Словенецът Дино Мартинович набързо се превърна в един от основните футболисти на Локомотив (Пловдив).

Въпреки финансовите проблеми на “смърфовете”, лявото крило все още остава верен на пловдивчани, но тепърва му предстои среща с Христо Крушарски, на която окончателно ще бъде решено неговото бъдеще.

Мартинович даде специално интервю, в което изрази надеждите си, че Локо има необходимия потенциал, за да завърши в Топ 4 на Първа лига. Дино призова, “черно-белите” фенове за мощна подкрепа през задаващата се кампания, но също така и допълни, че не би имал нищо против, ако премине в някой измежду отборите на Лудогорец, Левски и ЦСКА.

Дино, за кратък период от време се превърна в основен футболист на Локомотив и отбеляза някои важни попадения. На какво отдаваш своя бърз пробив в Първа лига?

– След две трудни години за мен, аз най-сетне намерих възможност за реализация в силен клуб като Локомотив (Пловдив). Тук се раздавам максимално, с огромна енергия. В крайна сметка, цялата тази здрава работа и саможертва се отплаща с добри резултати. Ако си поставиш нещо за цел и вярваш силно в него, със сигурност ще го постигнеш.

“Черно-белите” феновете те харесват и най-важното за тях е да разберат твоето бъдеще. Оставаш ли в Локомотив (Пловдив)? Имаш ли оферти от други клубове?

– Иска ми се да остана в Локомотив, но аз и мениджърът ми трябва да разговаряме сериозно с Христо Крушарски и да стигнем до някакво взаимно разбирателство.

Очакванията ти за новия сезон?

– Очакванията ми са задаващия се сезон са високи. Имаме добър тим и сме способни да финишираме в Топ 4. А защо не и още по-напред !? (смее се)

Би ли направил някакво сравнение между футбола, който се практикува тук и в родината ти Словения?

– В сравнение със словенския, българският футбол е далеч по-бърз и труден. Заплащането е доста по-добро. Също така има и повече фенове по-трибуните, които подкрепят горещо своите любимци.

От известно време имаш възможността да работиш с опитен специалист като Войн Войнов. Какви са впечатленията ти от него?

– Знаете ли каква е любимата ми част във футбола? Възможността да играят и печеля, разбира се. Уважавам Войнов и се надявам, че през този сезон ще спечеля неговото доверие.

Заинтересован ли си от евентуален трансфер в някой измежду грандовете ни Лудогорец, Левски и ЦСКА?

– Мисля,че всеки един футболист в България, в това число включвам и себе си, иска да играе за някой от тези три отбора. Това са най-силните и успешни тимове в историята на вашия футбол.

Би ли се нагърбил с някакво обещание към феновете на Локомотив преди началото на новия сезон?

– Обещавам на нашите привърженици, че ще дадем всичко от себе си през новия сезон, за да ги накараме да се гордеят с нас. В замяна на това, ние футболистите искаме пълна подкрепа от тяхна страна и да ни мотивират така добре, както и досега. Фенове, вие сте по-важни за нас, отколкото можете да си представите!

Смяташ ли, че твоето добро представяне с екипа на Локо (Пд) ще ти помогне да се пребориш и за място в националния тим на Словения?

– Към този момент не мисля за националния отбор на Словения. Единственото, което искам е да се представя възможно най-добре с екипа на Локомотив. Ако един ден получа повиквателна, ще бъда изключително развълнуван и благодарен.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    11

    Албанците не знаят коя е истинската емблема на Ботев

    • 12
      7

      Ще я научим, като ни натиснат жълтите боздугани.

  2. 9
    9

    Браво другарю. КРЮШО !!!Припомни им ония времена.. Някакви лигльовци ще искат пари???? Откъде накъде ???Те трябва да СНАСЯТ, а не да искат! Разкажи им играта, другарю. Покажи им номерата на старата школа.. РОТ ФРОНТ!!

    • 6
      4

      Всички в отбора мълчат като питифурки. Само Виданов каза истината и си тръгна достойно.. Крушарски им обеща, ама не каза какво и кога …

  3. 8
    7

    Те тоя им разказа играта Крушарска!!Иначе чичо Крушо,като стар комсомолски секретар, верно им го хлъзга много фино . Плюнчи го с 2-3 обещания за смазка и влиза гладко След това си измисля нови 2-3 още по – грандиозни обещания и старите остават на заден план. Като започнем от бази,стадиони не знам коя категория,и стигнем до спортно школо и вършеене в Шампионска лига и ЛЕ.Еми….

