Отборът на Ботев Пловдив замина тази сутрин за Банско с чисто новия си автобус, който беше подарен на клуба от пловдивски бизнесмен.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Интересна снимка с президента на Ботев Ангел Палийски се появи в социалната мрежа.

    “Заедно започнахме стадиона на “Ботев-Пловдив”!

    Борбата продължава! Гордеем се, че познаваме и работим с този достоен българин, с голямо сърце, посветил се изцяло на любимия отбор !

    Знаем, че Ангел ще сбъдне всички мечти на ботевистите!

    Желаем ти успех приятелю!”, гласи текстът към фотоса, публикуван от Иван Горанов.

    Справка показа, че хората, с които се е снимал Палийски пред община Пловдив в петък са сериозни проджект мениджъри, които явно са ангажирани с “Колежа”.

    През последните дни по време на честванията на 50- годишнината от Шампионската титла на Ботев всички в купом изразиха надежда Ботев да се върне съвсем скоро на “КОлежа”, където трябва да продължи историята на клуба.

    А какво е загатнато с тази снимка…, ще разберем скоро…

  2. 2
    11

    И дълга ще преобразуваме и стадиона ще ви направим скъпи съселяни. Само се иска търпение. 5-10-20г ще чакате . Колкото – толкова.

  3. 11
    1

    Планираното в Ботев преобразуването на дълга към Сдружение „ПФК Ботев“ в акции не се случи и на 17 юни. Причината са отново технически проблеми и процедури.
    Забавянето обаче не е фатално и голямата цел – завършването на стадион “Христо Ботев” ще бъде постигната. В Ботев са намерили парите за стадиона, чието строителство трябва да бъде подновено през август и от другия сезон канарите да чуруликат в гнездото си.

    Пари за стадиона ще дават Георги Самуилов, КЦМ, ПИМК и още една фирма,чието име се пази в тайна. Идеята е всеки да довърщи по една трибуна, която като е традиция, на Албиона да носи името на спонсора. КЦМ и ПИМК ще дадат по 5 милиона лева, а Георги Самуилов и другата фирма по 10 милиона.

    Парите ще са за чашата на стадиона, а помещенията под нея ще се довършат от бъдещите наематели срещу право на ползване.

    • 8
      27

      Жълт може да бъде само миризливия ти задник……айде на село там е твоята сила…..

      • 8
        1

        Кой взе купата, мангал? Отговор – Ботев Пловдив!

    • 9
      1

      ми то ний никога не сме имали купа
      те кюстендилци я взеха и си я прибраха

  4. 30
    4

    МНОГО ХУБАВО СИ ГО НАПИСАЛ 1912 ШАПКА ТИ СВАЛЯМ ВСИЧКО Е ТОЧНО НА МЯСТО НО ТЪПИТЕ ГЕВРЕЦИ ОТ “ВСИ”НЯМА ДА ГО ПРОУМЕЯТ

  5. 26
    4

    Добре е кюстендилските навлеци да ди спомнят по-често за Сандокан

  6. 26
    4

    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ АПАПИ И ДА НЕ МИСЛИМ ЗА ЧУЖДИЯ ФТОБУС!!!! НАШТО ПАМПОР Е ПО СИЛНУ. ПУФ ПАФ:)

  7. 33
    6

    Да знаете за някакъв входящ трансфер в Локо, освен на бащата?

  8. 6
    44

    По грозно брандиран автобус не съм виждал. Срам ме е че съм Ботевист 4-то поколение.

  9. 29
    8

    Честито,нека бьдзе кьсметлийски и да се прибират победители от всички гостувания, за пловдив си знаем ,трудно ще им бьде на гостуващите

  10. 10
    56

    Защо “българите” от селата , като обиждат постоянно на “цигани” не покажат и не докажат с нещичко, че е така или поне да кажат, защо локомотивците са “цигани”, а те не са!
    Разлика между двата коуба и феновете им има единствено, че тези вжълто са предимно от селата, а тези в черно-бяло са повечето от Пловдив!
    Иначе по логиката на селяните, те са точно толкова цигани, колкото и локомотивците! Спор няма.
    До момента е доказано единствено, че жълтите са селяни и това е неуспоримо! Ако обаче и те бъдат наречени “цигани” то ще е точно толкова пъти правилно, колкото и за локовците!
    Четейки коментарите обаче и на двете страни, категорично се забелязва, че злобата и простотията е изцяло на стеаната на жълтите цигани, за сметка на черно-белите!
    Това може да се види от всеки и всеки може да си направи сам извода, кой-какъв е! А не на кой-какво му се иска!
    Няма по-гнусна паплач от феновете на жълтурския клуб и това е едничката истина! Хайде, да не са всички, но по-голямата част от тях са боклуци!
    Прочети им постовете, виж им държанието и ще ги разбереш моментално!
    Срамното е, че те винаги се присмиват, а когато те са зле, просто се скриват в дупките си, докато лошите времена отминат. После бързо се показват и започват отново да плюят и обиждат, все едно при тях всичко е или е било по мед и масло? Има ли по-циганско поведение от това? Не естествено!

