Днес от 18:00 часа Ботев Пловдив излезе във втората си контрола за лятната подготовка. Носителят на Купата на България се изправи срещу кипърския АЕЛ Лимасол. В състава на канарчетата имаше една изненада, но тя не бе като име, а като пост. Николай Киров – Белия заложи на крайния бранител Крум Стоянов.

Ето я и стартовата единайсеторка на жълто-черните: Чворович, Панов, Димов, Генев, Минев, Меледже, Балтанов, Бризола, Неделев, Косоко и Стоянов.

ГЛЕДАЙТЕ КОНТРОЛАТА С КАРТИНА НА ЖИВО ТУК>>>

09′ ГОЛ! АЕЛ Лимасол открива резултата! 0:1

30′ Едър рогат добитък нахлу и прекрати мача за 5 минути >>>

В първите 10 минути от срещата Крум Стоянов започна като централен нападател, като дори крайният защитник излезе в с фланелка номер 9 на гърба. След 10 минути игра обаче Белия прати Крумов по лявото крило, а в центъра на атаката застана Бризола. Само 10 минути по-късно обаче Крум Стоянов отново се завърна на върха на атаката на канарчетата. От трийстата минута натам пък като централен нападател заигра Омар Косоко. Бризола бе поставен до Балтанов в средата на терена, а Крум Стоянов бе пратен отново на дясното крило. Всички тези рокади, които Белия използва, са принудителни заради гафа в Ботев Пловдив с работната виза на Фернандо Вияна. Както ви информирахме първи, кариоката не е в по-дълга почивка, както обявиха от клуба, а има много сериозни визови проблеми, които възпрепядстват завръщането му. След отказа и на Станислав Костов да премине при канарчетата и напускането в посока Левски на Антонио Вутов, старши-треньорът остана без централен нападател и в момента е в безизходица.

50′ Тодор Неделев нацели напречната греда с много красив удар, отправен извън границите на наказателното поле.

60’ГОЛ! Ботев Пловдив изравни резултата с много красив гол на Крум Стоянов, който от малък ъгъл прехвърли вратаря на кипърците.

77′ ГОЛ! АЕЛ Лимасол отново излязоха напред в резултата с попадение, дошло след изпълнение на корнер и удар с глава на футболист в син потник.

83′ ГОЛ! Футболистите на АЕЛ стигнаха до ново попадение. Кипърците организираха бърза атака и след центриране по земя от ляво, нападател на АЕЛ отбелза трети гол на сметката на гостите.

 

85 КОМЕНТАРИ

  1. Serder Serderov ot Slaviq e svoboden agent,dali ne e dobra opciq v napadenie?

  2. 1
    2

    Следкато на Крис дългия му се предложи нов договор трагедия.За Исмет да не говорим

  3. 1
    3

    Жалкото отборче има повче победи над селянията иповечко голове,а вашият произход(50000 мангали в Столюпиново) не може да го скриете,колкото и да се напъвате!

  4. 4
    4

    Пий си хахчетата психо. Цял ден висиш на компа.

  5. 20
    2

    Купата е на Пловдив! Купата е жълта. Ботев е отбора на Пловдив, а вие…пишете си в интернет. БОТЕВ ПРЕГЪРНА КУПАТА МИШКИ!!!

    • 4
      20

      500 души ,няма как да са Пловдив. Една купена купа от Дпс не може да ви направи отборът на Пловдив.

      • 1936--2001 2001- 2017 - КРЮШОН ЗАКРИ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЦИГАНИ
        12
        3

        ХА СЕГА , КУПАТА БИЛА КУПЕНА . НАЛИ УЖ БЕ ПОДАРЕНА ….

      • 11
        2

        Ботев винаги е бил по-обичания отбор в Пловдив и има много повече фенове. Видя се и на дербито в Бургас. Ние спечелихме купата, а вие кога сте я печелили?

        • 1
          6

          Една поправка:по-обичания в околностите на Пловдив жълто недоносче!

    • 2
      13

      Пусни си видеото от мача. Тези фенове дето ръмжат е абсурд да са от Пловдив. А отбора ви също не играе в Пловдив от доста години вече.

      • 9
        1

        А къде играе отбора ни? Явно не познаваш града ни, но не ти се сърдим кюстендилецо.

        • 1
          6

          В ГРАДА се придвижвате с автобус 20 крумовско-сопотско-коматевско олигофренче!

          • 4
            2

            Нормално е за необразован селянин като теб тъкмо нанесъл се в големия град да не знае кои са кварталите на Пловдив… Нормално е, дано знаеш поне, че с 66 и 26 може да стигнеш до центъра, поне като знаеш 20 къде ходи. 🙂

          • 1
            4

            Немога да си спомня,26 от кой квартал идва,а жълт боклук?!

