Жуан Мануел Асеведо и Мартин Илескас са испанците, за които днес PlovdivDerby.com първи ви информира, че са пристигнали на проби в Локо Пд. Асеведо е ляво крило и е на 25 години. Мартин Илескас e дефанзивен халф (на основната снимка), който може да играе и като централен, или краен бранител.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Забравихте звездата кики .Щял да ходи в Берое давали му 7000лв. да да ама не казваше покойния Бочаров.Този нещастник може да играе само тук докато лиже гъза на Императора. Г-н Крушарски голямото готвени започна щом върнахте този брадат козел Хр.Колев. Г-н Крушарски ако искате да правете нещо голямо махнете всевдо легендите от групата на Бонев заедно с него.Запомнете едно до като теса около теб отбора няма да върви.И последно попитай поне веднъж Коко Динев за тях.

  2. 5
    9

    Ще шибам жълто черните проститутки извинете пидали много си давали задния на всеки

  3. 10
    5

    Тия сигурно са на социални и ги търсят за разпространение на наркотици те в тоя тим ги разбират тези работи чак титла си купиха от бяло ….

  4. 11
    5

    Ние, сичкуту мангал от Столипиново, сме много завистливи и дребни душици. Затова нека Кюршон де Архентино пие мастика под чадъра с Чаво, а ние да берем гъби и коприва на нивата край Говедарци и да ги предаваме в пунктове, за да изхраним сополивите си чавета!

  5. 15
    11

    Мои братя цигани. В Бразилия съм, на плажа Копакабана. Не ме чакайте. Никога няма да се върна в ония кокошкарник в Коматево. И вече не съм рус. Да ви еба майката жълто-черна.

    • 9
      6

      Бягай бе мангал , какъв бразилец си !

  6. 19
    9

    Представям си утрешните заглавия в “Marca” и “Sport” ……

    “Лудост! Футболният отбор на ромите в България – Локомотив ГО (като Говедарци), надцака Реал Мадрид , Атлетико и Барса, за двамата таланти.
    Флорентино Перес си изял ноктите от яд. Искал пълен доклад до утре кой е тоя футболен бос-милиардер Дон Крушон де Говедарес Мариачи де Архентинос лос Ракетос де Градушарес ???

    • 5
      12

      Представям си заглаеията утре! “БотефЪ загуби, но беше с класа над съперника си”. Или:” Кандидат шампиона загуби от македонци с юношите”!

      Иначе реалността е, че жалкия селски отбор , който заеърши 8-ми в елита и падна от изпадналите Монтана (2-1) и Нефтохимик (4-0) съвсем резоннозагуби първата си контрола! Да не забравяме и че този клуб през писледните години се издържаше изцяло от ЧЕРНО ТОТО!
      Общо взето, нормална развръзка!

      • 4
        2

        АНОНИМЕН ШИЗОФРЕНИК!!!
        ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА ТОТО БЕ МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА В ЧЕРВАТ !!!
        ГЛЕДАЙ СИ ШЕКЕРКИЯ НАЦИОНАЛЕН ТИМ И ЯЖ ЛАЙНА

  7. 11
    5

    Този Азеведо няма мач в професионалния футбол от 3 години.Нашите пльоковци пак са набарали пишман мениджъри.

  8. 9
    3

    Последните 15 коментара са от един и същи ай-пи адрес.

  9. 8
    4

    Двамата готвачи от тапас бар утре са в МОЛ-а с боса на лилавите гаучоси Дон Крушон, за да може да им купи непропускливи гумени галоши, с които да ритат на къра в Говедарци. Един дъжд скапа мега-терените на БГ и сега ще трябва да джвакат на подгизналия терен с рибарски ботуши.

  10. 11
    4

    Айде, чеда на Сервантес, идете на село при бай Ви Крушон да ви покаже бащините си ниви. За вас трева, за него мастика под мадъра с Чаво. А наздраве!

  11. 9
    11

    Циганетата с купената купа днес загубили. да свикват циганетата ще си ги ебем където ги хванем, както е било винаги!

  12. 13
    8

    Ох, не мога, ще ме уморите от смях, мангусти прости :)))))))))) Всякa новина от катуна ви в Говедарци кърти – бисер след бисер :))))))))))

  13. 8
    6

    Луке номер 2 и Луке номер 3… И бай мангал удря от кеф посрания гъз в тавана, хаха, малоумни цигани, утайка на обществото.

  14. 14
    9

    Дон Крюшо де Архентино, латино-цирк на колела 24 часа в денонощието !!!!!!!!!! Мангалите вечно в шах. ха-ха…. Лилавите гаучоси са сега на отвара от коприва, дан Крюшо им е изготвил пррограма по дебелариума на д-р Емилова.

  15. 5
    6

    хахахааххахахаахаааххахахахахаахахахааххахахахахаххахахаххаххахахххахахаахххаахахахахахаахахаххахахаахахахаххахахахаххахахааххахахахахахахахахахахахахахааххааххаххахахаххахахахха

  16. 18
    7

    На Крушарски трябва да му направят вечерно шоу, по-забавен е от Господарите на ефира

  17. 13
    7

    Тези не са от Пепси, май са от школата на Кока Кола без захар

  18. 14
    8

    Крушарски великан, подигравката с буферите не спира

  19. 15
    10

    Тея ги знам на Созопол правят палачинки … пък събота и неделя ще играят за отбора на братята роми !

    • 9
      15

      Те и вашите днес налапаха Македонската наденица

  20. 15
    8

    Тия са готвачи в някоя пицария, сто на сто. С негъра от академията на Пепси, могат да направят голямо трио… в някой ресторант, ахаха…

  21. 10
    15

    ШЕНСОЙ ШИБА ЯКО ЖЪЛТУРЦИТЕ И НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ВАЗИЛИН ОБИКАЛЯТ И ТЪРСЯТ)))

  22. 16
    9

    Няма да казвам третата прекрасна новина на деня за Локомотив Пловдив, за да може селяндурите да треперят цяла нощ.

    • 7
      10

      Казвай я-те жълтите селяни не могат да четат

Коментарите са затворени