    • 3
      1

      ЯЗИ СЪМ РАЧО ПИДИРАСТЪ И ИСКЪМ ЛОКО ФЕНОВИ ДА МЪ ЛАШКЪТ ЯКУ….ЗАТВА СИ ВРЪ ГАГАТА ЖЪЛТЪ НАВСЯКЪДИ:))

  4. 8
    10

    Бегай Дино!!Бегай далече от тия докато не си тръгнал и ти по кофите!Бегай с пълна газ!!

    • 1
      1

      ЯЗИ СЪМ РАЧО ПИДИРАСТЪ И ИСКЪМ ЛОКО ФЕНОВИ ДА МЪ ЛАШКЪТ ЯКУ….ЗАТВА СИ ВРЪ ГАГАТА ЖЪЛТЪ НАВСЯКЪДИ:))

  5. 9
    7

    Някой има ли ДОБЛЕСТТА да каже какво става в Локото? Чаво споменава, че не знае за никакви заплати и всеки е свободен да си ходи!!! Крушарски споменава, че е осигурил гаджета за момчетата и нека не питат за пари!!! Има двама измислени ДИРЕКТОРИ ,които мълчат, но явно са си получили заплатката …Фенклубовете на Локото мълчат… Бонев и той мълчи.. Е..Е имали някой да каже истината ???????????????????????????????????????????????????

    • 7
      8

      Сичко е наред!!С тоя президент и добър тренер ще мачкаме наред!Само Локо кн!!

    • 2
      1

      Имаш ли 5 милиона да издържаш отбор-нямаш вероятно!!Заври си въпросите в гъза..

  6. 12
    6

    Спокойно, братя цигани, ще го излъжа, че плащам. Аз 14 години съм бил комсомолски секретар и знам как да манипулирам хората.

  7. 5
    7

    щом ще плаща след 6 месеца да ви направи карта с годишната премия и да цоцат вси и банбонетки и камбуретки та кат се върне от прериите с много злато и пари да зарежда пак…

  8. 6
    6

    Бегайте от тука с тея пари бе, аз млади плодовити булки им водя, ама дъртото император всичкото за него иска.. Дейба неговата мама, ама ко да прайм той ний единственото надарено ром, той ще ни спаси догодина!

  9. 9
    7

    Ха, ха ,ха играе в локото пък мечтае за други отбори, пък го казва на глас! Събличай!

    • Събличате си само вие селяните в жълто футболистите и треньорите..Вари го печи го селяка е селяк…

  10. 5
    10

    Момчета, ако Крушарски не плати всички дължими заплати до началото на новия сезон, мисля, че трябва да свалим всички розови очила и да му поискаме сметка за всички безумия от началото на годината досега! Като няма пари къде е тръгнал да се прави на голям собственик на футболен клуб?

    • 9
      8

      КОИ сте вие, че ще казвате кой да кара влака и да държите сметка на машиниста????? ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА ……

  11. 10
    8

    Дино, лаф пара не чини, кьорпе!!!!! Ти да не си аргатин на тоя и да му работиш бадева… Освести се, момче!!!!!!

    • 4
      1

      Повечето думи са на турски, от което си личи , че си от Коматево.

  12. 9
    7

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????

  13. 15
    5

    А бе вие не чухте ли какво казах на журналята? Тия ми искат от отбора пари !!!!!ХА ХА !!Те трябва на мене да ми плащат, че играят в Локото!!! Ама че нахална сган се извъди……..

    • 10
      8

      БРАВО! САМО ТАКА! МАЧКАЙ ЦИГАНЕТАТА ОТ ЛАУТА, ТА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА!!!! Ако го има, разбира се…..

  14. 7
    12

    Крушарски обеща да изчисти всичко до края на седмицата. Аз му вярвам. Имаме велик отбор с велик президент…

    • 11
      6

      опитай с други лекарства, тези не ти действат

    • 12
      5

      ГОЛЕМЕЦ, АМА НА ГЛАДНА МЕЧКА НЕ И СЕ ИГРАЕ ХОРо…. Разбрали, педи ?

Коментарите са затворени