и отгоре на тва им носи рикия…

    • 6
      24

      Жено, ако бяхте били друга песен шяхте да пеете всичките боклуци, дето цял ден плюете по Локото всякакви по-мръсни обиди! Такива, като теб и другите един-двама хейтъри пушещи по 20 различни поста с различни никове, заслужавате само страдание и мъка! И ще ги получите! Честит пореден неуспех в контролите! Е, този път поне не паднахте?

      • Ще го преместя в другия крачол заради простотиите ви.И вие кого бихте та си се превъзбудил така? А?Ами сега като ви прасни Верея,как ще ви е?И футболерите ви бягат,нови няма,и си мислите че сте толкоз важни,че живота на планетата зависи от вас.Мисли каква простотия ще пишеш ако Ботев победи албанците.Щял бил да ми причини страдание и мъка!Бах ти тъпука прост!!Ами тая мъка където я изживяваш сега дали ще я преживееш а?Надали!

  16. 15
    5

    ne sa vajni rezultatite v kontrolite,kato zapochnat oficialnite machove togava shte gi vidim kak shte igraiat i kakvi rezultati shte postignat.

  17. 25
    6

    ЕДНО Е ДА ТИ КАЖАТ КАКВО Е В КАТУНА НО ДРУГО Е ДА СЕ УБЕДИШ САМ!ТОГАВА КАТО СИ БИЕШ КАМШИКА И НЕ КАМЪНИ АМИ И ПАВЕТА ЩЕ ХВЪРЛЯШ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕШ ОБРАТНО. АМА НЯМА НИЩО БРАТЯ ЦИГАНИ НЕ Е ВАЖНО ЧЕ НИЕ СЕ РАЗПАДАМЕ ВАЖНОТО Е НА БОТЕВ ДА ИМ Е ЗЛЕ!ДА АМА НЕ СТАВА ЗАПЛАТИ ПРЕМИИ ВСИЧКО Е ИЗПЛАТЕНО!!!!А ПЪК И КУПАТА Е ВЪВ ВЕТРИНАТА. А КЪДЕ Е ВАШАТА?В….В КЮСТЕНДИЛ ПФИ ЕМО ХАХАХАХА БУХАЙ

  18. 6
    30

    Защо спряхте да слагате пред Ботев притурката “носителите на купата”?

    • 28
      6

      аз се чудя защо не слагат притурката “разпадащият се” пред локомотив..

    • Така ни е кеф!!Пък и малко милост към разпадащият се кюстендилски катун.Да видим днес кой ще си събере багажа.

  19. 9
    42

    Трагедия. И Верея не може да бием. Какво стана с тоя обор?

  20. 9
    33

    Ай ай кайнарие. Първа победа в контролите и то над колоса Верея. Отваряйте шампанското братя карнари.

    • 7
      27

      У дейба, то по 2:2 станало. Сига трябва да връщам шампонското. Загиваме братя карнари, загиваме.

      • 31
        5

        Даа,загивате!!Преди малко още един от Локо кн се е изнесъл от катуна.

    • 7
      24

      Чакай бре много бързаш. Май пак не сме били. Тоя белия ша го гона.

  21. 35
    5

    Локомотив Пловдив до 5тия кръг ще се разпадне, така че е безмислено да им обяснявате Кво ? Що? И как ?

  22. 47
    6

    Цигането постоянно следи какво се случва с гранда на Пловдив Ботев. Не си гледа разпадащия се катун. Обаче си пляска каквото му е изгодно на него за да си оправдае безумните коментари. Купата била подарена, а цяла България призна, че е красиво спечелена с игра и надиграване. Сега му пречи, че гола бил от дузпа. Друг път, че Тошко го бил вкарал не с десния, а с левия крак. Кефиш ме мангалче. Това показва кой е първенеца в гада ни!!!

  23. 12
    2

    Дерби,какво е ПОСИКА?Оправете се заглавието.

  24. 6
    37

    Е дузпа ще е, как ще вкарат иначе. Да не играят срещу Лудогорец, всичко да им се удава, хахахахаха

    • 23
      5

      Така е на нас ни скъсаха циганските трътки, но все пак коментираме жАлтитИ, дето ги биха. Трябва да избием комплекса все пак

    • 32
      4

      Остави великия Ботев,кажи защо още един си е бил камшика от кюстендилският катун.

    • 9
      3

      На вас може и да се “удава” а на нас може и да ни се “отдава”!

Коментарите са затворени