Ако Ботев Пловдив отстрани албански Партизани в първия предварителен кръг на Лига Европа, канарчетата ще се изправят срещу победителя от сблъсъка Бейтар (Йерусалим) и Вашаш (Унгария). Мачовете са на 13 и 20 юли, като жълто-черните ще бъдат домакини в първата среща.

29 КОМЕНТАРИ

  1. ТУРЦИТЕ ОТ ЛАЙНУТА ИСКАМ ДА СИ ЗАТВОРЯТ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ И ДА БЪДАТ ТИХИ, КАТО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МИНАЛ СЕЗОН. МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КАК ЦЯЛА ГОДИНА НЕ МОЖЕШЕ ДА ВИ ВИДИМ НИКЪДЕ И ЧЕ 1 ПЪТ НЕ НАПЪЛНИХТЕ ОНВА СКЕЛЕ. ДОКАТО ВИЕ ЛЕКА ПОЛЕКА ИЗГНИВАТЕ, НИЕ ЩЕ СИ ПРАВИМ ГУСТОТО С ЕВРОПЕЙСКИ МАЧОВЕ.

  2. Айде древни беси пийте от жълтата сперма и лягайте,че Жоро зализания бей ви чака да му се издължите.наркомани неграмотни

  3. 3
    20

    гледам получателите на подарената купа питат с кой отбор щял да играе Локото. Аз пък питам на кое място се класираха те? Също питам колко мача ще играят в ЛЕ?

      • 1
        6

        викаш: Не е важно аз да съм добре, а Нане да е по-зле. Отдавна ви е описал вас поета…

    • Майкати нали и тя получи от зекито древна статуетка на путка с фес? Или това беше ти докато чакаш за поредната доза турски шпек?

    • Подарена или не купа има вие КОГА??? Да ти еба майката миризлива и мазна бе мангал ,вашата къде е???Аре сменете плочата вече!!!!!!!!!!!!!!!

    • Поне два мача ще изиграем в Европа а вие 0 манго. Вие ще разцъквате на “Говедарец арена” с други грандове от маалата – разбра ли бе, мангал опушен!

  4. 2
    11

    айдееее… почнаха отсега да се оправдават. Били трудни. Ми вие какво очаквате? Пак ли Лудогорец. Те поне са ви лесни… особено като ви пускат

    • 2003/2004 най смешния сезон в българската футболна история.

  5. 15
    4

    Падна ни се много силен отбор, миналата година достигат до 3ти кръг на ШЛ.
    Дано направим добър резултат при гостуването и после ще трябва мощна подкрепа в Бургас.

    • 2
      9

      еее то не може все лудогорец да ви се пада

  6. 16
    5

    Гледам че мангалките злобеят под статиите за Пловдивският Гранд. С кой играете в Европа г-да лилави венци? А заплати кога ? Ай марш в гетото сега че на Айшето и писна да прави свирки, за да ви храни докато плюете в нета…

  7. 33
    6

    Някой от ,,Пловдив дерби ,, ще даде ли адекватен отговор , защо носителят на купата на България и участник в ЛЕ , продължава да стои на втори план в началната страница на сайта ?

    • 10
      13

      Tolkova li e vajno tova tochno sega. Ai stiga si se reval. Kato ne ti haresva ne vlizai v saita. Samo Botev

    • 8
      31

      Защото сте след Локомотив в класирането от последния шампионат и защото, имате по малко победи от тях в дербитата.

      • 24
        3

        ЩО ЗА ТЪП ОТГОВОР ? ЗНАЧИ ПЕТОТО МЯСТО Е ПО-ГОЛЯМ УСПЕХ ОТ СПЕЧЕЛЕНА КУПА ЛИ ? ИЛИ ЕДНА ПОБЕДА ПОВЕЧЕ В ДЕРБИТА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА МАФИОТА ГЕОРГИ ИЛИЕВ СПЕЧЕЛЕНИ ДЕРБИТА СЪС ГОЛЕМИ СЪДИЙСКИ БРАДВИ ЗА ,,БОТЕВ,, ТЕЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ЦЯЛА 105 ГОДИШНА ИСТОРИЯ С ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА ЛИ ?

        • 4
          17

          Знам приятелю. Истината боли. Но това са фактите.

          • 14

            ИМЕННО ДЕ , 105 ГОДИНИ ИСТОРИЯ , НАЙ -СТАРИЯТ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ , С ПОВЕЧЕ ТИТЛИ И МЕДАЛИ , С ПОВЕЧЕ МАЧОВЕ И ПРЕСТИЖНИ ПОБЕДИ , С ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ В ПЪТИ ОТ ГРАДСКИЯ СЪПЕРНИК , С 1024 – 782 СТАТИИ И КОМЕНТАРИ СПОРЕД САЙТА ВИ . И ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ФАКТИ – ЕДНО ПЕТО МЯСТО И ЕДНА ПОБЕДА В ПОВЕЧЕ НА ДЕРБИТАТА . СМЕШНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ ОТ ,,ПЛОВДИВ ДЕРБИ,, …..

          • 17
            1

            ГРЕШНО СИ СВЕТНАТ , НЕ НИ Е ПОДАРИХА , А СИ Е КУПИХМЕ . ДАЖЕ КОЙТО СЕ И СНИМА С НЕЯ , ВИДЯ И ЕТИКЕТА С ЦЕНАТА ОТ ЗАД . ДОМУЗА НИЩО НЕ ПОДАРЯВА , ТОЙ САМО ПРИБИРА . ЯСНО ЛИ ТИ Е МАНГАЛ ПРОСТ .

    • 5
      26

      Защото сте по-малкия отбор в Пловдив без значение, колко купи ще ви подарят!! Защото, нямате стадион! Защото играете мачовете си извън Пловдив на тренировъчната ви база в Коматево, построена на местото на местната ракицжийница!

      • 15
        3

        Пхахха вие пък какъв стадион имате бе листна въшко!Ебах и смешните филмари,гледайте си отбора и стига сте оравили дрязги между феновете на двата отбора!

    • 1
      3

      Защото първо се пише за отборите от Пловдив, за яката каквото остане .
      Капиш ?

      • Ми то за вас не трябва да се пише изобщо значи.

Коментарите са затворени