Фернандо Вияна се готви самостоятелно, докато чака от Ботев Пловдив да му изпратят работна виза, която да му даде право да работи в България. Припомняме ви, че от клуба официално обявиха че кариоката е в по-дълга почивка и ще се върне до 3-4 дни. Това се случи преди 8 дни!

Междувременно Николай Киров усилено търси ново попълнение на поста на Вияна. Като алтернатива на кариоката трябваше да Станислав Костов, но след дълги преговори до трансфер не се стигна. Белия иска да привлече българин, който моментално да бъде картотекиран за първия предварителен кръг на Лига Европа.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Ебете си майката жълта. Никога повече няма да се въра в ония цигански коптор

  2. 5
    4

    То няма да е лошо и двама да вземем в предни позиции, че нещо в нападение работата става проблемна.Вутов вече го няма, Виана не се знае кога ще се върне и какво ще му е състоянието,ситуацията с Тошко е неясно, Косоко трудно издържа цял мач, Бризола не е типичен нападател, Тасев може да е шило,но малко ялово, а за новия бразилец доколкото знам е по-скоро организатор на играта.

  3. 4
    5

    Абе този Вияна голям келеш и скатавка, сега е туристическият сезон в Бразилия. Най-вероятно се е хванал пазач към някой хотел или паркинг там да изкара малко заплата докато получи българска виза.

    Молива и Ачу са за стригане , да не му изкарат българска виза навреме.

    На талибаните от Афганистан им дават по-бързо български документи.
    Явно Вияна не си е платим където трябва за да има българска виза, или е издирван за престъпления в Бразилия или му е гноясъл нокътът и не може да ходи.

    За гной в нокътът се ходи при бай Алих в Долно Воден да му бае и прави заклинание за здраве и успех. Нито гной по ноктите ще има, нито циреи по гъза.

  4. 1
    3

    Антон Огнянов! Колко пъти трябва да се разминаваме с това момче. През гонините показа, че е качествено крило и само в Левски не го харесаха. Ще заспи на лявото крило, а Бризола или Косоко могат временно да играят на върха на атаката. Като ще се взема човек поне да е от полза в бъдеще.
    Но не мога да разбера защо не разчитаха изобщо на Тютюков. Две години суркаха Наско Милев, изигра 30 мача, някой като титуляр и вкара 1 гол! Тютюков го пуснаха в 3 мача в 89-та мин? Исмет, който не влизаше в групата остава? Много странна политика!

    • 2
      1

      НИТО ОГНЯНОВ СТАВА ЗА НАС , НИТО ТЮТЮКОВ , АКО МАЛКО СИ В МАТЕРИЯТА ФУТБОЛ , ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО ИМ ЛИПСВА .

  5. 15
    6

    АКО ЩЕ Е БЪЛГАРИН , ТО ЕДИНСТВЕНИЯТ КАЧЕСТВЕН ТАКЪВ Е ВУЙЧО ВАНЬО …..

      • 11
        2

        ТРЯБВА НИ СПЕШНО КЛАСА , ДОРИ И ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА САМО . ВУЙЧО Е ИДЕАЛНИЯТ ВАРИАНТ ЗА ТОВА …..

      • 1
        2

        Ебете си майката жълта. Никога няма да се върна в ония цигански коптор.

Коментарите са затворени