Вчера най-добрата възможна новина свързана с летния трансферен прозорец зарадва феновете на Ботев Пловдив. Звездата на тима Тодор Неделев ще подпише 3-годишен договор с канарчетата. Как обаче Ботев Пловдив успя да убеди Майнц да им върне Неделев. Канарчетата са предложили на немците споделени права върху футболиста. На практика Майнц “продават” Неделев на Ботев Пловдив без пари, но срещу голям процент от следващ негов трансфер. Според информация на PlovdivDerby.com Майнц ще вземат малко повече пари от Ботев от последващ трансфер на Неделев. Днес Тошко ще разтрогне договора си с немците, а след завръщането си от Германия ще подпише за 3 години с жълто-черните. PlovdivDerby.com научи, че Неделев е направил огромен компромис със заплата си в името на това да остане в жълто-черния клуб. Наши източници твърдят, че Тошко дори няма да е най-скъпо платеният футболист на пловдивчани.

Феновете на Ботев са в екстаз от решението на играча. Личният телефон на Неделев, както и профилите му в различните социални мрежи буквално са пламнали снощи, след като стана ясно, че той остава под тепетата. Привържениците на жълто-черните вече сравняват Неделев с футболисти като Франческо Тоти и Уейн Рууни, които дълги години играха за любимите си отбори.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Ай стига ва ти уби всичко детско у мен ва…..ти си пророк човече….той ще да е Тудор от Белозем….месията.

  2. 33
    4

    Тоше, твоето име ще се нареди до Чико-Динко Дерменджиев. Ще бъдеш давам за пример и след 100 години бъдещите ботевисти ще знаят за теб.

    • 3
      36

      Ти луд ли си? Тоя смешник до мен? Затова Локото са големи, защото си тачат легендите. А в Путяф мен ще ме сравняват с тоя клепар.

      • 26
        2

        Ти си тъп буфер, пъпчасал чекиджия- ПОДМИНАВАЙ МЕ !

      • 12

        Тачат, тачат, ама една от най- големите легенди Гочо идва онзи ден и се моли – дайте да вдигна и аз една купа. Ние сме хора с голамо Х и разбирасе мя я дадохме да я подържи малко, защото Емо Наков не дава!

  3. 7
    41

    Неделев е не лош футболист, но в никакъв случай не е класата, която го представят постоянно и това се видя в много от мачовете през изминалия сезон!
    За някои е радващо, че остава, но в никакъв случай това не е най-добрата трансферна новина!
    Балтанов например е в пъти по-ценен от Тошко!

  4. 8
    47

    ПЪК КРАВИТЕ И КУЧЕТАТА ВСЕ ПО НАШТЕ СТАДИОНИ,ДА НЕ БИ ДА МИРИШЕМ НА СЕЛЯНИ?

  5. 11
    65

    Налапахме го на Германците само и само Тошето да си е при нас. Казахме им че сме готови на всичко да си го върнем. Наведохме се и толкоз.
    Учудихме Германия как така никой не иска това дърво а ние се наведохме в името на Ботевизма.
    Както и да е. Срама отшумява но Тошко е наш.

    • 68
      5

      Сереш ли кръв, лайнутарино? Къде е купата, мангал?

      • 5
        49

        Измисли друг въпрос селянино! Или не можеш?

        • 49
          4

          МАРШ ПО КОФИТЕ, МАНГО!!!! Ще ти мисля аз на тебе въпроси, педал локомотивск… ЗУМЕТО ВИ ГО КАЗА -ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА !!!!!

  6. 10
    71

    Пълни глупости. ЛОКОТО е господар на Пловдив. Имаме вебик отбор с велик президент…..

    • 68
      7

      Чернобеливеликани къпете се по-често че пловдив мирише от вас!

      • 4
        34

        ПЪК КРАВИТЕ И КУЧЕТАТА ВСЕ ПО НАШТЕ СТАДИОНИ,ДА НЕ БИ ДА МИРИШЕМ НА СЕЛЯНИ?

Коментарите са затворени