Представителният отбор на Локомотив проведе днес сутрешната си тренировка на стадиона в град Самоков. За първи път от началото на подготовката “смърфовете” се радваха на слънчево време, след като през изминалите дни то беше предимно облачно.

Заниманието за “черно-белите” започна с кондиция под зоркия поглед на Михайло Шейкеровски.

След това помощник-треньора Христо Колев ускори пулса на футболистите с разигравания на половината терен.

Всички играчи са на разположение на Войн Войнов, като до ден-два се очакват още футболисти на проби, увериха от спортно-техническото ръководство.

Следобед футболистите ще получат заслужена почивка, а треньорите ще инспектират терените във високопланинската ни база в село Говедарци.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Добрите новини за пловдивския любимец не спират.Жългите треперят от страх. Имаме велик отбор с велик президент. САМО ЛОКО

    • 6
      2

      Забравих да кажа,невероятна база, с най добрия терен в Европа.Е,като капнат някоя капка дъжд се наводнява,но ся пък тренерите ще я инспектират.Парата се изсипа още онзи ден,както каза някой дето е говорил с Аллах, и сега кеф!Ами с такъв президент, няколко лИгенди и др.футболни величия,бази,спортни школа и какво ли не,напред и нагоре!!!!КРУШО СБЪДВА МЕЧТИ!Гранде президенте!!

      • 3
        1

        И друго забравих. Никой не се зарадва на слънцето, защото и без това топлата мастика стана като чай, докато г-н Крюшо я докара с талигата. Сега Чаво и Войната ще мрънкат на Гранде президенте, щото им обеща вместо с кинти да им плати с мастика на кристали, пък то…

Коментарите са затворени