    • 8
      36

      Очевидно в света на жълтата, комплексарщина, цигания и простотия! Ти горд ли си от това жълт боклук?

    • 42
      6

      Има само един отбор в България, който посрещат навсякъде с мощното ЦИГАНИ, ЦИГААНИ, ЦИГАНИ! Има само един отбор в България, чийто почетен президент , хапвайки баклава каза: Нашите фенове са предимно от ромските квартали, има само един отбор в България, който през 10 години си сменя историята и датата на основаване! И това ако не е циганска работа- по голямо доказателство- от Крушата!

    • 32
      7

      Реално си доста тъпо парче, щом не знаеш откъде ви излезе това “цигани”. Измисли го една ваша “легенда”. Това за “селяните” си го измислихте вие, за да ни обиждате.

      • 6
        23

        Ни са коси ва брато те мой да са цигани ама и ний сме си селяни ва…..аз лично съм проучвал и в нашта агитка всичко е от селата ба…..ама наистина със здрав селски корен……еее ся кът ни дадоха апартаментчета у Тракия и ний навирихме перчема малко та го игръйм като гражданя ама иначе сме си кюндари…..то затова сме си и от Ботяфъ ва да гоейба.

        • 9
          2

          СТОЕНЕ КО СА ПРАИША ВА СЕЛСКИ ПРЪЧ.КЪФ АПАРТАМЕНТ В ТРАКИЯ ИМАШ ТИ ВА КЪФ ПИРЧЕМ СИ НАПЕРИЛ ТИ ВА КАИ НА ХОРАТА КЪДЕ ЖИВУРКАШ ТИ В СТРЯМА ВА ДА ТА ЕБА НАСРАНИЯ ЕБАЛНИК СМАЧКАН.
          КФА ПОРОДА ГАДНА СИ ТИ ВА САМУ ТИ СИ ЗНАЕШ КАШОНЕН ПЛЪХ ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ АМА ПА ЖА ТА ДУПИМ ТЕБ ВА КАПУТ.ТЕБ НЕ САМУ ЖАТА ДУПИМ МИ ЖИНАТИ И ЩЕРКАТИ ЖА ПАРЯТ СФИРКИ ДО ОТКАТ АХМК ЖАЛЪК.
          ТИ НЯМА СА ПРАШ И ИДВАЙ НА ЦЕНТЪРЪТ ДА ВИКАМЕ МОШНО САМУ ЛОКУ ВА КАПУТ,
          ТА ПИЧАГИ ОТ МЕН ГО ЗНАИТЕ ПО СЕЛСКИ И ПО ЦИГАНСКИ ОТБОР ОТ МОИТУ ЛОКУ НЯМА В ЦЯЛ СФЯТ ВА .
          НИИ ЕМ СМЕ СИЛНО В ДУШИТЕ СИ СЕЛЯНДУРИ АМА БАШ СЕЛЯНДУРИ И ЕМ ВСИЧКОТО РОМ МАНГАЛ Е ОТ НЕШИТУ ЛОКУ ВА.
          АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ВА ДА ВАЕБА.

      • 21
        4

        Това с циганите не е ИЗМИСЛЕНО от Зума, а просто е КОНСТАТИРАНО от него. И преди и след онази статия, локото винаги са били мингяни.

    • 14
      1

      ТОЙ БАТЕ ЗУМЕТО ГО ДОКАЗА ТУЙ БЕ НАБОРЕ!!!! ИЗХОДИ СЕ Ф ЕДИН ВЕСНИК, ЧЕ СИЧКОТО КЛОАКОМОТИФ СМЕ ОТ СТОЛИПИНОФО!!!! ТИ КВИ ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИСКАШ??????????? ПУФ ПАФ:)

    • 14
      1

      Реалист, циганино – директно сера в устата ти. Откачалник. Я виж пак какво си написал.