        • Стига лъжи, как ще си спомниш, като нямаш пари за рейс, а цял живот с на Вълчо нелегалното такси се возиш…

  6. 4
    11

    Пак от страната на булката сте били днес селчовци !

    Май в Тирана черния патладжан ще ви пори качествено трътките ?

    • 7
      3

      Ей улична превъзходна, какъв е този черен патладжан?

  7. 5
    1

    Абе кой е в центъра на защитата ни при 3-тия гол, че не мога да го видя? Тоя, дето остави по най-детския начин да мине топката покрай краченцето му… Това е супер смешно, чак ми се реве! И това се води професионален футболист!

    • Видях … с 88 е Кристиан Димитров … тцтцтцтц… ужас!

    • 3
      1

      При втория гол пак Кристиан скача като настъпана жаба, а компания му прави и Крумчо в опитите за “лъвския” скок… Просто без коментар… жалка картинка!

  8. 3
    13

    Белият-нямам центр.нападател защото нямам избор.Идиот,пълен идиот.Рязаните в Тирана ще ни ебат и бият.Трагедия-никаква игра втори мач,никаква идея ,никакви нападатели ще ми играе в Европа.Хайде малко слезте на земята и се осъзнайте бе !!!Тия които останаха да вярват и се надяват на чудо скоро и те ще клекнат.Пак ли за осмицата ще играем тая година???

    • 12
      2

      Реалисте ,миришеш от далеч манго.Ами осъзнай се,от отбора ви бягат, а никой не идва.Притеснявай се за вас,нас не ни мисли.Ще играем в ЛЕ ,почваме да строим стадиона, добра селекция,и всичко е платено.Вашето тепърва ще става по лошо.

  9. 8
    14

    Малеее кви са тия мучашти фенове на селяните. Гледайте видеото. 2 души отидохте и затвърдихте имеджа на мучажти и ръмжашти изпълнения, както квичите и на базата.
    Абе и 100 купи да вземете си оставате селяндури от класа.

  10. 4
    10

    Тия цигани насрани плачат да закриване, ама нема кой да дръпне шалтера. Ачо е мек и не може да свърши тая работа. Требе некой с по-твърда ръка.

    • 8
      2

      Шалтера е дръпнат,ама не ти се иска да е така,само че документите говорят,и не могат да се оспорват-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
      управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Мухахахахаха,а лека!

      • 1
        7

        Абе изгрев бойски циганин,прочел си нещо,което не го разбираш иот две години една и съща простотия драскаш по сайтовите!2004г, шампион на България е ЛОКОМОТИВ от град ПЛОВДИВ,а не Ввлбъжд иликрумовско-сопотското недоразумение наречено Ботев.Истинския Ботев ще си го търсите от бат Митьо в Крумово.Разбра ли муха-ха и подобни идиотщини!

  11. 17
    7

    Носителят на Купата на България прави лагер в Банско и играе със Кипърски гранд в София, а столипиновския любимец играе на поляните в Говедарци…

    • 6
      16

      В петък отбра на Пловдив ще играе с АЕЛ Лимасол, но ти на село няма как да го знаеш това.

      • 13
        2

        Кюстендилските пришълци били отбора на ПЛОВДИВ?
        АХАХАХАХАХАХАХАХАХ голям виц каза миризливецо.

        • 1
          7

          А Сопотските пришълци дори неможахте да мините през Пловдив,а по околовръстното в Коматево!Там ще изгниете селяндури!К.Т.Б. няма да ви прости жалт недоносен помияр!

  12. 12
    23

    Циганите с купената купа от Пеевски пак са ги ебали

        • 1
          3

          Фен-клуб ИЗГРЕВ БОЙС не са цигани!Те са само цигани само че с фесове!ЛОКО Пд няма фенска организация в 50000-то мюсолманско-циганско гето разбра ли боклук1912!И още нещо да ви припомня на цялото селско войнство:шеф на изгрев бойс при основаването му беше Бог да гопрости Челсито.Помнете си историята и не сесрамувайте !

  13. 12
    17

    Втори мач никаква игра. Никаква селекция. Сега и Тошко като се махне, става страшно

  14. 11
    26

    Хахаха жълтите са разкрити! Ние не, че не ги знаем къв отбор са, но поне дано те прогледнат.
    Много си повярваха доматите и литнаха много нависоко…сега следва приземяване, приземяване…приземяване, щото, как беше…аха пук и ссссссссссс жълтия цепелин се спука!
    Представяли България…хахаха е бати палячовците.И как я представяте…с подарената купа ли?!
    Освен срам и смях друго няма да представите, доматевци….хахаха.

