Радо Терзиев ще подпише нов договор с Ботев Пловдив, твърдят източници на PlovdivDerby.com. Канарчетата са се договорили с бранителя и се очаква той само формално да подпише своя контракт. Той ще е за период от 2 години.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    усещането на черно белите колибри от стадион на стадион опа коментар е оная подобна на вятър сила която ги заставя да се реят безпомощно, неспособни да решат какво да предприемат; като че ли ярката светлина цари като непрогледен мрак…

  2. 7
    21

    Ава къв видювден ва…..Локото на отпориха ритуално на Лаута ….на село кръстиха базатъ КАРАГЕРЕН-АРЕНА…….вий тук за подарена купъ все жа ми гълчите ва да гоейба.

    • 9
      3

      Има некъде Балтаново табло.Кажи нещо за него ва да тъйва в тъпука.

  3. 70
    5

    Ей, жълтури скапани, яд ли ви е сега, че великият ни собственик, султанът на градушките, повелителят на противоградните ракети, г-н Крушарски кацна и вече е сред нас? Даже изплати и част от дължимите пари – по 193,6 аржентински песо на калпак, а на някои от най-верните фьенуви подари по едно сомбреро, за да крият лилавите си джуки, докато ровят по казаните. Грасияс, сеньор Гранде Президенте, от цялото лайнутоамериканско население на Столипиново!

  4. 76
    6

    Настъпи Видовден! Това е денят в който Господ, който прощава но не забравя наказва грешните! Днес стана ясно, че Радо Терзиев остава, вчера стана ясно и, че Крис Добрев остава! От всички желани от Киров може би само Станислав Костов няма да подпише!
    Днес стана ясно и друго – Павел Виданов – основен стълб в защитата на Локо напуска, напуска и най-голямата им “звезда” от юношите Хамуд, напуснаха и още дузина ключови футболисти….
    Видовден Господа цигани, макар да е християнски празник той идва за всички, дори и за вас – мюсюлманите!

    • 7
      35

      А бе помак, Видовден дойде като свалиха БКП-то . Но ти си бил в Ташкент още, откъде да знаеш?

  5. 67
    4

    Майка си дейба циганска дейба! Така се надявах, че таз едничка радост ще ни остане да има за какво да се подиграваме на жалтити и тоя взе, че подписа! Ония ден и Крис Добрев се върна, почти съм пред инфаркт майка си дейба пияна! Дано Станислав Костов да им откаже та да има поне зрънце щастие в циганските ни душици!

Коментарите са затворени