Пресслужбата на албанския Партизани подходи изключително несериозно към отразяването на съперника си в първия предварителен кръг на ЛЕ Ботев Пловдив. В официалният сайт на тима от Тирана е поставена изключително странна комбинация от старата емблема на Ботев Пловдив и надпис на английски език. За разлика от албанците от пресслужбата на канарчетата подходи с нужното уважение към съперника и публикува обширен материал за албанския тим.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    2

    Тея шиптари се същите цигани като нашите!

    • Точно това казвам и аз. Вярно е, че буферите са мангали, но нали са си нашите мангали и трябва да ги траем.

  2. 20

    Абе локуту с кой се падна? За един прЕател питам…

  3. 10
    2

    Емблемата е екстра! Тя е за тези, които не са славяни и не разбират кирилица 🙂

  4. 6
    26

    Може Митко да е разрешил на албанците да ползват емблемата , да не се излагат коматевци с домата , който припознаха.

    • 9
      1

      Мъъъничко по просветен да беше,нямаше да напишеш тая простотия.Да говориш пък за припознаване-ами кой припозна Велбъжд за Локо?Ъ?

  5. 4
    30

    И нака гаварата с Путяф не спира.

    • Заглавието е Албанска му работа.Твоето е циганска му работа.

  6. 59
    8

    Бахти жалките завистливи и комплексирани буфери.Затова сме и на това положение.Става въпрос за България и коефиценти за страната ни.Затова от тази година носителят на купата започва от първи кръг.То скоро и там всички ще сме непоставени.Не разбирам пък защо и за Европа злобеете и завиждате.Да си бяхте били Дунав и вие да се класирате.

    • 8
      5

      Преди да съдиш виж вашите коментари в нашите новини – вие обиждате на цигани, ние ви обиждаме на турци и кой печели от цялата тази простотия? Защо си мислиш, че на мен или на останалите локомотивци ни прави кеф да ви серем в новините?!Ние просто ви отвръщаме и така се въртим в един омагьосан кръг за съжаление.Аз нямам нищо против, който отбор е по-добър да бие и да върви по-напред, след като е по-добър.Тая омраза не ми е ясно, на кой помага?! Но келеши има и от двата лагера.Всичко може да се оправи, ако дербитата сложат модератори, които да имат правото да трият коментари и да банват перманентно.Но явно има нещо щом не искат да го направят.Може би е финансова причината и не им излиза сметката на дербито, иначе какво им пречи досега да са го направили.Аз като идвам тук да чета новините, като видя, злобливите ви коментари предизвиквате ответна реакция, далеч не ми прави кеф .

      • 9
        5

        99% от коментарите са отвратителни!
        Този така наречен сайт го пропускам умишлено, сега съм тук, защото приятел ми прати линк към статията.
        На детенцето собственик на смешния сайт някой си Андрешко не му прави чест да оставя безразборно писане на обиди, закани и други! За съжаление този така наречен сайт се посещава и от малки деца!
        Питам андрешкото, на това ли ги учиш бе киртак? На омраза?
        Този сайт е измислен като форум и всяко едно влизане в него генерира рейтинг, който въпросното същество (искрено се надявам да чете) използва пред рекламодателите да ги изнудва за повече пари. Друг е въпроса,че никой от тук пишещите или четящите не обръщат внимание на рекламите!
        Ама пара да има, гуша да става!

    • 22
      4

      Ами, хората ти дават отговора.Просто виж емблемата!

Коментарите са затворени