  15. 6
    17

    СМЯХ! Говедо нахлу и прекъсна контролата на Ботев!

    Даева мамаму селска и помашка ва, тва и в Мадан и Рудозем така не сме се излагали ва. Само веднъж на чобанина бай Мехмед овцете нахлуха на терена ,ама бързо бързо ги изгонихме. Са тази говежда тор по терена кой щя я чисти ва? Крум Стоянов и ЯЯ Меледже да хващат по една лопата и ринат говеждите лайна от терена.

    Ех що го нямаше сега Вияна, той от малък е израстнал по селата в Бразилия и е работил на полето кравар преди да го вземат за Легенда в Ботев. Тва Ачу и Мулива са пак пияни и са оставили вратата на обора отворена ва, спретесе малко с тази ракия ва …

    Няма смисъл да са излагаме в Албания ва, дай да купим това теле и да го заколим и да направим банкет за отбора ва,няма смисъл да са ходи до Тирана ва, там онзи страшен Ганаец Екубан иска да ни направи отбора небан ва….

  16. 7
    16

    СМЯХ! Говедо нахлу и прекъсна контролата на Ботев!

    Това е ПОЛИЧБА – щом говедо нахлуе на терена,значи ще се излагаме като Евро-Идиоти в Лига Европа. За да няма повече срам Ачу да ходи в Долно Воден при ходжата да бае и разваля лошата магия и поличба. !!!

  17. 6
    14

    СМЯХ! Говедо нахлу и прекъсна контролата на Ботев!
    Това е ПОЛИЧБА – щом говедо нахлуе на терена,значи ще се излагаме като Евро-Идиоти в Лига Европа. За да няма повече срам Ачу да ходи в Долно Воден при ходжата да бае и разваля лошата магия и поличба.

  18. 9
    20

    РЕЗИЛ СЛЕД РЕЗИЛ. НАЙ-ДОБРЕ ДА ВРЪЩАМЕ КУПИЧКАТА ЗА СУПА НА РЕЗАЦИТЕ

  19. 12
    29

    С подарената купа на мангалите , така става. Сега всеки ще се изрежда на това изчадие пръкнало се 2010 под името Ботяфъ

  20. 38
    10

    Циганите почти се разпаднаха, но следят редовно мачовете на Ботев! КЕФ!!! 😀 😀 😀

  21. 5
    26

    тюю, пак паднахме… а дано срещу албанците от двата мача вземем поне една точка!

  22. 26
    8

    ХАХАХАХАХААХАХАХААААХАХХААХААХАХАХАХАХААААААААААААХАААХАХАХАХА ХАЙ

    КОМПЛЕКСАРЧЕТА СЛЕДИТЕ ЛИ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ???

    ХАХААХАХАХХААХХАХХАХАХАХАХХАА

    АКО ОТДЕЛЯХТЕ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ НА ЖЛКОТО СИ ОТБОРЧЕ СЛЕД 100 ГОДИНИ И ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ЧАВЕТА МОЖЕШЕ ДА ИМАТЕ И ФЕНОВЕ БИЛО ПАК ТО МАНГАЛИ .

  23. 13
    27

    Даааа в истинските мачове се вижда колко струваме. Благодарим ви Лудогорец.

  24. 7
    23

    ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ 1:3

  25. 11
    31

    Много сме слаби. Вече съм сигурен, че Лудогорец ни подариха купата.

  26. 7
    25

    ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ 1:2

  27. 6
    21

    От Барса идва вест, искаме Крум Стоянов още днес ?????????????????????????????????

  28. 8
    25

    Говедо нахлу и прекратиха мача резила са не е по-голям.Крумчо нападател ще ни убиете от смях!

  29. 8
    29

    Кой не нъ фани той не нъ пляка . Туй не е моя Ботяф.

  30. 7
    37

    Аз съм Ганаецът Калеб Екубан на жълтите гъза ще бъде Е_ку_бан и насран.
    С фалшиви Купи, с фалшиви нападатели като Крум Стоянов, с фалшиви президенти и фалшиви собственици, къде сте тръгнали да играете в Европа.
    Стадион си нямата, що не си направите един Турнир на малки вратички, Крум и Косоко да вкарват голове и да се кефите.

    Ачу и Молива са за СТРИГАНЕ заради визата на Вияна и провалената селекция.
    Крум Стоянов и за общ работник няма да го вземат в Партизани Тирана, а в Коматево нападател му дали да играе.

  31. 10
    29

    ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

  32. 10
    20

    До там ли я докарахме? Този бездарник да води атаката на Ботев Пловдив?

Коментарите са затворени