    • 23
      1

      Жълтите били от селата.Ми няма лошо ! Викаш ваще коментари са написани от интелегентни фенове ???На въпроса защо сте цигани.Ми погледни си феновете първо от кой квартал са , второ виш какво пишат по форуми те и трето цяла българия ви нарича цигани !Вашите цигански номера край нямат.Легендите ви на отбора точно те ви го казаха – Повечето фенове на локо са от ромските квартали.Псуват ви лъжат ви, а вие отново им се доверявайте.Само Циганин на Циганин може да вярва.А вие сте точно такива.Нямате пари и гледате как ние ще играем в Европа и взехме титла.Да титла , която е в нашите витрини , както всички останали който сме спечелили.А вие, къде вие титлата в Кн или в Пловдив.А ако е в Кюстендил не си ли се питал защо е там и защо е в на някой си апартамента.Ти като дадеш сумати пари да си купиш нещо подаряваш ли го после на някой.Не разбира се(забравих , че вие крадете) !Защо когато стане дума за бой вие идвате повече имало 1-2 случая досега когато сте идвали точно, колкото сте казвали.Защо феновете ви стоят на Аграрния университет и се правят на мъже докато феновете на Ботев не пробиха кордома на полицаите.Крушарски ви лъже с всеки изминал ден нали сряда щеше да дава пари кво ви даде ТОПКИ и то безплатни не от неговия джоб.Циганина иска само на аванта.Ето ти факти ! Замисли се също защо нито един пловдивчанин (щом казваш , че феновете на локо всички са от Пловдив) не е подарил подарък на локомотив.Като топки,автобус,екипи и т.н.Защото сте цигани и на циганин не се вярва.Циганин вярва само на Циганин !

  11. 23
    9

    АПАПИ, НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА НАШТЕ СТОЛИПИНОФЦИ. ТЕ СА СВИКНАЛИ В МААЛАТА НА МАЛКИ ПРОЗОРЦИ, НАЛИ ЖИВЕЕМ В БОРДЕИ!!!! ДЕ НА СА ВЕРНИТЕ ЛАЙНОМЕТИ, КЛОАКОМОТИФЦИ НЯКОЙ ДА НИ ДАДЕШЕ АФТУБУС ПЪК КО ШТЕ ЦЕЛИЯ ДА Е В СТЪКЛО??????? АМА НЕМА:( ПРОСТО НАЛИ ЗАТОВА СЯЛА БЪЛГАРИЯ НИ ВИКА “ЛАЙНОМЕТИ”……………………ПУФ ПАФ…..КЕНЦ:)

    • 9
      1

      А, ний с Айшето живвем в кашони и с найлон на прозорците. Ама имами чиния и хващами Ал джазира.

    • нали си от Льокото – кво ти пука

  12. 13
    33

    Ава пичаги само са притеснявам за бай Петко Ангелов да не стане някой сакатлък кът нашия дон Цеци уж дава дава а после у Белград ва да гоейба.

    • 28
      12

      Не се притеснявай за него,нема страшно.Притеснително е за повелителя на градушките и смешният отбор,много ядове ви чакат.Тъй чее,споко да тейба!!

  13. 36
    9

    ей тия жалтъци пак се уредиха .. ехгатии рейса очити ми останаха в него
    не мога да го преживея – право си режа вените

  14. 39
    8

    АМИ ТО ВЧЕРА В ТЕМА СПОРТ ПИСАХА КАДЕ Е ЦИРКА АМА И ДА НЕ ПИШАТ ТО СЕ ЗНАЕ НА КЪРА ЗАД ВСИ.ЗНАЕТЕ И ЗА ГЛАВНИЯ ЖОНГЛЬОР-МОСЮ КРЮШО.КАТО НЯМА КАКВО ДА ПЛЮЯТ -НА РЕЙСА СТАКЛАТА БИЛИ ГРОЗНИ ЩО ЗА ПРОСТАК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ПИШЕШ ТЕЯ ПРОСТОТИИ

  15. 32
    9

    Гнусни,миризливи цегани,деца на сифилистични проститутки,умрете от завист!

  16. 23
    7

    Гледам тия двамата от долу,/ако е един де/и никой не им е обърнал внимание,нито плюсове,нито минуси!Жалка работа,стъклата били големи!За другия ще се въздържа,и двамата нямат аналог на завист и простотия!Но това ме кефи!

    • 32
      8

      Просто завистливи цигани! Няма нужда от повече коментар…

  17. 10
    44

    Много смешен рейс. С тия големи стъкла нараво ужас.

  18. 10
    39

    Цирк Канарски тръгна на турне из страната да забавлява народа 😀

Коментарите са затворени