Едър рогат добитък нахлу на терена и прекъсна контролата на Ботев Пловдив с АЕЛ Лимасол! Куча също навлезе на терена.

Рогатото животно бе посрещнато с викове “Говедо, говедо…” от фенове на Ботев на стадиона. Както е известно с това прозвище са познати феновете на Левски София.


26 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    След като на тоя Крис се предложи нов договор ще се мъчим много.Похабиха толкова момчета заради него.За Исмет да не говорим.

  2. 6
    8

    Говедата при Селяните ходят,къде другаде мирише на Обор;))

  3. 6
    3

    Къде го видяхте това говедо? Не виждате ли, че е крава – има виме, а не хой!

  4. 9
    6

    Толкова шокирани че взехме купата, чак нахлули на терена под прикритие да набпюдават отбора отблизо,оставете хората да се готвят ще разберете скоро тактиката а бфс колко ще е глобата за нахлуване имате ли го в правилника

  5. 9
    15

    Момчета,това е новия нападател на Ботяв.

  6. 8
    20

    Говедото знае че има много говеда в коматевската кочина е дошло на проби.

    Говедото също знае че няма начин да не го вземат при наличието на толкова куци мисирки.

  7. 20
    15

    Говедото добре, липсва черно белия мангал след говедото, за да е пълна картината!

    • 2
      4

      Тиможеш ли да се подписваш ,като не си ходил на училище,а за пастири не се бой!Виж колко много коматевчета има.

      • 4
        1

        А бе, мухльо кажи ти колко си ходил на училище! Всеки коментар ти е свързан с ходенето на училище! Май много те е яд, че етноса ти не позволява да ходите на училище повече от две години. Като ти гледам правописа, втората година си я пропуснал. Сигурно си прекъснал защото си станал на 13 и е трябвало да се омъжиш за да не останеш стара мома. Важното е ,че си се научил да се подписваш с кръстче за да можеш да си взимаш социалните помощи.

  8. 13
    13

    Ава кък тъй па са изложийми пред чуждинцити ба да вейба! Аз иначи собствиника га познавам да го ейба ,комшии сми.

  9. 23
    10

    Ааааа ЛОШОто КУЧЕ дошло лично да вземе автографи от носителите на купата на България

    • Не само Лошо Пуделче ами и тоя ден не знае годината на локо – Локо1958 – Не го ли видя дойдоха гей педеразчетата да се снимат с купата , че не се я виждали до сега !

  10. 16
    19

    Това е ПОЛИЧБА – щом говедо нахлуе на терена,значи ще се излагаме като Евро-Идиоти в Лига Европа. За да няма повече срам Ачу да ходи в Долно Воден при ходжата да бае и разваля лошата магия и поличба.

  11. 19
    22

    Ава пичаги туй говедо мий познато ва……тва я на бат Наско стрямалията крава-партизанка…..и нея жа я пратим у Тирана да даде идно рамо на нашия любим Ботяфъ ва да гоейба.

  12. 16
    24

    Това е най-новото попълнение на Путяф Вешко Миниев

  13. 11
    23

    Даева мамаму селска и помашка ва, тва и в Мадан и Рудозем така не сме се излагали ва. Само веднъж на чобанина бай Мехмед овцете нахлуха на терена ,ама бързо бързо ги изгонихме. Са тази говежда тор по терена кой щя я чисти ва? Крум Стоянов и ЯЯ Меледже да хващат по една лопата и ринат говеждите лайна от терена.

    Ех що го нямаше сега Вияна, той от малък е израстнал по селата в Бразилия и е работил на полето кравар преди да го вземат за Легенда в Ботев. Тва Ачу и Мулива са пак пияни и са оставили вратата на обора отворена ва, спретесе малко с тази ракия ва …

    Няма смисъл да са излагаме в Албания ва, дай да купим това теле и да го заколим и да направим банкет за отбора ва,няма смисъл да са ходи до Тирана ва, там онзи страшен Ганаец Екубан иска да ни направи отбора небан ва….

    • 13
      13

      И аз това се чудя не е ли Минев а пишат говедо. Не че има разлика де.

  14. 12
    22

    НОВАТА ИГРА…ИСКЪРСКО ГОВЕДО МАНДРЪСА ПАПАГАЛИ:)))

  15. 15
    24

    Надушило селяните миришат от далече на обор

  16. 17
    30

    ХАХААХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХА ЖЪЛТИЯ ЦИРК КРАЙ НЯМА

      • 2
        3

        За какви комлекси постоянно говорите всички жълтиолигифрени?От такива ,които си ги бием и на терена и на мгистралите икъдето ви хванем нямаме комплекси!Комплексари сте вие,вечно бити ,вечно наебани и най-вече миризливи селяни!

Коментарите са затворени